.
Отговор в тема
Страница 1 от 62 123451151 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 1540
    Голям фен Аватара на joannalof

[vol.1] Осми клас - годината започна и за нас

Новата тема е създадена за всички бъдещи осмокласници.
    Тук ще обсъждаме приготовлението за новата учебна година и емоциите преди и след 15 септември - големият ден за нас
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Мда.Идеята на мен ми хареса и мисля,че ще се намали мааааааалко пускането на глупавите теми,особено за зайци.Да се надяваме да стане така,че ми писна от безинтересните и тъпи въпроси,за които се пускат по 13748159 теми.
    Но едно нещо не ми се връзва. Защо вол.5?Аз мисля,че трябва да е без това,но както и да е.
    Ние сега ще сме осми клас - 2009/2010 година.Досега не сме го обсъждали.Това е напълно нова тема...вол.1,според мен.Но може и да бъркам.

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Бе я стига се панирали бе юнаци
    Ще оживеете след 15 спокоййййно
    Ае успех с зеленчуците

Втръсна ми с тези зеленчуци
    мен не ме интересува дали ще ме замерват,пък и така да е - голяма работа
    Има много по-важни неща
    Аз искам да попитам - при вас ще има ли предварителна родителска среща или след 15ти ?
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Елате ми повечко ве зайциии!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Оф.. и мен изооооооообщо не ме интересува дали ще ми дават зеле и моркови и дали ще ме гледат така - .Пука ми за глупавите им 'традиции'.Интересни ми са други неща,вълнуват ме други мисли.
    Ами,не.Ние няма да имаме предварителна родителска.Може би след 15-ти,не знам. Все пак трябва да се разберем за униформите,учебниците,часо вете.

Йей, нова тема. Обаче и аз мисля, че трябва да е вол.1, по-добре е да не си припомняме стотиците страници, пълни с притеснени питанки и гадни задачи по БЕЛ и математика от предишните теми.

Аз вече си имам униформа и ще има родителска преди 15ти септември.
    Male

Град
    София
    При нас няма да има такава родителска. Впрочем ако някой е от 31 СУЧЕМ може ли да ми каже в колко часа тряя да сме в училище на 15ти

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Ихааа, нова тема! Ами още не съм готова за училище, но кога ли съм била? Нито хсихически, нито материално. като знам какви пари ще бъдат за учебници по езика и пр, направо ....Абе, един въпрос, според вас има ли нужда от учебни тетрадки по разказвателните? Според мен това е просто начин за изкарване на повече пари от страна на издателите, така или иначе учителите не държат на тях. Или пък учебниците по музика или рисуване? Кой, по дяволите, ги отваря, освен на контролни, за да препише? Все пак, два ученика, ама са по десет лева единия...Дано тази година да нямаме такива простотии.

не знам .. на мене 8ми слас ми мина без да усетя че е почнал Направо си разказах играта от неубоздаемост миналата година За мене няма по-голям кеф от тва да си 8ми клас ех да можеше и сега да е така ама са 9ти..сигурно ще ходя още по-малко на даскало
    phah

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    оо перфектно беше в 8ми клас...дeeба как искам пак да съм 8ми клас....

зайци,живейте ся щото в 9ти клас ще ви разкажат играта
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Е,добре,бее..Ама как така ви е било тоооолкова хубаво в тоя пусти 8ми клас.Аз като си помисля,че ще съм цяяяял ден на училище,че ще трябва да уча английския като луда и направо ми се замайва главата.Вярно,че ще има емоции с нови хора,но..
    Не знам.Всичко ще се види по-нататък.
    Аз общо взето съм готова.Купих си чанта за училище,още някакви покупки-дрехи,ала-бала..Тетрадки още не съм,мноооого е рано.Пък това с учебниците нямам представа как ще става.Ще разберем на 15ти.Не е много времето.. 2 седмици.Ееееей сега ще отлетят. После ще се молим за ваканции.
    Ще нося цвете на класната(Боже,може и да е класен ).Познавам..ххм..*броя*...8 човека от класа си(като с няколко съм била в един клас и преди.. от 1-4 клас и 5-7 ;д).Общо взето не съм на напълно непознато място.Училището си го знам(близо ми еее...юхууу!),познавам много хора от даскалото(да се надяваме да се запозная с още много) иии.. дано всички да попаднем в хубави класове.

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София

YouCantStopMe , къде учиш? Мързи ме да погледна в темата за седми клас, където има списък. Мхм, относно хората от класа, познавам трима човека, все от форума, и едно друго момиче, за което само са ми говорили. Други не познавам. Ще нося цвете за класната\класния. За друг не. Няма да има чуденки в друхите -обличам си униформата. Раница си имам от миналата година, дрехие - като бях в чужбина солидно си напазарувах. тетрадки ще купувам (тоест мама ще купува ) заедно с учебниците. Снимала съм се вече за бележника, другата седмица ще отида до личната да ми даде картон или както му беше името, че покрай 15 септември стават големи опашки по лекарите. Тоест съм готова материално, всичко съм предвидила, единствения проблем е, че още не ми се учи.

Какъв картон?
    Иначе аз не съм от София.
    О,снимки си имам.Преди две седмици се снимах за личната карта,няма да се снимам пак.Стигат ми тия.

