- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как се спасихте от пъпките и черните точки???
Никъде по форуми относно пъпки не видях да пише някого за продуктите на Puzzle
серията е от 3 продукта
кремче .... гел ... и мляко
аз използвам само гела
и съм неввероятно доволна
наистина за 3 дни ( като се мажа сутрин и ве4ер) из4езнаха вси4ките ми пъпки
ама всиииииииии4ките
очудих се направо и е толкова евтиино струва 2.40 ст.
![]()
![]()
няма да съжалявате ако си го намерите някъде
просто съм влюбена ... оби4ам го
утре 6те си взема крем4ето
![]()
ПРЕКРАСНИ СА И ТРИТЕ ПРОДУКТА
ет0 и снимка на самото гел4е: http://prikachi.com/files/1043290G.jpg
ОБОЖАВААААААМ ГООООО![]()
Requiem for a dream <3
Ами цената е 20 лева , но наистина помагаПървоначално написано от macegirl
![]()
абе престанете с тези ваши пъпки!Колко такива теми има вече не знам..отивайте на дерматолог и тва е,то трябва да се види каква ви е кожата ала-бала .. офф![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
никога не съм си мазала лицето с никви кремове и нямам пъпки Дори тия които се мажат нон стоп ме питат с кво се мажаКазвали са ми , че за тая възраст е най-добре да не се мажем с никви такива кремове освен ако не е много тежко полужението ама ддз...
phah
яя моля на теб акто не ти харесва тематаПървоначално написано от slynchoo
НЕ Я ГЛЕДАЙ И НЕ ПИШИ ТЪПИ КОМЕНТАРИИ
има хора нуждаещи се от помощ
щом не ти допада темата ...
ей таам горе в ляво натискаш back и готово![]()
![]()
![]()
Requiem for a dream <3
На всеки кожата е различна, следователно различни продукти имат желания резултат![]()
ДЕРМАТОЛОГ![]()
От дерматолог добро не съм видяла... рядко да случиш на такъв, който да си върши работата добре.Първоначално написано от emin3mchet0
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Аз мога да ви кажа, че съм много доволна с дерматолозите във ВМАПървоначално написано от mechtaq_za_teb
Имат невероятно отношение и страхотна прецизност
![]()
аз с пъпките с много мъки се преборих... какви ли не кремчета,аантибиотици и глупости ползвам... основно ми помогнаха продукти на ейвънза черните точки=> пилинг маска с чаено дърво и краставица от ейвън+кремче
![]()
Еми тя борбата си тече ... :Ь
Сменям разни маски,кремове...бла бла..
Но най-добре ми е с маската с лайка на Дева,след това лосион на Nivea young ии накрая крема също на Nivea young
и така що-годе се крепи положението докато един ден не се появи нова приятелка..(пъпка)![]()
lovelysister,пишеш за някакъв си гел Puzzle,можеш ли да ми намериш някъде БГ сайт,аз не намерих,с него,аа другите ефикасни ли са?![]()
.........
Garnier Pure 3 in 1![]()
Сутрин и вечер си мия лицето,като където имам черни точки разтривам с върха на пръстите си.
През 3 дни го ползвам като маска.
Ако ми излезне пъпка я намазвам и я оставям така до сутринта.Пъпката се изсушава.
Ползвам го от 1 септември,а черните точки по не са ми останали!
аз ползвам на Oriflame 3 продукта..супер доволна съм..черните точки обаче не се премахват,ама едвам се забелязват![]()
ето продуктите --> http://images.gittigidiyor.com/1640/16407949_0.jpg ползвам ги около 4-5 месеца като всеки ден редовно ги ползвам![]()
Значи аз попринцип съм с две ръце за козметиката,обаче изпробвах всичкоооооооо от Clean and clear до виши,ивостин,евелин,нивея,б иле.....и какво? пак пъпки,белези и така нататък...преди месец яко се бях депресирала,защото имам светла кожа и мн,мн личи! Случайно попаднах на едни хранителни добавки "здрава кожа" съдържат според описанието само билки(а и се вижда от капсулката),казаха ми също така да спра да си ексфолирам лицето,защото и без тва е достатъчно разранено.и да си мия лицето само със сапун(бебешки,нивея)..е добре започнах...и да ви кажа чесно кожата ми се избистри,т.е спряха да излизат пъпки,а белезите вече се заличават..правя си и маски с хума,и след измиване си почиствам лицето със салицилов спирт...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
С две ръце и два крака съм за Акне Аут.
А иначе за тези продукти на Puzzle, съм ги виждала в моя град в тези големите магазини "Европа", но не съм им обръщала внимание, защото ми се сториха прекалено евтини, но пък няма какво да губя, мисля да пробвам!![]()
Успех на всички в борбата![]()
Sve sto je srcu drago daleko je..
.........
емм аз какво ли не съм има една пяна на AVON неква там зелена тя е за възрастни ама аз я ползвам тя изсушава мн яко пъпките ама и кожата,а също и гела на "nivea" bay bay spot нещо такова ноо не съм доволна само освежава кожата....
само аз ли не използвам скъпи продукти и нямам една пъпка,само заради "Здраве"-то![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
яя поясни малко може да взема да спестя малкоПървоначално написано от tonie__
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.bgshop.nl/shop/components...5293a44a7f.jpg
70 стотинки е ,, аз мажа,където трябва,лягам и на сутринта няма пъпка
*пресен резултат-вчера имах 3 броя подути и разчоплени,сега нямам нищо![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
сериозн0о лииииПървоначално написано от tonie__
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз това го ползвам за под гланц мн як оттенък ставаа
![]()
ама наистина ли помагааа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Крем Здраве е добър,вярно е,но не при всички на другата сутрин няма и следа от пъпка.Позаличава белезите,но за пъпките най-добре да си купите Zineryt.Аз лично съм с две ръце за него.За пъпките мисля,че и маска с мед става-успокоява кожата.А за черните точки-аз използвам Nivea Clean Deeper ! и помага поне при мен,ама пълно оттърване от черни точки ... трудна работа.Надявам се съм помогнала на тези от вас с проблемна кожа с моите съвети!Късмет на всички по пътя към красивата кожа без пъпки!
завиждам ти че точно това на "nivea" ти помага... на мен неПървоначално написано от hinari