.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Никъде по форуми относно пъпки не видях да пише някого за продуктите на Puzzle

серията е от 3 продукта
    кремче .... гел ... и мляко
    аз използвам само гела
    и съм неввероятно доволна
    наистина за 3 дни ( като се мажа сутрин и ве4ер) из4езнаха вси4ките ми пъпки
    ама всиииииииии4ките
    очудих се направо и е толкова евтиино струва 2.40 ст.

няма да съжалявате ако си го намерите някъде
    просто съм влюбена ... оби4ам го
    утре 6те си взема крем4ето

ПРЕКРАСНИ СА И ТРИТЕ ПРОДУКТА

ет0 и снимка на самото гел4е: http://prikachi.com/files/1043290G.jpg
    ОБОЖАВААААААМ ГООООО
    Requiem for a dream <3

Цитирай Първоначално написано от macegirl
    Цитирай Първоначално написано от kriisittyYy94
    Пробвала съм най-различни продукти накрая ми казаха за една пастичка "Exfoliac" взех си е от аптеката малко е скъпичка,но за около 4 дни ми изчезнаха почти всичките пъпки и сега нямам никакви проблеми
    Каква му е цената?
    Ами цената е 20 лева , но наистина помага

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    абе престанете с тези ваши пъпки!Колко такива теми има вече не знам..отивайте на дерматолог и тва е,то трябва да се види каква ви е кожата ала-бала .. офф
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

никога не съм си мазала лицето с никви кремове и нямам пъпки Дори тия които се мажат нон стоп ме питат с кво се мажа Казвали са ми , че за тая възраст е най-добре да не се мажем с никви такива кремове освен ако не е много тежко полужението ама ддз...
    phah

Цитирай Първоначално написано от slynchoo
    абе престанете с тези ваши пъпки!Колко такива теми има вече не знам..отивайте на дерматолог и тва е,то трябва да се види каква ви е кожата ала-бала .. офф
    яя моля на теб акто не ти харесва темата
    НЕ Я ГЛЕДАЙ И НЕ ПИШИ ТЪПИ КОМЕНТАРИИ
    има хора нуждаещи се от помощ
    щом не ти допада темата ...
    ей таам горе в ляво натискаш back и готово
    Requiem for a dream <3

На всеки кожата е различна, следователно различни продукти имат желания резултат

ДЕРМАТОЛОГ

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от emin3mchet0
    На всеки кожата е различна, следователно различни продукти имат желания резултат

ДЕРМАТОЛОГ
    От дерматолог добро не съм видяла... рядко да случиш на такъв, който да си върши работата добре.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Цитирай Първоначално написано от emin3mchet0

ДЕРМАТОЛОГ
    От дерматолог добро не съм видяла... рядко да случиш на такъв, който да си върши работата добре.
    Аз мога да ви кажа, че съм много доволна с дерматолозите във ВМА Имат невероятно отношение и страхотна прецизност

Град
    Пловдив
    аз с пъпките с много мъки се преборих... какви ли не кремчета,аантибиотици и глупости ползвам... основно ми помогнаха продукти на ейвън за черните точки=> пилинг маска с чаено дърво и краставица от ейвън+кремче

Супер фен
    Еми тя борбата си тече ... :Ь
    Сменям разни маски,кремове...бла бла..
    Но най-добре ми е с маската с лайка на Дева,след това лосион на Nivea young ии накрая крема също на Nivea young
    и така що-годе се крепи положението докато един ден не се появи нова приятелка..(пъпка)

Супер фен Аватара на bloodymirror
    lovelysister,пишеш за някакъв си гел Puzzle,можеш ли да ми намериш някъде БГ сайт,аз не намерих,с него,аа другите ефикасни ли са?

Повече от фен Аватара на mirki4a
    Garnier Pure 3 in 1

Сутрин и вечер си мия лицето,като където имам черни точки разтривам с върха на пръстите си.
    През 3 дни го ползвам като маска.
    Ако ми излезне пъпка я намазвам и я оставям така до сутринта.Пъпката се изсушава.

Ползвам го от 1 септември,а черните точки по не са ми останали!

