- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
А, да, като стана дума за снимки, и аз трябва да си направя. Кофти момент от подготовката. Познавам хора, които си правят прическа и грим само заради едната му снимка, докато аз си отивам и изглеждам обикновено
Абе, раздвоена съм, щом стане дума за снимките към бележника.![]()
Слам Копам: Та аз ви нарекох недоразвити едноклетъчни неандерталци.
Плочката: Никой не може да ни вика недоразвити еднолични нинджи без палци.
'Арна е.
Прическата де.
Искам снимки после.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Винаги вали, за да допрецака работитеПървоначално написано от vixreto
.Така или иначе ще трябва чадър заради морковите...
Миленке, изкарай я тая коса отпред и я дърпай така.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ти съмняаш ли сеПървоначално написано от GbSy
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
'Ми..
не.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
^ ама и аз съм един олигофренмерси ;]
ох, смених докторката... сега ме е шубе да ида при новата.. при нея имало накакъв друг ред на приемане и прочие.
а на тея снимки за бележника - имам готови.. ама на всичките снимки в този размер за карти изглеждам все едно не съм се къпала от годинаголяяма преебавка
![]()
![]()
ПП:![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
а най ужасния момент в цялата работа е само като си представя че нама да познавеюам никой и само ще стоя на едно място и ще чакам някой да ме уцели с морков :Д:Д страхотно просто :Д
бай дъ уей .. вие ще имате ли униформи .. аз не / да .. малко се хваля :д/ ноо една моя фр има най ужасните униформи на света .. но готиното е че май министъра / този ''сладур''/ е казал че е задължително да се носи само една част от униформата .. следователно може да се носи само ризата , полата .. или вратовръзката или нз .. нещо ..
Music (:
Maybe I am inLove (:
Well .. I feel like whatever ''-
Имам униформа, частична, ще ми я връчат на 15-ти => на 15-ти за последно ще облека потник, някоя тениска.
Не ми пука, че ще вали, обувчиците ми са идеални за плаване.![]()
Нямаме униформи.![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Въпрос:
Хора, купихте ли си екипи? Понеже в бившето училище бяха задължителни по физическо, а за новото само предполагам...
Слам Копам: Та аз ви нарекох недоразвити едноклетъчни неандерталци.
Плочката: Никой не може да ни вика недоразвити еднолични нинджи без палци.
Е, да ама нали се сещате, че в някой училища няма да се учат някои от предметите и учебниците ще излязат по-евтино.![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Аз съм в езикова и се чудя дали да си вземам изобщо учебник по изобразително. Като се сетя минали години колко пъти съм го отварялааа...
аз си купих два, но имам и един стар, но изглежда като нов... ако не ни се налага винаги мога да ги използвам вкъщи или до магазина...Първоначално написано от OODreamy
ПП:![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Йабааа,колко много сте изписали. Оо
Аз днес си купих сиви(майче ;д) дънки.Знам,че много вече станаха масови и всички си купуват,ама дреме ми.Аз исках много.Любим цвят все пак.Иии...горнище си взех.Сучичър,но е доста подплатен.Доволна съм. (: Добре,че умея да се пазаря...отстъпка ми направиха.
![]()
Маратонки НЕ можах да си намеря.Пуууу...Просто за моя тъп и голям крак нищо не се намира.Та както и да е де.Ще си намеря,само дето ще е друг път.
да се оплача:видях сууууупер яките блузки с дълъг ръкав.Ама направо к'во да ви кажа,любов от пръв поглед,обаче не ми станахааааа.Все малки номера.Егати.Аз не съм манекенка все пак.Както габи каза-то има смао за манекени и хора със свръх тегло.А според мен имам нормална стуктура.
Сега колан ми остана и евентуално някоя блуза..ама едва ли.
Ох..спирам да говоря за дрехи,че тая тема яко я оспамвам напоследък.![]()
Понеделник съм за тетрадки,както вече споменавам в два-три поста.
Иии така..През седмицата може да се отида до училището да видя дали няма нещо интересно.Хах.
Аз няма да си взимам, както и предните 3 години и въпреки това по ИИ съм нямала оценка под 6 (само веднъж ми писаха 4, щото като поядисвахме чинии и една некадърна съученичка си изсипа водата в мойта чинияПървоначално написано от mArMaLaDkA
е, верно накарах я да я пречисти по някакъв начин, но тя пречисти и боята и..."Джонка получаваш Четворка"
)
Няма абсолютно никаква ползва от тия учебници..И аз не ги отварям.Ако е мн настоятелна художничката, ще си купя.Първоначално написано от mArMaLaDkA
HappyPeopleBeSmile, извинявай, че ми убягва тоя детайл, ама къде ще учиш?
Няма нужда от извинения, нова съм във форумаПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
А иначе аз не съм от София![]()
П.П: Може да ми викаш "Джони"Незнам така ми викат всички
![]()
Така е, ама не искам да оставям някакво лошо впечатление, че съм неподготвена. Достатъчен факт е, че надали и тая година ще си нося всеки час моливи или бои, поне учебник да имам, да си разглеждам картинки, не за друго.![]()
нито съм си купила раница, нито дрехи, нито обувки, нито тетрадки, нито съм решила какво да обличам
направо трябва да се засрамя :/
обаче се записах на обичайните уроци по немски, сложих всичките учебници, тетрадки и хартийки от седми клас в един голям кашон и почнах да чета книгите от списъка
а, да, имам и бележник и снимка
(:
Какъв цвят е бележника?Вече продават ли пак кафеви?
зелени саПървоначално написано от YouCantStopMe
(лигавя се
)
на мен в книжарницата ми казаха, че ще са сини, амааааа.... абе де да ги знам тия идиоти какво ще направят накрая
Jeff Hardy forever!!
Наистина ли може да не си взимаме учебника по изобразителноАко е така - чудесно .. Носих бои до 5 клас и край
В 6 ти и 7ми носих по 3-4 молива и рисунките ми става доста ... едноцветни,амаа
![]()
![]()
Иначе главо ми остана да си взема дънки и блузи. За тетрадките - няма да бързам. Прическа си харесах в youtube,дрехите за 15ти почти съм избрала,само обувки се двоумя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Снимки имам от тези за личната карта,ама са голям формат и НЕ стават за бележник ... ще си сложа няква стара,нямам излишни 10лв за нови
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Хорааа...
Имам чувството че са нищо няма да ми стигне времето.
Днес си купих две тениски, две блузи с дълъг ръкав, яке и някакви гривнички и глупости.
И само за това 100 лв. То от якето де...амааа
След 10-ти (род. среща) ще си купя тетрадки - преполагам че тогава ще кажат какви искат. Учебници...пак тогава.
Аничке как са ти дали учебници, като сме по новата програма![]()
Ммм колан си купих,ама нз какъв. Не ми става. Явно ще е за над блузата![]()
Снимки...не още.
Трябва да мина през зъболекарката...
И черните дънкииииии![]()
Но мисля, че горе долу съм в добро положение де... Наполовина
Само не знам какво ще си облека на 15-ти.![]()
![]()
На Аничката са й подарили учебници,вече го запомних `щото половината питаха
Искам да питам вие ще си купувате ли блузи с къс ръкав или направо с дългия. Аз мисля,че само с дълъг трябва,защото съм убедена,че бързо ще се захлади ...?
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
^Може ли да видя прическата, която си харесала? Смсл да пуснеш линка.![]()
Ами аз повече блузи с къс ръкав за тази година май няма да купувам.Имам доста от лятото. Освен ако не си харесам няк`ва супер,супер, най.
![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]