- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как казвате на приятелите си в вашия град?
На мене така ми викат момчетата от театъра в който участвам, защото "Пами" било много женско,"Памело" било много селско.Все едно ей сега ще се явяваме на Народният театър.Кви са тия колеги,да не сме някакви професионалисти xDПървоначално написано от SladkotoPoly
"Майна" никой не съм чувала да казва да го казваВ нашият край не е разпространено
![]()
Иначе по имена си викаме,по прякори или по фамилии.В нашият клас има шестима Митковци и затова
"Курво" или "Просто"(с един специалне акцент,идва от проста ;д) "Просто ела тука уа",или Шматко също са избор xD
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Обикновено се старая да запомням имената на хората.Обаче често не ми се отдава. Тогава казвам "хей" за да привлека внимание. Сега осъзнавам ,че го използвам и като поздрав.
Примернякой влиза в стаята) Хееей,еди-кой-сии ! ( WTF?
)
Един от класа все като го изгавря нещо ми вика "И ти ше умреш уе"![]()
![]()
Audio ergo sum
Копеле - на най-добрата ми фр и майна на някои други хора, а иначе на останалите "ей, ти там"![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
чувьеееееек...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
В разговор - "чувеек" /почти постоянно/,
за започване на такъв - "Кво става, мойка?" или "Опаа"
Най-често са тва.![]()
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
И на мен ми е станало голям навик с тва "хей", няма здрасти, няма друг поздрав, има само хейПървоначално написано от MartyParty
![]()
Таа, супер рядко наричам някой човек/брат/майна и т.н., най-често си им викам по имена/прякори д;
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Аз им викам нещастници или грозни
ми ползваме си именатааз лично не използвам обръщения имам приятели които говорят на брат,куче,и един приятел на кученце
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Аз си карам на брат, чоек, хора и т.н. Супер селско е, ама го прихванах, какво да направя.От време на време го карам и на "ехоо".
![]()
в Русьие всички сте на хероин...Първоначално написано от Desole
Аз викам на всички човечета.
Човече 1,Човече 2,Човече 3 и тъй нататък.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
еми тъпо е, ама какво ми стана, много често използвам "бате"супер ме дразни, ама не се усещам
Но в София на никой не му прави впечатление....Сега лятото като отидох в Русе и като почнаха всички на "брат" да ми говорят...
![]()
![]()
Ужас....иии вместо "е" разбира се за окончание се слага "и"...цитирам: "Оле братттт ай да излизамИ".... Умрях да се смея
Но е нормално, просто на мен ми е странно...както и да е...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
В моя град много си говорим на "копеле", ама аз много не го уважавам. Казвам (почти на всички) по име. Понякога някоя лигавщина. И с един си викаме "раста!".![]()
Рядко " бате " или " брат " ,, най - често по име .
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Авери или по име или не ги назовавам като са около мен не им казвам нищо.
моите приятели си имат имена и не ги наричам по никакъв друг начин
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again