Ние пък другата седмица имаме родителска и казаха да носим пари за учебници Нищо не съм си купила - нито дрехи,нито раница,нито тетрадки ... Чудех се дали да нося цвете за класната и така като ви слушах реших да занеса, понеже се притеснявах да не съм само аз с китка

честита ни тема (:

току-що прочетох "Дамата с рентгеновите очи"
    за себе си мога да кажа, че обичам да чета и че съм ценител на добрите литературни произведения, но в това разказче специално не открих и грам смисъл. ://
    много глупав текст

Цитирай Първоначално написано от anito12
    честита ни тема (:

току-що прочетох "Дамата с рентгеновите очи"
    за себе си мога да кажа, че обичам да чета и че съм ценител на добрите литературни произведения, но в това разказче специално не открих и грам смисъл. ://
    много глупав текст
    +12057056706

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Йей нова тема след онези с по над 100 страници вълнения покрай изпитите.. Аз все още не мога да осъзная, че след 15 дни започвам училище , толкова бързо мина ваканцията... Но вече от 2-3 седмици съм си купила раница (за първи път от 2-3 години, досега бях с чанти ), тетрадки през ваканцията, ако си харесхм някоя си я купувах и сравнително имам тетрадки, но на 15 ще видя.. със сигурност ще купя още. За дрехите нямам си и на идея как да отида на 15-ти.. нито знам от колко часа това ме подсеща @your_secret май ще трябва да питаме във форума или малко преди 15-ти ще го изпишат в сайта на 31-во . Аз от край време го следя сайта xDD. Интересно ми е на какви съученици ще попадна и какви ще са новите ми учители, но за да разбера ще трябва да си чакам до вече не далечния 15-ти септември. От училището не познавам никого, но с една моя приятелка, с която ходехме заедно на частни уроци сме в един клас , един бивш съученик е в съседния клас и се запознах с 2-3 момичета от форума, които също са от 31-во само сме различни паралелки . Колкото до 'Дамата с рентгеновите очи' много ми хареса , явно съм го схванала текста, друг е въпросът, че не мога да го обясня .. просто си го 'знам' . Ние май няма да имаме родителска среща преди 15-ти, но още не се знае.. въобще за родителски . Мисля, че това е от мен.

Loko Sofia
    Manchester United

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Втръсна ми с тези зеленчуци
    мен не ме интересува дали ще ме замерват,пък и така да е - голяма работа
    Има много по-важни неща
    Аз искам да попитам - при вас ще има ли предварителна родителска среща или след 15ти ?
    мм..аз ше подпукам десетокласниците с морковите по главата
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

преди малко прочетох "Японският филм" и "Тавански спомен", а също и анализите им, на Валери Петров - харесаха ми ((:

а иначе тази или другата седмица с нашите сигурно ще ходим до Метро, за да се оборудвам с тетрадки, химикалки и т.н.
    за учебниците не знам абсолютно нищичко
    в 1 АЕГ ще имаме някакви грозни сака униформи, не знам кога ще ги получим.

не смятам, че има нужда да преговарям по нещо, освен да си прегледам тетрадките по БЕЛ и математика. вие какво ще правите до 15-ти?

oooooхх каквоо да кажаа....Ама хич не съм готова с нищо......днеска си търсех някакви дрешки ама нищо нямашее.......Трябва да се ходи до някой по голям пазар...или мола...нз....Чанта си имам.....Тетрадки ще си купя от метро в събота.....М извадих си картаа за транспорта днеска....Аааааааааааа хич не ми се почваа като се замисляяяя преди нямах търпение а сегааааааааааа....................Н Е ИСКААААААААМ .... от училището..абе познавам около 10ина хора ама само по скайп ... и то не само от моя класс....мм какво друго...за морковите не ми пука особенно даже ше ми е забавно....И психически не съм готова....не знам дали някога ще бъда... нз простооо вълнувам се ама имам едно гадно чувство сякаш ме е страх..ама не не ме е страх простоооо чувството е мн гадно....пфф нз как да обясня.... както и да ее...

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Здрааааааааавейте, душки мои!!!Гледам, че сме доста от предишната тема .
    Извинете ме за правописа и пунктуацията, ама вече изобщо не ми пукаа xD .
    Решила съм облеклото още от нова година, ъф корс .Пола, риза, вратовръзка, красиви обувки, малка чантичка, невинна прическа и почти ежедневен грим.С повечето съм готова само пуста риза не мога да си намеря.
    Предварителна родителска среща имаме на 10.
    За морковите не ми пука.Даже винаги ми е звучало забавно.Мисля, че се прави за майтапа, а не за да ни изпотрошат главите .Все пак ще си взема чадърче
    Това лято съм чела НЕВЕЩО.През живота си не съм разпускала толкова много-кафета,купони,сън,кафета,ку пони,сън и пак, и пак, и пак .Мързи ме да прочета 2 страници преговор по английски, не знам как ще уча тооолкова много френски.
    Пука ми на мазилката
    Тетрадки имам от минали години, а учебниците ми ги подариха приятелчета.Имам БЕЛ и математика от всички издателства, за които се сетите .Френски си купих, ама на 25% ( ).Остават ми учебни тетрадки по френски и съм готова.
    Тази година очаквам купон и толкоз, и то със странно нетърпение.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Ооооооооооо,АНИИИИИИИИИ!
    Ох...аз съм забравила всичко по Математика и БЕЛ.Е,не всичко,но просто някои неща и на сън да ме питахте,пак щях да отговоря.

Аничке, какви са ти втори, трети и четвърти профил във френската?
    питам, защото имам бивши съученици, които ще учат там с немски, бел и история :О

Цитирай Първоначално написано от anito12
    Аничке, какви са ти втори, трети и четвърти профил във френската?
    питам, защото имам бивши съученици, които ще учат там с немски, бел и история :О
    С математика и информатика,аз знам че е
    -
    Вярно ли е,че езика ще го почнем още от буквите т.е. самото начало,че малко се притеснявам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си