- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
http://vbox7.com/play:7706535b кат рияна в тоз клипсамо че с бритон
![]()
Ако не знаеш думата, в една дебела книга наречена Тълковен речник е обяснена. Спокойно, такива сложни думи не са за всеки. Целта на предишния ми пост беше да подготвя част от посетителите на този форум, като ги предупредя какво ги очаква, а друга част от тях - да се опитам да им "налея" малко човечност, за да унижават по-малко съучениците си.Код:олигуфрен - мн. олигофрени, м. 1. Спец. Слабоумен човек. 2. Разг. Пренебр. Глупак.
Колко късо?Първоначално написано от elsZ
С тази прическа мисля, че е най-добре просто да я изправиш.
Моята коса е почти до лактите на ръцете. Ще я накъдря или изправя. Бретона ще е дигнат.![]()
Черта демек.
Изправяш и слагаш фибичка.
Хах.
Това ми хрумва само.
Леля ми беше на черта и беше точно така - отзад по-късо, отпред малко по-дълго.
Продължавам да си държа на моето.![]()
Френска черта му се вика майАз ще се режа след 15ти късо - т.е. до раменете
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Не мога да повярвам,че отворих тълковния речник, за да проверя дали наистина е с ''О''.Първоначално написано от to6ominator
Каква е логиката в единствено число да е с ''У'', а в множествено с ''О''?
ед.ч - ОЛИГОФРЕН, мн.ч- ОЛИГОФРЕНИ
Ахахах.Ама тук наистина стана 'Козметика и диети'.
Карай.![]()
Ох..скучно ми е.Я кажете нещо свързано с УЧИЛИЩЕТО.![]()
Примерноо..униформи,съучен ци,там нещо за някой предмет,тетрадки.
Скучно ми еее...![]()
ох и на мен ми е скучноаз мисля да ида с едни фр на родителската.. в смисъл мама ще си е вътре ние отвънка..ням търпение да разбера аааааааабсолютно всичко
![]()
пахах .. Ели от колко време ти обсъждат прическатаа?И според мен с изправена коса и с дигнат бретон ти е много добре въпреки ,че няма нужда да се изправяш от тя косата ти си е права
![]()
... та за тфа дали е ме замергат с моркови ич ни ма интересува.. кат са вика.. дреме ми на фараа
![]()
.. аа BTW чудя се как да се подстрижа.. някой да има идея за няква по-такава.. хубава прическа
![]()
.. хЪх а относно тфа дали съм се приготвяла за даскалото.. хич не съм .. нито чанта нитко тетрадки съм си купила.. не съм се подстригала .. нит дрехи нит обувки съм си зимала .. абе НИЩО
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
оо но но но не ми е права косата човек .. в смисъл зависи с къф шампоан съм се изкъпала .. неска например![]()
![]()
![]()
аа ни тЪ знам.. аз па кат сменям шампоаните непрекъснато и почва да ма сърби кратуната![]()
ба и аз искам да разбера дали сме с униформи .. и ако сме .. кфи шса те
![]()
![]()
.. аапъ иначе да не ти говоря за моята коса,че я знаеш колко е ЗЛЕ!..
![]()
![]()
Ее...вярно,че и аз пиша доста често за такива глупости,ама прекалихме вече.Наистина!![]()
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!![]()
(Я да видим кой не обича историята...)
усещам се..но скуката ме..Ам чудя се как ще си намеря класа и класната.. дано даскалите ни сберат..
Водещите на програмата щели да кажат къде да се наредят 8-мите класове. Поне от това,което разбрах.Първоначално написано от elsZ
![]()
ОО аз "обожавам" историята човек.. направо като чуя история ми иде да повърна .. толкоз мноо не я обичаам.. бахти гадната![]()
![]()
![]()
![]()
ауе някой да знае щ0 не ми излиза снимката?![]()
![]()
![]()
Офф..за всякаква ме мислете,ама вие наистина прекалихте.Давайте по скайп,ЛС и какъвто и да е друг метод,само не тук.
Ако имате да казвате нещо по темата-давайте.
Обсъждаме училището,новите учители,съученици,учебници ,стара/нова програма,какво сме си купили ЗА УЧИЛИЩЕ,как ще сме на първия учебен ден и така нататък.Това ни е интересно.
Но... 'айде без такива-'К'ва прическа да си напрая?'Емии..има си 'Козметика и диети' за тая работа.Там пускайте тема.
Нито пък тук е мястото за - ''ауе някой да знае щ0 не ми излиза снимката?''
И за незапознатите..
''Съединението на България е актът на фактическо обединение на Княжество България и Източна Румелия през есента на 1885.''
( http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...80%D0%B8%D1%8F )
доуре де .. успокой са само..
просто попитах .. пък и ни е скучно
![]()
![]()
![]()