.
Отговор в тема
Страница 13 от 62 ПървиПърви ... 39101112131415161723 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 1540
    Голям фен Аватара на joannalof
    http://www.youtube.com/watch?v=Rk7Ir...eature=channel
    тази,но още не съм сигурна,понеже зависи с какви дрехи ще съм
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Тея глупости със специалната прическа за 15-ти не ми се нравят, ама не се сдържам да не попитам: каква прическа мога да си направя аз? Просто нещо по-различно, 'щото после цяла година ше ме гледат със спусната коса, понеже ме е мързяло да се занимавам. Отново: косата ми е дълга до раменете и малко по-надолу, чуплива, на пластове. Именно заради тея пластове не мога да си направя опашка или да си защипя косата със шнола назад. Очаквам предложения.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Тея глупости със специалната прическа за 15-ти не ми се нравят, ама не се сдържам да не попитам: каква прическа мога да си направя аз? Просто нещо по-различно, 'щото после цяла година ше ме гледат със спусната коса, понеже ме е мързяло да се занимавам. Отново: косата ми е дълга до раменете и малко по-надолу, чуплива, на пластове. Именно заради тея пластове не мога да си направя опашка или да си защипя косата със шнола назад. Очаквам предложения.
    Начупи я с пяна или пък я изправи.Може и две плитки или опашки с баретка.Или пък лента, топирано зад нея и небрежно хваната половината коса на тила.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Ани,значи на тази прическа си се спряля.
    'Аресвам я.

Аз със пяна няма да я начупвам, ползвам един друг продукт.
    Ама аз цяла година ше я правя тка.
    Както и да е.
    Накрая май нищо по-специално няма да си правя, както си го бях и замислила, и така.
    Благодаря все пак за идеите.

Хъх, наш`та тема е за Козметика и диети.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Ох вече направо ми идва да се гръмна . . .
    Днеска цял ден обикалях за кецове и никакви не си харесах . . .
    По едно време ми мина през ума идеята да си взема като старите дето ми се скъсаха. . . На runners от миналата серия, бели на зелени цветчета . . . Много ме кефят, ама нали съм имала вече таква, та се позачудих . . .
    Иначе хасерах си едни бяло и розово амааа . . . розово много много не нося, пък и нямаше моя номер та пак увиснах . . .
    Иии цял ден обикалям и за подарък на една фр, ама тя не ще да е козметика, да не е плюшка, да не е дреха, да не е книга, да не е дневник, пъзел и тем подобни, да не е сувенир . . . И аз в чудо се видях . . .и накрая й взех една рамка за снимка, амаа . . . може и да не й хареса, знам ли. . . Ама много съжалявам, нищо не мога да направя повече . . .
    И така. . . един пропилян ден . . .
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Вие сте мега шопинг маниаците. Ако бях на мястото на родителите ви, дори не бих ви поверил пари за хляб.
    Male

Ти си момче, какво ти разбира главата от приготовления и вълнения за външния вид.
    Лесно ви е на вас.
    Една тениска, кецове и дънки и готово..
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Към LiRRRa:
    Хей, защо не сложиш ваша снимка (в рамката)? От дъ бест момента или деня, който сте прекарали заедно, та да и напомня за тебе?
    Слам Копам: Та аз ви нарекох недоразвити едноклетъчни неандерталци.
    Плочката: Никой не може да ни вика недоразвити еднолични нинджи без палци.

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Ти си момче, какво ти разбира главата от приготовления и вълнения за външния вид.
    Лесно ви е на вас.
    +1
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Лесно ви е на вас.
    Разбира се, какво правя аз за външния си вид...Сутрин си мия зъбите и лицето, сресвам се, даже се и къпя поне по веднъж на ден, не като вас, о, божествени модни диктатори.

П.П. Никога не ходя с кецове, предпочитам маратонки. :/
    П.П.2. Ами вие какво толкова се приготвяте, не виждам нужда от цялото това суетене.
    Male

Не се приготвяме чак толкова много.Поне за себе си мога да кажа.
    Просто обичам да говоря за дрехи,прически..бла-бла.
    Купих си някои неща,да..Просто защото има дрехи от миналата година,които са ми станали малки.Ако нямаше нужда,повярвай ми,нямаше да взимам пари от нашите.Никога не съм купувала нещо излишно.Знам какво ни е дереджето,така че,смея да твъртя,мога да се ограничавам.Но какво да направя,като просто се нуждая от нещо?Ами..няма решение.Купуваш и толкова.

