- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как се спасихте от пъпките и черните точки???
Пускам темата, за да може всеки да сподели как се е справил с тези проблеми...
Аз преди време бях ползвала Акне Аут крем и нямах нищо, но като го спрях и пак... и сега нещо не иска да ми помогне. Чак ми се появиха разширени порички![]()
Е вие сте ?
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
аз ползвам на Oriflame антиоксидант за измиване на лице с органичен екстракт от грозде и пак на Oriflame Pure skin:blackhead astringent-с това се мажа,и мога да кажа че и двете са много добри![]()
и аз не съм се спасила още![]()
От черните точки няма отърване... трябва редовно да се почистват.
Парна баня-изтискване-търкаш със сода за хляб и кисело мляко-маска с хума.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Още се боря с тях,т.е. с черните точки.Те пъпките ми са рядкост,ама все пак и аз в момента ползвам Acne out + един друг испански крем и дълбоко почистващия лосион на Amrita с розмарин.И той е за пъпки.Може би са добри и за това нямам пъпки,но пък от черните точки не мога да се оттърва.Не са много,ама все пак ги има.![]()
Ами на мен една позната лекарка ми написа рецепта за някакво лекарство за мазане пратив пъпки.Е казвам ви направо се спасих с тва нещо за един месец ми изчезнаха всякакви пъпки мажех се всяка вечер с него ,ноооооо за името не го знам пък и доколкото чух вече не се произвежда![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
С последното изречение ми закопа надеждите.Първоначално написано от elit092
![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
elit092 .. , а като спря да се мажеш появиха ли ти се пъпки ?
Ако може провери за този продукт. Ако искаш ми пиши на ЛС.![]()
По темата:
Мажа се със салицилов спирт. От пъпките се избавих ( да чукна на дърво ). С черните точки се опитвам да се справя. Използвам едно кремче и май намаляха. Тези дни ще си правя парна баня и ще се опитам да ги изтискам. :P
И моитеПървоначално написано от rachel_billson
Ама все пак да каже кое е?
Пъпки почти нямам, обаче с тъпите черни точки не мога да се оправяХодя на козметик един път месечно и ползвам разни лосиони.Положението временно се оправя и после пак същата работа
Не кату спрях да се мажа не ми се появиха пъпки отновоПървоначално написано от iiordanova
Ще проверя как се казва и ще ви кажа.Само че без рецепта не го дават та щте трябва някой лекар да ви е напише![]()
Бързичко моля те.... хаха сега ще се изненадам, ако не съм го ползвалаПървоначално написано от elit092
![]()
Ами то няма име дадени са само састафките който съдържа
Това е течност, приготвена в аптеката по рецепта на дерматолог. Мда... вече загубих надежда.Първоначално написано от elit092
Ами кажи ги , баба ми е мед. сестра ще се посъветвам с нея.
Моля те , кажи ги.
Мерси предварително.![]()
Imex!
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Пробвала съм най-различни продукти накрая ми казаха за една пастичка "Exfoliac" взех си е от аптеката малко е скъпичка,но за около 4 дни ми изчезнаха почти всичките пъпки и сега нямам никакви проблеми![]()
еми полва на виши един крем ама е мн скъп![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
със кремче "Здраве"ама аз попринцип няма пъпки
![]()
*черните точки само козметик може да ги махне,с кремове не става
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Az poprincip polzvam mn raboti sega polzvam kislorodna voda za pochistvane na nivea "bye bye spot" i Dalacin tova dalacin go prodavat po aptekite![]()
![]()
P.P. sorry za latinicata no mi se e precakal neta i nemoga da go opravq![]()
Аз к'во ли не пробвах за тея гадни черни точкиЦедя ги,ама не се махат.Баба ми ми разправя,че чичо ми като бил малък и той бил пълен с черни точки,ама го е хванала един ден и му ги е изцедила,после ги намазала със спирт (салицилов или както там се казва) и нямало вече проблеми.
Аз почнах по едно време да се мажа вечер със такъв спирт ама не си спомням махнаха ли се или не...
Мисля да опитам "начина на баба ми",ама все още събирам кураж...![]()
Каква му е цената?Първоначално написано от kriisittyYy94
ами преди имах обаче от 3-4 месеца започнах да използвам продукти на Clean and clear и малко по малко изчезнаха и черните точки и пъпките ..
е нормално е от време на време да ми се появява по някоя малка пъпчица .. ама не може да е перфектно ..![]()
видях че пишете за парна баня - нали седите над съд с гореща вода , нещо като при настинкаиначе аз се почнах с бял крем на рачев петната поизчезнаха , но пак ми излизат нови пъпки
да му имам и славата на ефективен крем
а за 4ерни точки .. няма постоянен отговор поне за мене иначе може маска 1 лъжичка мед и 1 лъжичка канела може да добавите и от кафето което остава след варенето - утайката един вид , става добър ексфолиант, за сега само за това се сещам
:P успех
![]()
ONE LIFE ONE LOVE