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    аз ползвам на Oriflame 3 продукта..супер доволна съм..черните точки обаче не се премахват,ама едвам се забелязват

ето продуктите --> http://images.gittigidiyor.com/1640/16407949_0.jpg ползвам ги около 4-5 месеца като всеки ден редовно ги ползвам

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    Значи аз попринцип съм с две ръце за козметиката,обаче изпробвах всичкоооооооо от Clean and clear до виши,ивостин,евелин,нивея,б иле.....и какво? пак пъпки,белези и така нататък...преди месец яко се бях депресирала,защото имам светла кожа и мн,мн личи! Случайно попаднах на едни хранителни добавки "здрава кожа" съдържат според описанието само билки(а и се вижда от капсулката),казаха ми също така да спра да си ексфолирам лицето,защото и без тва е достатъчно разранено.и да си мия лицето само със сапун(бебешки,нивея)..е добре започнах...и да ви кажа чесно кожата ми се избистри,т.е спряха да излизат пъпки,а белезите вече се заличават..правя си и маски с хума,и след измиване си почиствам лицето със салицилов спирт...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

:)

С две ръце и два крака съм за Акне Аут.

А иначе за тези продукти на Puzzle, съм ги виждала в моя град в тези големите магазини "Европа", но не съм им обръщала внимание, защото ми се сториха прекалено евтини, но пък няма какво да губя, мисля да пробвам!
    Успех на всички в борбата
    Sve sto je srcu drago daleko je..

Re: :)

.........

Голям фен Аватара на meche95
    емм аз какво ли не съм има една пяна на AVON неква там зелена тя е за възрастни ама аз я ползвам тя изсушава мн яко пъпките ама и кожата,а също и гела на "nivea" bay bay spot нещо такова ноо не съм доволна само освежава кожата....

Град
    Пловдив
    само аз ли не използвам скъпи продукти и нямам една пъпка,само заради "Здраве"-то
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Цитирай Първоначално написано от tonie__
    само аз ли не използвам скъпи продукти и нямам една пъпка,само заради "Здраве"-то
    яя поясни малко може да взема да спестя малко

Град
    Пловдив
    http://www.bgshop.nl/shop/components...5293a44a7f.jpg
    70 стотинки е ,, аз мажа,където трябва,лягам и на сутринта няма пъпка

*пресен резултат-вчера имах 3 броя подути и разчоплени,сега нямам нищо
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Цитирай Първоначално написано от tonie__
    http://www.bgshop.nl/shop/components/com_virtuemart/shop_image/product/4ebd0c3b92f734014dfd7b5293a44a7f.jpg
    70 стотинки е ,, аз мажа,където трябва,лягам и на сутринта няма пъпка

*пресен резултат-вчера имах 3 броя подути и разчоплени,сега нямам нищо
    сериозн0о лииии аз това го ползвам за под гланц мн як оттенък ставаа ама наистина ли помагааа

Град
    Пловдив
    да
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Крем Здраве е добър,вярно е,но не при всички на другата сутрин няма и следа от пъпка.Позаличава белезите,но за пъпките най-добре да си купите Zineryt.Аз лично съм с две ръце за него.За пъпките мисля,че и маска с мед става-успокоява кожата.А за черните точки-аз използвам Nivea Clean Deeper ! и помага поне при мен,ама пълно оттърване от черни точки ... трудна работа.Надявам се съм помогнала на тези от вас с проблемна кожа с моите съвети!Късмет на всички по пътя към красивата кожа без пъпки!

Цитирай Първоначално написано от hinari
    Крем Здраве е добър,вярно е,но не при всички на другата сутрин няма и следа от пъпка.Позаличава белезите,но за пъпките най-добре да си купите Zineryt.Аз лично съм с две ръце за него.За пъпките мисля,че и маска с мед става-успокоява кожата.А за черните точки-аз използвам Nivea Clean Deeper ! и помага поне при мен,ама пълно оттърване от черни точки ... трудна работа.Надявам се съм помогнала на тези от вас с проблемна кожа с моите съвети!Късмет на всички по пътя към красивата кожа без пъпки!
    завиждам ти че точно това на "nivea" ти помага... на мен не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си