Един път ще е този специален 15ти,един път съм осми клас ... ще видя хората,с които ще прекарам най-вълнуващите си години,с тях ще съм на бала си - да,не ми пука какво казват някои, ще си направя прическа специална
    Едит - И не на мене тия,че не е важен вида - та те ще те видят за първи път и от де да знаят колко ти е бил бала или колко тестове си решил ...
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Аз ще съм в клас с около 26 момичета.
    Вече чувствам задух, какво остава за след 5 години...

Цитирай Първоначално написано от faststep
    Лесно ви е на вас.
    Разбира се, какво правя аз за външния си вид...Сутрин си мия зъбите и лицето, сресвам се, даже се и къпя поне по веднъж на ден, не като вас, о, божествени модни диктатори.

П.П. Никога не ходя с кецове, предпочитам маратонки. :/
    П.П.2. Ами вие какво толкова се приготвяте, не виждам нужда от цялото това суетене.

Абе, не е същото, драги мой.
    Просто не е същото.
    Каквото и да ти кажа, няма да ме разбереш.
    Благодари се, че не си момиче.
    Не става въпрос само за гласенето.
    О, и още нещо.
    Прекарваме толкова време в обсъждане и приготвяне, за да се харесаме И на вас, а на вас ви е все тая.
    Поне да оценявахте..
    с протегнати стъпала
    и шалове

Град
    София
    Оооо, аз си знам поне от 1 месец какво ще нося на 15ти

Синя тениска на от new yorker /мн ме кефи/

Тъмно син суитчер

Лилави къси панталонки от теранова

Кецове от converse

плс, не си мислете, че имам само маркови дрешки, даже обратното, просто искам да съм маааааалко по-издокарана за 15ти септ

Ти знаеш ли,че е септември? Бая ще има да се клатиш с тия къси панталони... особено като е сутрин 8-9ч ...

Град
    София
    знам, спокойно нищо ми няма, и без тва винаги като изляза с къси панталонки завалява

Колко мило ми стана! И аз се чудя колко бързо минаха тия почти 7 години, от първия ми учебен ден в 8ми клас. Беше неповторимо. Направо идилия. Тогава за първи път видях, че класът ми е пълен с олигуфрени, които щяха да ме спукат от подигравки. Имаше голямо количество момичета (66,6% от всички), които харесваха олигуфрените, а аз бях прекалено "задръстен" за да заслужа тяхното внимание. Кой би искал нещо по-добро от това? Хубавото беше, че бях едър, а те дребни и трудно можеха да ме набият, дори ако са няколко човека едновременно срещу мен. Бях станал експерт и развалях всякакъв опит да ме бият, поливат с вода, замерват с гъбата за дъска, тебешир и други предмети. Понякога дори взимах за заложник раницата на някой недоброжелател, за да се измъкна. Славни години бяха. Може да са били олигуфрени и да се опитваха да ме унижават, но си бяха МОИТЕ олигуфрени, и аз се гордея с тях. Нямате представа, колко разтоварващо е да участваш в масов побой с тях. Веднъж дори, стените на стаята бяха попили сериозно количество вода от кофата, защото единият от олигуфрените реши, че е добра идея да цели другите с нея. Беше един от многото дни, в които даскалката по английски я нямаше, а ние имахме основно английски....

абе не при всички 15-ти септември 8 клас ще е един път ;д

^ Веднага се сетих за 2 познати, които ще усетят това неумоверно щастие.

Цитирай Първоначално написано от to6ominator
    Колко мило ми стана! И аз се чудя колко бързо минаха тия почти 7 години, от първия ми учебен ден в 8ми клас. Беше неповторимо. Направо идилия. Тогава за първи път видях, че класът ми е пълен с олигуфрени, които щяха да ме спукат от подигравки. ...
    Кой е 'олигуфренът'?

Маркови дрешки, вика.
    с протегнати стъпала
    и шалове

аз се подстигах между другото.. отзад късо отпред дълго..и с бритонче сеееш ли се мисля да си изправя гривата и тва е или пък предложете нещичко по-специално

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си