.
Отговор в тема
Страница 20 от 62 ПървиПърви ... 1016171819202122232430 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 1540
    Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Millen4ety
    Цитирай Първоначално написано от Kallyn4eto
    ъъъ още САМО 6 дена
    я пак?

абе много започнах да се чудя дали да не отида един-два дена на даскало към 7, защото не съм свикнала с градския транспорт.. да не взема да закъснея първата седмица 5 пъти
    аа, някой знае ли как ще са смените?
    Нека не игнорираме другите
    Иначе-1 срок-1, втори срок-2
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

ахаха.. вЕрно,изплаших се,като погледнах това 6 дена.
    Ох..всичко добре.Купих си най-нужното(за дрехи става въпрос),останаха малко неща..утре пък си купувам тетрадки.Измислих как да съм облечена,само прическата малко не съм я доизмислила,ама и това ще стане.Всичко хубаво,амаа..някак не съм готова психически да започна училище.Хем искам,пък хем нещо отвътре не иска да започваме.
    Имам чувството,че вчера обявиха резултатите и едва сега би трябвало да започне ваканцията,а то..една седмица има само и пак почваме.
    Като сега ще е и по-зле от миналата година,защото ще съм(сме) по цял ден на училище.Това значи да започвам час в 7:20 и да свършвам в 16:40.
    Някак странно...Учи ми се,ама то ще е около седмица.Оттам нататък(мисля) пак ще се моля за ваканция.
    Едно таковаа..странно ми е.
    Другата неделя по същото време ще се чудя как така ще започваме на следващия ден.Всичко отначало..учене,стоене до късно,защотооо...о,да..ИМАШ ДА УЧИШ!
    Дълго стана.

аз мисля,че е различно..

Hold my hand and I'll take you there..
    Somehow..
    Someday..
    Somewhere..

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Цитирай Първоначално написано от Millen4ety
    Цитирай Първоначално написано от Kallyn4eto
    ъъъ още САМО 6 дена
    я пак?

абе много започнах да се чудя дали да не отида един-два дена на даскало към 7, защото не съм свикнала с градския транспорт.. да не взема да закъснея първата седмица 5 пъти
    аа, някой знае ли как ще са смените?
    Нека не игнорираме другите
    Иначе-1 срок-1, втори срок-2
    БЛАГОДАРЯ ГОСПОДИ!
    тъй де, на общо основание питам..
    ама и аз днес ги говоря едни
    майната ми
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Голям фен Аватара на joannalof
    Аз мразя тетрадки със спирали,щото като ги мятам и лесно се късат листовете. Освен това ненавиждам и карета Иначе класния на 9ти ще го знам,а и ще сме на смении [суперрррр ]
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    9 денаа

И аз съм маняк на тема тетрадки
    взех си 6 голям формат, спирала, 80листа, редове, офсет
    8 голям формат, с телчета, 80 листа, редове, офсет
    16 малък формат, с телчета, 40 и 60 листа, редиве, офсет
    взех си и тетрадка речник 150листа, офсет със спиралааа
    взех си и цветни химикалчета, комплект линйка, триъгълници и транспортир, пергел, етикети, несесер, а утре отивам за тефтерче, химикали и моливиии малеее много се кефя на тетрадките

ПП. имам въпрос: Има ли такива който ще учат френски, да си помагаме през учебната година

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от VampireGirl9
    аз мисля,че е различно..
    Аз също.Преди учехме за истинско знание, което в нито един момент не можеш да оцениш точно.Казват ти "Ще те приемат", ама гаранция не дават и това те побърква.Учиш още и още, защото имаш цяло безкрайно море за учене и знаеш, че на изпита могат да те хванат на каквото си поискат.Имаш несигурност и неспокойствие и дори когато си зубкал цял ден имаш още много по толкова да учиш.А сега какво ни пука?Учим за оценка, за оценка подчертавам, и на всичкото отгоре тая оценка какво ни бърка?Абсолютно нищо.Имаме спокойствие вече, защото сме вътре и ще ни дърпат, искаме, не искаме
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
    ПП. имам въпрос: Има ли такива който ще учат френски, да си помагаме през учебната година
    Аз, Калинчето, Миленчето и сега за други не се сещам.Дори сме в една гимназия
    Да не си в пловдивската ФЕГ?

