- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
аз само 2 пъти съм си измокряла учебниците.. 1-ния път с кола ,а другия със сок.. ай ми се е случвало и със вода .. ама какво да се правинепременно трябва да отида да си зема тетрадки,чанта,дънки,марат нки,блузи,суитшърти.. да се подстрижа и да ида на козметик .. и аз и аз както си обичам винаги във последния момент да направя сичко ..
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
elito0o0o0, спокойно, оправяме се![]()
Внимание! Внимание! Следващия текст не е предназначен за всеки, по следните причини:
1. Той е тъп
2. Той е скучен
3. Той е тъп
У, като е станало дума за връщане на учебници (незнайно защо точно тук си припомних Трелони), и аз не бях по-добра. Или може би бях?
Факт е, че все не можехме да уцелим момента с безплатните учебници и родителите яко се охарчваха, затова единственото лошо нещо, което последователите, приели старите учебници, видяха от мен бяха стотиците, не, не, хилядите остатъци от драсканици по учебниците.Не можех да се сдържа, докато чакам г-цата да дойде да провери задачата ми, да не надраскам нещо лигаво.
![]()
Ех, спомени, спомени, много спомени идват с тея учебници, но от сега нататък няма да драскам по тях, отсега нататък ще бъда примерна (о, каква прекрасна лъжа).
Слам Копам: Та аз ви нарекох недоразвити едноклетъчни неандерталци.
Плочката: Никой не може да ни вика недоразвити еднолични нинджи без палци.
да.. и азПървоначално написано от OODreamy
![]()
"ще бъда примерна ученичка,която си учи уроците"..
кого залъгвам..
![]()
Хъх. . . сега за мен тече следващия прекрасен ден от ваканцията . . .
В момента трябваше да съм на супер мега як рожден ден . . . но ме наказаха.Била съм й виновна на майка ми днеска за всичко. . .
Наще като са в лошо настроение и само стой и гледай. . .
И така . . . сега ми е мега забавно и мисля нон-стоп само за училище, та се сетих и тук да пиша . . .
Вчера си набелязах супер яки тетрадки и утре отивам да си ги вземааа![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Аз наистина ще бъда бе !!Стига сте се майтапилиПървоначално написано от elito0o0o0
.Бих жертвала ученето в името на забавата, ама ако нямам нещо хипер интересно за правене, бих си учила супер съвестно
.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Мене ако ме видиш да уча свестно ми се обади..![]()
+ Напълно подкрепям..Първоначално написано от AnIcHkAtA
Не знам как, но досега съм успявала да съчетая купон и разтоварване със старателно учене. Надявам се и занапред да е така.
ПП: оффтопик.. вчера не можах да заспя докъм 4, че ме болеше гърло и написах супер дълго стихотворение за стария си клас.. а после 2 часа четох от учебника по гео..полезни изкопаеми, льос, мусони, климат, откриватели, географско положение, релеф.. след това капнах и безпроблемно си заспах
![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Аз това си го обещавам всяка година.Първоначално написано от AnIcHkAtA
Постригах се.
Ма само малко. Връхчетата. "Дошубя" ме да се острижа яко. (извинявам се за ммм думите...)
Не знам с каква прическа ще съм. Нито с каква блуза. Алелеле...
А да не повярвате но моите учебници бяха толкова здрави. По простата причина че със съседката по чин си деляхме - половината носи тя, другите - аз. А и не го спазвах мн мн...
А най се чудя на хора които целогодишно си носят учебниците, а накрая всичките са все едно чисто-нови.![]()
Таа, за какво говорехме?
Хей, уотс ъп Кали.?
Сори за флууда, скука ми е..
ПП: Калс, тряа се видим тея дни..
напомни ми: Вчера се подстригах, само дето бях при едно нова сето така ме оскуба... вече съм с една трета коса... пак ми е много![]()
да не е флууд: май утре ще ходя да си търся тетрадки.. абе, нали сме в езикови гимназии повечето, та колко горе-долу тетр ще си купувате..? нали сме с малко предмети..?
