.
Отговор в тема
Страница 15 от 62 ПървиПърви ... 511121314151617181925 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 1540
    Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    айде де.. пишете.. някой да каже ще има ли униформи тоест .. сигурно ли е ,че ще ги има .. и ако има .. кфи ша са

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    айде де.. пишете.. някой да каже ще има ли униформи тоест .. сигурно ли е ,че ще ги има .. и ако има .. кфи ша са
    В новото ми училище няма да има - засега. В старото имахме, но само малките ги носеха. Бяха меко казано ужасни.
    Чети не за да противоречиш и опровергаваш, не за да вземаш безкритично, и не за да намериш предмет за разговор, а за да мислиш и разсъждаваш.

Град
    Galapagar
    Къде е било тоВа???

Къде е било тоВа???
    Пазарджик
    Лека вечер от мен.
    Чети не за да противоречиш и опровергаваш, не за да вземаш безкритично, и не за да намериш предмет за разговор, а за да мислиш и разсъждаваш.

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от filito
    Къде е било тоВа???
    Пазарджик
    Лека вечер от мен.

Ее.. ам аз съм от Плевен.. в Езиковата гимназия и ми е много чудно дали ще имаме униформи.. ама ако ще имаме неискам да са някфи отвратителни
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Да,но не ти решаваш дали ще са някФи отвратителни.

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Да,но не ти решаваш дали ще са някФи отвратителни.
    мислиш ли ,че незнам? уеуе уеуе.. пък мога да ти кажа ,че ако не ми харесат мога да се преместя.. това си го решавам аз

Град
    Galapagar
    Btw мисли ме за каквато си искаш ,но нали поиска да пишем по темата? ето.. пишем .. апък ти почваш да се ояждаш ...

Уау, какво затишие...
    По темата:
    Хм, вие имате ли лавка, стол или подобие в училището, че да се прилагат тези нови забрани (относно храната)? Понеже докато бях в миналото school постоянно отивахме да си вземем нещо от магазина в съседство. И сега, един вид, новите забрани нямат никакво значение в такива случаи, така ли?
    Едит:
    Е, `убаво де, не можах да измисля нещо по-умно, за да раздвижа темата, а и от известно време се чудя по въпроса
    Слам Копам: Та аз ви нарекох недоразвити едноклетъчни неандерталци.
    Плочката: Никой не може да ни вика недоразвити еднолични нинджи без палци.

Град
    Galapagar
    Ми според мен,ако няма трябва да се постараят малко и да направят един хубав стол и примерно да си плащаме на месец да си зимаме кфат си искаме храна кат например шведска маса.. както е по другите държави,а не тука сяко междучасие отиваме да ядем боклуци.. колкото и да се опитваш да отбягваш да ги ядеш,пак си ги ядеш мхм.. тфа никак не ми харесва ся уж ше спират газираните напитки и чипсовете и тия.. ама като ги спрат отново остават боклуци за ядене .. това супер ама супер много ме дразни в Даскалото... ай дано им скефне да направят нещо по въпроса,че съм сигурна ,че сяко междучасие ше е едно и също... искам да кажа секи ден едно и също..

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    В моето училище няма стол ама е на Главната и има откъде да си купувам. Иначе учебниците вече си ги разбрах. Този вторник ми е родителската среща, не мога да повярвам колко бързо мина лятото

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Sarafina
    В моето училище няма стол ама е на Главната и има откъде да си купувам. Иначе учебниците вече си ги разбрах. Този вторник ми е родителската среща, не мога да повярвам колко бързо мина лятото
    да ама те са длъжни да направят стол.. ние в тая България сме бахти мизерниците.. крадът.. крадът и викат ,че е криза баце.. ццц

еии здравейте и аз още не съм готова нито матерялно , нито психическии за сега съм си купила само чанта и маратонки тая седмица ще ходя за някоя дрешка ала-бала... тетрадкии от метроо

Оо , супер , 15ти . Вече си купих морковчетата - да се поразвалат малко .. Споко , не е страшно , само първите 1-2 седмици .
    терорист дисар !

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Sarafina
    да ама те са длъжни да направят стол.. ние в тая България сме бахти мизерниците.. крадът.. крадът и викат ,че е криза баце.. ццц
    Не се оплаквам, че няма стол В предишното училище имаше и нищо хубаво нямаше

Имаме стол,барче и лавка отвън.Освен това сме заобиколени от хранителни магазини(един близо и няколко по-нататък...но не е проблем да отидеш до тях).
    Сега не не знам как ще е,защото нали уж щяло да има промени.

^ а в близкото кафене предлагат мн хубави сандвичи , нали ? Аз пък мога да ви кажа ,че ако можех , щях само в стола да се храня . Крайно време е да се научим да ядем супа вместо пица . Затова и в стола не дават запръжка . Понеже е здравословно ( до известна степен , потта не се брои) яденето там.
    терорист дисар !

Всъщност във всяко училище е различно.За теб може да е най-добре да се храниш в стола,но ела да видиш в някои други училища на какво ниво е така наречения стол.

Еее и аз ще съм заек

Ще имаме стол (в мазето) и сладкарница на 1-вия етаж.
    Похвалили са ми баничките в стола.

Хъх, в стола - здравословно?! О, не!
    бтв: да ви се похваля: взех си чанто-раница за училище, ама непромокаема. Никога няма да забравя как веднъж в малките класове си суших учебниците на радиатора

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Цитирай Първоначално написано от OODreamy
    Хъх, в стола - здравословно?! О, не!
    бтв: да ви се похваля: взех си чанто-раница за училище, ама непромокаема. Никога няма да забравя как веднъж в малките класове си суших учебниците на радиатора
    При мен пък т'ва е често явление да си суша учебниците и тетрадките на радиатора/прозореца . Защото винаги ми се разлива шишето с вода и после 'сичко мокро.. А пък веднъж така се беше разляло, че още бях в час и чантата зад мен.. после и панталоните ми бяха мокри , не си личеше, но беше ужасно и бях мокра . Поне живеех на 5 минути от даскалото , сега новото не ми е от първа близост.

Loko Sofia
    Manchester United

Кофти ситуация
    бтв: у, другарче на тема "Мокри учебници"
    А, да, и след като се изсушат учебниците ставаха едни-такива на вълни
    едит: май този път прекалих с емотиконите.

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Ами то и аз в миналият ми пост с тези хилещи се емотиконки прекалих . Ей другарче, ново си имам. Да най-гадното беше, че ставаха вълнисти и на всичкото отгоре трябваше да ги връщам после (нали, защото бяха безплатни) и хич не завиждам на хлапето, което ще ги получи . Защото бяха станали някои толкова зле. Имах и някои, които дори се късаха, защото хем бяха намокрени и на вълнички, хем често ги използвах, защото имах много часове по тях.

Loko Sofia
    Manchester United

Град
    Galapagar
    ЕЕ.. нз оправяйте се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си