Кали, не ме стряскай с тея 6 дена.

Аз психически не съм готова. Времето лети,лети... и миналата година по тва време не бях... ама тя си мина, замина, донесе ми това, което исках, ваканцията и тя мина иии хопп- айде отначало.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Голям фен Аватара на joannalof
    Аз се чувствам като първолаче
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Много е различно за смените, някъде са по цяла година една смяна, демек да речем 8 клас 1-ва смяна, като станат 9 клас 2-ра смяна и т.н., накъде пък са смесени смени - днес 1-ва утре 2-ра.
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    Много е различно за смените, някъде са по цяла година една смяна, демек да речем 8 клас 1-ва смяна, като станат 9 клас 2-ра смяна и т.н., накъде пък са смесени смени - днес 1-ва утре 2-ра.
    Много правилно, ама ние сме от едно училище.Точно затова казах "Да не изолираме останалите".

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    мерси за разясненията
    след един час ще остават 8 дена
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Град
    Пловдив

Еее, суперр. Иначе исках във ФЕГ, но влзенах в математическата

Хъх, аз преди няколко дена рабрах от бъдеща съученичка, че класната щяла да бъде по БЕЛ и била подчертавам стриктна към учениците си Хм....
    Както и да е, относно тетрадките, ще изчакам 15-ти, че имаше година, в чието начало си взех тетрадки предварително и се оказа, че ми трябват с повече страници. Ух, а бяха в комплект. 15-20 тетрадки отидоха на вятъра
    п.п - не ми беше особено смешно тогава

спам:
    Защо, ако не е тайна, това чудо все още ме изхвърля от регистрацията ми?
    Слам Копам: Та аз ви нарекох недоразвити едноклетъчни неандерталци.
    Плочката: Никой не може да ни вика недоразвити еднолични нинджи без палци.

Град
    София

Еее, суперр. Иначе исках във ФЕГ, но влзенах в математическата
    Еееех, една любов имам от Пловдив аз...
    Дрийми, нямам идея...

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Вече са осем дена. Сега се върнах от лекарката да ми вземе кръв за кръвна група и на 14 ще си взема резултат и ще ми попълни картона.

Тетрадки не купувам още, въздържам се.

^Леле.. колко рано си станала. Мене на т`ва време ме мързи кучето до изведа, пък ти до лекарката чак.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Град
    София
    Майка ми ме строи в седем да стана, за да отида при нея. Да съв свиквала за училище.

Град
    Пловдив
    Добро утро

Охх горката ти... и аз трябва да започвам с по-ранно ставане, че не знам как ще се получи . Много мразя да ставам рано, особенно ако е за даскало.

Град
    София
    Мхм. Поне ще ме карат на даскало, та няма да се занимавам с автобуси и трамваи.

Добро утро и от мен.Сега ставам и към 11 и нещо излизам.
    Обичайното..пак за неща за училище.
    Е,за да се видя и с една приятелка де.
    Амии... така и не разбрах за какъв картон говори Елито.
    И защо,за Бога,ти е нужно т'ва с кръвната група?
    Разкажи,че не можах да разбера много,много.

Град
    София
    Нали всяка година носиш нещо на лекарката в училище? Е, викат му май картон, който се попълва от личната. И в този картон има място, където да си напишеш кръвната група и понеже не сия знам, днес отидоха да ми вземат кръв да я разбера.

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    ^ Не му ли се викаше здравно-профилактична карта?!
    Или нещо аз се бъркам?!
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

Град
    Пловдив
    този картоон май е онези листчета, който трябва да си вземеш от личната и да ги дадеш на класната ти. На тях пише колко си висок, колко тежиш, дали имаш въшкиии и рани такива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си