ако трябва да се задоволя с 5 ще се гръмна![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
мии и аз съм с езиков профили съм прешила да си вземаа по езика, БЕЛ и математика голям фрормат с малко повечко листа .. (някъде околоо 7-8 тетрадкии
) .. и на менн тетрадките са ми една маняя ама тая годинаа май няма много да купувам ...
![]()
![]()
Аз съм си поставила за цел тази година да завърша както трябвано да видим какво ще се получи
. Вчера бях до 'Метро' и си взех тетрадки-6 със спирала, 6 без спирала /голям формат/, и 16/2стека/ малак формат. Много си ги харесвам
. А относто лафките покрай училище, има едно магазинче което се води 'плод и зеленчук' обаче никога не съм виждала там плодове и зеленчуци
, има нещо като форнети, но забравих как се казва-'чичо Хранко' май бяха
, има палачинки и две кафета в който правят сандвичи. Ааа има и един магазин такъв хранителен, но е много скъпо, има и супермаркет наблизо.
Видях, че сте питали и за униформи, моята включва риза, пола, панталон, поларена жилетка, няколко тениски и фишу, ето и снимка http://img46.imageshack.us/img46/2169/img325jm8.jpg това е лятната унифрома т.е. панталона и жилетката се водят зимни.
мойте си бяха запазени щот нито ги носех повечето нито нищо и без тфа ако ги носа другите не ги отварям изобщо.. пък и ние като се разберем едната да носи едната част другата другата част.. ии така.. ама втория срок не се разбирахме кой кфо да носи и даже почти не съм носила учебници и си бяха чисто нови с изключение на тоя по МатематикаПървоначално написано от Kallyn4eto
аа и по Руски понеже го бях надраскала целия ама аз него съм си го купила със собствени пари
![]()
иначе за тфа с оливанията се беше случило 5 ..6 клас не 7ми..
![]()
^ мацка, къде си учила?
и къде ще учиш сега, че нещо ми убягва...
ами попринцип и аз нали съм си наумила тази година .. пък и не само тази да я завърша добре,, но наистина ще видим .. крайно време е да спра с лиготинщините и да залягам над уроците,че ако не уча .. най-много да стана чистачка в некой офис![]()
даже бих казала ,че и тфа ще е много ако излезна тъпа от даскалото,но едва ли.. ХЪХЪ .. надявам се да стана човек
![]()
![]()
![]()
Олееле,много си якаПървоначално написано от elito0o0o0
:P
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Ъъъъъ *тръшка се* защо не ми отговорииии?Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
Моля? ..последното не го разбрах
![]()
В кое даскало си учила и къде ще учш сегаа? :P
М.И.Л.Е.Н.4.Е.Т.У. веднага личнитее си провери!![]()
ОК К.А.Л.И.Н.4.Е.Т.У![]()
имам си тетрадка с черешкиииии![]()
![]()
ПП: много се надявам темата да си остане и в близкото бъдеще :P
Jeff Hardy forever!!
Аз мисля, че на 15 вечерта няма да можеш да се доредиш да пишеш, камо ли да изчезне...Първоначално написано от Millen4ety
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ооомойте учебници бяха почти като нови когато ги връщах. Когато ни ги раздадоха ведга им сложих облеклаи с другарката по чин се бяхме разбрали кога коя какво да носии.
За прическа още се чудя дали да отида да ме изсушат или да се изправя. Вие какво ще кажете-постригана съм тип 'френско каре'
ето и две снимки да кажете как е по-добре![]()
изправена
изсушена
Какво стана с Уебпрнг и с Ванката, къде ги приеха, нищо е съм чул от тях?![]()
Male
Black_Fyed_Peas, изсушена.
faststep, Ванката е в НЕГ, а другия другар не го знам где е.
Black_Fyed_Peas, според мен се изправии![]()
![]()
И аз също мисля да се изправяя, но стига да не валии, защотоо ще ми се начупии![]()
![]()
off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?