.
Отговор в тема
Страница 14 от 62 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 1540
    Е те тва не си го представям как е. Снимков мат'рял.

http://vbox7.com/play:7706535b кат рияна в тоз клип само че с бритон

Код:
    олигуфрен -  мн. олигофрени, м. 1. Спец. Слабоумен човек. 2. Разг. Пренебр. Глупак.
    Ако не знаеш думата, в една дебела книга наречена Тълковен речник е обяснена. Спокойно, такива сложни думи не са за всеки. Целта на предишния ми пост беше да подготвя част от посетителите на този форум, като ги предупредя какво ги очаква, а друга част от тях - да се опитам да им "налея" малко човечност, за да унижават по-малко съучениците си.

Цитирай Първоначално написано от elsZ
    аз се подстигах между другото.. отзад късо отпред дълго..и с бритонче сеееш ли се мисля да си изправя гривата и тва е или пък предложете нещичко по-специално
    Колко късо? С тази прическа мисля, че е най-добре просто да я изправиш.
    Моята коса е почти до лактите на ръцете. Ще я накъдря или изправя. Бретона ще е дигнат.

Цитирай Първоначално написано от filito
    аз се подстигах между другото.. отзад късо отпред дълго..и с бритонче сеееш ли се мисля да си изправя гривата и тва е или пък предложете нещичко по-специално
    Колко късо? С тази прическа мисля, че е най-добре просто да я изправиш.
    Моята коса е почти до лактите на ръцете. Ще я накъдря или изправя. Бретона ще е дигнат.
    еми малко над раменете

Черта демек.
    Изправяш и слагаш фибичка.
    Хах.
    Това ми хрумва само.

абе не чертаааа отпред малко по-дълго

Леля ми беше на черта и беше точно така - отзад по-късо, отпред малко по-дълго.
    Продължавам да си държа на моето.

ми и черта да му каиш става

Голям фен Аватара на joannalof
    Френска черта му се вика май Аз ще се режа след 15ти късо - т.е. до раменете
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

ми май да.. и фризиора викаше нешо такова ма аз не го запомних

Цитирай Първоначално написано от to6ominator
    Код:
    олигуфрен -  мн. олигофрени, м. 1. Спец. Слабоумен човек. 2. Разг. Пренебр. Глупак.
    Ако не знаеш думата, в една дебела книга наречена Тълковен речник е обяснена. Спокойно, такива сложни думи не са за всеки. Целта на предишния ми пост беше да подготвя част от посетителите на този форум, като ги предупредя какво ги очаква, а друга част от тях - да се опитам да им "налея" малко човечност, за да унижават по-малко съучениците си.
    Не мога да повярвам,че отворих тълковния речник, за да проверя дали наистина е с ''О''.
    Каква е логиката в единствено число да е с ''У'', а в множествено с ''О''?
    ед.ч - ОЛИГОФРЕН, мн.ч- ОЛИГОФРЕНИ

Ахахах.Ама тук наистина стана 'Козметика и диети'.
    Карай.
    Ох..скучно ми е.Я кажете нещо свързано с УЧИЛИЩЕТО.
    Примерноо..униформи,съучен ци,там нещо за някой предмет,тетрадки.
    Скучно ми еее...

ох и на мен ми е скучно аз мисля да ида с едни фр на родителската.. в смисъл мама ще си е вътре ние отвънка..ням търпение да разбера аааааааабсолютно всичко

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar

хЪ

пахах .. Ели от колко време ти обсъждат прическатаа? И според мен с изправена коса и с дигнат бретон ти е много добре въпреки ,че няма нужда да се изправяш от тя косата ти си е права ... та за тфа дали е ме замергат с моркови ич ни ма интересува.. кат са вика.. дреме ми на фараа .. аа BTW чудя се как да се подстрижа.. някой да има идея за няква по-такава.. хубава прическа .. хЪх а относно тфа дали съм се приготвяла за даскалото.. хич не съм .. нито чанта нитко тетрадки съм си купила.. не съм се подстригала .. нит дрехи нит обувки съм си зимала .. абе НИЩО

оо но но но не ми е права косата човек .. в смисъл зависи с къф шампоан съм се изкъпала .. неска например

Град
    Galapagar
    аа ни тЪ знам.. аз па кат сменям шампоаните непрекъснато и почва да ма сърби кратуната ба и аз искам да разбера дали сме с униформи .. и ако сме .. кфи шса те .. аапъ иначе да не ти говоря за моята коса,че я знаеш колко е ЗЛЕ!..

Ее...вярно,че и аз пиша доста често за такива глупости,ама прекалихме вече.Наистина!
    ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
    (Я да видим кой не обича историята...)

усещам се..но скуката ме.. Ам чудя се как ще си намеря класа и класната.. дано даскалите ни сберат..

усещам се..но скуката ме.. Ам чудя се как ще си намеря класа и класната.. дано даскалите ни сберат..
    Водещите на програмата щели да кажат къде да се наредят 8-мите класове. Поне от това,което разбрах.

Град
    Galapagar
    ОО аз "обожавам" историята човек.. направо като чуя история ми иде да повърна .. толкоз мноо не я обичаам.. бахти гадната

Ееее дано.. иначе си отивам даже не знам кой точно клас съм

Град
    Galapagar
    ауе някой да знае щ0 не ми излиза снимката?

Офф..за всякаква ме мислете,ама вие наистина прекалихте.Давайте по скайп,ЛС и какъвто и да е друг метод,само не тук.
    Ако имате да казвате нещо по темата-давайте.
    Обсъждаме училището,новите учители,съученици,учебници ,стара/нова програма,какво сме си купили ЗА УЧИЛИЩЕ,как ще сме на първия учебен ден и така нататък.Това ни е интересно.
    Но... 'айде без такива-'К'ва прическа да си напрая?'Емии..има си 'Козметика и диети' за тая работа.Там пускайте тема.
    Нито пък тук е мястото за - ''ауе някой да знае щ0 не ми излиза снимката?''
    И за незапознатите..
    ''Съединението на България е актът на фактическо обединение на Княжество България и Източна Румелия през есента на 1885.''
    ( http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...80%D0%B8%D1%8F )

Град
    Galapagar
    доуре де .. успокой са само .. просто попитах .. пък и ни е скучно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си