- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
айде де.. пишете.. някой да каже ще има ли униформитоест .. сигурно ли е ,че ще ги има .. и ако има .. кфи ша са
![]()
![]()
![]()
![]()
В новото ми училище няма да има - засега. В старото имахме, но само малките ги носеха. Бяха меко казано ужасни.Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
Чети не за да противоречиш и опровергаваш, не за да вземаш безкритично, и не за да намериш предмет за разговор, а за да мислиш и разсъждаваш.
ПазарджикПървоначално написано от elito0o0o0
Лека вечер от мен.
Чети не за да противоречиш и опровергаваш, не за да вземаш безкритично, и не за да намериш предмет за разговор, а за да мислиш и разсъждаваш.
Първоначално написано от filito
Ее.. ам аз съм от Плевен.. в Езиковата гимназия и ми е много чудно дали ще имаме униформи.. ама ако ще имаме неискам да са някфи отвратителни
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Да,но не ти решаваш дали ще са някФи отвратителни.
Първоначално написано от YouCantStopMe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мислиш ли ,че незнам?
![]()
уеуе уеуе.. пък мога да ти кажа ,че ако не ми харесат мога да се преместя.. това си го решавам аз
![]()
Btw мисли ме за каквато си искаш ,но нали поиска да пишем по темата? ето.. пишем .. апък ти почваш да се ояждаш ...![]()
![]()
![]()
Уау, какво затишие...
По темата:
Хм, вие имате ли лавка, стол или подобие в училището, че да се прилагат тези нови забрани (относно храната)? Понеже докато бях в миналото school постоянно отивахме да си вземем нещо от магазина в съседство. И сега, един вид, новите забрани нямат никакво значение в такива случаи, така ли?![]()
Едит:
Е, `убаво де, не можах да измисля нещо по-умно, за да раздвижа темата, а и от известно време се чудя по въпроса![]()
Слам Копам: Та аз ви нарекох недоразвити едноклетъчни неандерталци.
Плочката: Никой не може да ни вика недоразвити еднолични нинджи без палци.
Ми според мен,ако няма трябва да се постараят малко и да направят един хубав стол и примерно да си плащаме на месец да си зимаме кфат си искаме храна кат например шведска маса.. както е по другите държави,а не тука сяко междучасие отиваме да ядем боклуци.. колкото и да се опитваш да отбягваш да ги ядеш,пак си ги ядеш![]()
![]()
мхм.. тфа никак не ми харесва
![]()
ся уж ше спират газираните напитки и чипсовете и тия.. ама като ги спрат отново остават боклуци за ядене
.. това супер ама супер много ме дразни в Даскалото...
ай дано им скефне да направят нещо по въпроса,че съм сигурна ,че сяко междучасие ше е едно и също...
искам да кажа секи ден едно и също..
![]()
В моето училище няма столама е на Главната и има откъде да си купувам. Иначе учебниците вече си ги разбрах. Този вторник ми е родителската среща, не мога да повярвам колко бързо мина лятото
![]()
Първоначално написано от Sarafina
да ама те са длъжни да направят стол.. ние в тая България сме бахти мизерниците.. крадът.. крадът и викат ,че е криза баце.. ццц
![]()
![]()
![]()
еии здравейтеи аз още не съм готова нито матерялно , нито психическии
за сега съм си купила само чанта и маратонки
тая седмица ще ходя за някоя дрешка ала-бала...
тетрадкии от метроо
![]()
![]()
Оо , супер , 15ти . Вече си купих морковчетата - да се поразвалат малко .. Споко , не е страшно , само първите 1-2 седмици .
терорист дисар !
Не се оплаквам, че няма столПървоначално написано от elito0o0o0
В предишното училище имаше и нищо хубаво нямаше
![]()
Имаме стол,барче и лавка отвън.Освен това сме заобиколени от хранителни магазини(един близо и няколко по-нататък...но не е проблем да отидеш до тях).
Сега не не знам как ще е,защото нали уж щяло да има промени.
^ а в близкото кафене предлагат мн хубави сандвичи , нали ? Аз пък мога да ви кажа ,че ако можех , щях само в стола да се храня . Крайно време е да се научим да ядем супа вместо пица . Затова и в стола не дават запръжка . Понеже е здравословно ( до известна степен , потта не се брои) яденето там.
терорист дисар !
Всъщност във всяко училище е различно.За теб може да е най-добре да се храниш в стола,но ела да видиш в някои други училища на какво ниво е така наречения стол.
Ще имаме стол (в мазето) и сладкарница на 1-вия етаж.
Похвалили са ми баничките в стола.![]()
Хъх, в стола - здравословно?! О, не!![]()
бтв: да ви се похваля: взех си чанто-раница за училище, ама непромокаема. Никога няма да забравя как веднъж в малките класове си суших учебниците на радиатора![]()
При мен пък т'ва е често явление да си суша учебниците и тетрадките на радиатора/прозорецаПървоначално написано от OODreamy
. Защото винаги ми се разлива шишето с вода
и после 'сичко мокро.. А пък веднъж така се беше разляло, че още бях в час и чантата зад мен.. после и панталоните ми бяха мокри
, не си личеше, но беше ужасно и бях мокра
. Поне живеех на 5 минути от даскалото
, сега новото не ми е от първа близост.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Кофти ситуация![]()
бтв: у, другарче на тема "Мокри учебници"![]()
![]()
А, да, и след като се изсушат учебниците ставаха едни-такива на вълни![]()
едит: май този път прекалих с емотиконите.
Ами то и аз в миналият ми пост с тези хилещи се емотиконкипрекалих . Ей другарче, ново си имам.
![]()
Да най-гадното беше, че ставаха вълнисти
и на всичкото отгоре трябваше да ги връщам после (нали, защото бяха безплатни) и хич не завиждам на хлапето, което ще ги получи
. Защото бяха станали някои толкова зле. Имах и някои, които дори се късаха, защото хем бяха намокрени и на вълнички, хем често ги използвах, защото имах много часове по тях.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
ЕЕ.. нз оправяйте се!![]()