- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
Точно. При мене в старото училище му викаха картон и оттам може да съм ви объркала.![]()
Аха,ясно.
Ми и аз се сетих за това листче,ама викам какъв ли ще да е тоя картон.. и се позачудих.
Иначе... аз никога там не съм си писала кръвната група.Вярно,че има отбелязано място за нея,но личната никога не ми го е попълвала.Просто редчето си остава празно... ии така.След това го продавам без проблем.![]()
И при мен досега, но в новото не знам дали го искат или не, така че по-лесно да го пиша.
И аз да се отчета.
Здравейте...
таа, ние днес имаме родителска и ще кажат какви са изисквания за тетрадките, и след това ще пазарувам.
С дрехите съм готова... чанти си имампо-нататък може да си взема друга :]
Ммм, не съм решила какво да облека на 15! Идея нямам, помагайтелеко съм изплашена,че съученичките ми са....
![]()
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
НЕГ, Бургас![]()
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
И аз съм луда с тия тетрадки. Майка ми направо я побърквам. Ама то тая година ще ми трябват 5 тетрадки![]()
Понеже дядо ми ще ходи до Метро в четвъртък, с майка ми също ще отидем за тетрадки.Ще си купувам малък формат 60 стр. , бели листа. Може и нещо друго да си купя освен тетредките, но то е ясно, че няма да се размина само с тях.
![]()
Ами зависи какво носиш по принцип. Майка ми ми казва, че трябва да облека нещо по-официално. Да речем аз ще съм с черен панталон, блузка още не знам. Ти може със сладка поличка и ризка, но то си зависи. Ако харесваш някои униформи може да си създадеш твоя с карирана къса поличка и т.н. каквото си избереш. Ако не ти харесва това може дънки по-нестандартни и готини цветове, които ти отиват и, с които ще се забележиш/естествено впечатление трябва да се направи/. И както казах то си зависи от твоя стил, но предлагам нещу сладко и стилно!Първоначално написано от Hurtmore
П.П Надявам се да ме разбра! Че така го написах...![]()
е добре де![]()
![]()
![]()
![]()
Не съм толкова тъпа, само не мога да смятам![]()
Нищо че бях в математическа паралелка...Но пък не се чувствах мн на място там...абее![]()
Такам.
Днеска бях за дънки. Нямаше ги тези които исках. В четвъртък съм с една приятелка пак по магазините, та дано си намеря нещичко.
Аз съм си свикнала да пътувам, така че това няма да ми е проблем. Само половин час по-рано ще ставам![]()
мойто пазаруване започва като почнем училище![]()
( не знам защо просто така съм свикнала )
не съм купувала нито тетрдаки, нито дрехи, нито раница![]()
ще има с какво да ходя 1вите дни, тъй като чантата от минала година си е здрава
на 15 ще съм униформа
п.с. мисля че смените при нас се сменят всеки месец![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
Ау забравих ли да кажа:
ОООООООООООО ДАААААААААААААААААААААААА ААААА!!!!!!!!!!!!
С малкото дребно вредно и непотребно (брат ми) ще сме различни смени.По една дъвка от мене
![]()
![]()
![]()
^ честито![]()
трябва да ида при чичо доктор...
трябва да си купя обувки,,,
трябва да се гръмна
трябва ми една бира..![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
сега се върнах от пазааарвзех си анцуг и маратонки на адидасс, взех си бележник и лична карта, тефтерче, химикали и няколко блузкии :P
![]()
Сега се върнах от магазини и аз. В няколко книжарници малките тетрадки най-евтино бяха 4лв.Ама си остава Метро де. Относно дрехи и раница съм готова. Както си повтарям постоянно - само тетрадки и учебници.
ehh az kum 5 6te hodq po vito6ka tam levi's,converse..... ima li ne6to po int ???Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
Здр на всички! Малко късно се включвам в темата, но бях на море и преди малко се прибрах.С наближаването на първия учебен ден и стресът в мен нараства. Понеже новото ми даскало е в друг град и транспортът много ме плаши.. нз какво ще правя докат свикна, дано не закъснея. Тетрадки и други дрънкулки още не съм купувал, но аз попринцио го правя след 15-ти
Когато се записвах ми казаха, че ще има нещо като предварителна среща, но още чакам, а няма никаква информация, кога ще е ..
Ако има някой от ЕГ "Пловдив" и знае нещо повече нека се обади.
Това е от мен за сега.
може ли снимки ??Първоначално написано от meche95
![]()
![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
oooppsssПървоначално написано от meche95
това трябваше да е към поста на Black_Fyed_Peas
едит: и аз съм си харесала един анцунг на Адидас, ама да видим дали ще ме огрее![]()
![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
extra saaa ama maratonkite za bqgane da ne bi da sa za 4asa po fizkyltyraaПървоначално написано от Black_Fyed_Peas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
haidee az trugvam kum VITO6KA
![]()
![]()
![]()
![]()
страхотни саПървоначално написано от Black_Fyed_Peas
![]()
![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
не, за бягане са, представи сиПървоначално написано от meche95
абе хора вас в колко ви викат ан 15-ти![]()
8:30-9:00 нас ни викат.Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
![]()
П.П. От сърце се смях на простотиите, написани от ЕлитоОоОО.НЕЗНАЕХ, че е толкова духовита.
![]()
Male