- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
Така де..стига със споровете,защото някой мод ще влезе и опааа...заключена тема.
Та така.
Вие разбрахте ли кой/коя ще ви е класен/класна?
При мен нищо още не се знае.Ще разбера на 15ти,защото преди това няма да имаме родителска.
...исках да кажа, че се пише с Ъ omgПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
btw: И аз не знам кой ще ми е класен, защото и при нас няма родителска преди 15ти.![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
От кога не съм ви виждала във форума повечето... :P
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
ЗубАр пък!Ти ли ще ми кажеш как е, аааа???Първоначално написано от justt
Ще си пиша както си искам, яснооооо???
Пълен зубар си
НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО МИСЛИШ!!
Пали се колкото си искаш мен не ме интересува
Хъ
Ти ще ми кажеш как да пиша
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ми ето.. ти знаеш щото си зубЪр![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ами май утре ще разбера.
Сори, но не мога да се сдържа...justt ти казва, че се пише с Ъ. Ти дори т`ва не разбра.
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Хайде, хайде, спрете да се карате, задклавиатурни боеве ли ще гледаме ?!Един тест по БЕЛ не е вече такъв критерии за умение, по простата причина, че на въпросите се преписва много, интересно дали сте ходили да си четете рецензиите след като са ви излязли оценките ?! Там е истинското знание и умение - на самия преразказ :P Я сега се похвалете как вървят приготовленията за новата учебна година
![]()
![]()
Оооооо ще си пиша както си искам, разбра лиии??Първоначално написано от Enitto
Сички тука сте зубари
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
е ай стиа сте ми опявали вече на главатаайди айди разбрах, че искате да се правите на интересни ,само че при мен не става .. айде
лека вечер иняма да пиша във вашата "златна" тема
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
айди лека и на тебе
зубАрка
Мелиии, скъпа, как си??И ние от доста време не сме те виждали.Къде си приета?
Оф,лека Ви вечер.Темата стана като тия в ковата.Айде еlito0o0o0,спами си коооолкото искаш.Не издържам на твоя 'велик' ум.
Егати.Стана непоносимо вече.
и аз още не съм разбрала кой ще ми е класен... дано да е някой свестен човечец, че иначе здравата ще я закъсаме..
elito0o0o0 - разбрахме, че не ти пука за никой, разбрахме, че си велика, разбрахме, че си природно умна, разбрахме, че сме зубъри.. сега те умолявам да не се заяждаш с всеки в темата.
ПП: У лЕво!
ПП2: лека и мека![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Благодаря ти от сърце.
Сега поне няма опасност да ни заключат тИЕмата заради ТИЕб.![]()
Peace & Love ;]]
Еее..ама тя се е махнала преди мен.Тогава няма нужда да си отивам,златни моооои.![]()
![]()
Чудя се към колко тетрадки да си взема утре.Моята любооов...тетрадките.![]()
![]()
взе ми постаПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
и аз много се чудя.. няма да преживея да са под 10.. в никакъв случай!
ох, имам фобия от личната лекарка. ще ида с мама![]()
![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Само аз ли не обичам тетрадки?
При мен е пълно бездействие.Вече реших всичко и сега ми е тъпо да се шматкам безцелно по улиците.
Аз още нищо не съм си купувала за училище.![]()
Е, само дрехи.![]()
Тетрадки на 15ти ..учебниците по-нататък.![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
![]()
поздрав за всички: http://www.youtube.com/watch?v=M_bvT-DGcWw![]()
Jeff Hardy forever!!
мале хора кво прайте вие? За един ден колко сте изписали
И аз не обичам...Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Peace & Love ;]]
Еми.. аз ще си взема:
една от 80 листа по БЕЛ - малък формат,със спирала,бели листи - 80,защото ми казаха как правят в даскалото..пишат по български отзад напред в тетрадката,а по литература-отпред назад.![]()
по математика една от 80 листа - голям формат,със спирала,бели листи..обмислям карирана или с редове,но май ще е второто.
по английски - 3 тетрадки от 100 листа,на редове,със спирала,голям формат(трябват ми отделни тетрадки по А,Б и Ц уроци..та затова взимам три)
И това общо взето..Ако се нуждая от още тетрадки-след 15ти.
Е..няма да пропусна и другите джунджурии.. тефтерче,химикали,моливи,о трилки ииии..сещате се.![]()
На мен всичките ми тетрадки са еднакви-80 листа, формат А4, спирала, светли листа.Само по математика ми е 100 карирани тъмни листа, шита (май така се води).
И аз...Първоначално написано от Enitto
Според мене Елито0о0о само натрупва постове![]()
ъъъ още САМО 6 дена![]()
9, драга, не ни шашкайПървоначално написано от Kallyn4eto
я пак?Първоначално написано от Kallyn4eto
![]()
абе много започнах да се чудя дали да не отида един-два дена на даскало към 7, защото не съм свикнала с градския транспорт.. да не взема да закъснея първата седмица 5 пъти
аа, някой знае ли как ще са смените?
Jeff Hardy forever!!