.
Отговор в тема
Страница 22 от 62 ПървиПърви ... 1218192021222324252632 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 1540
    9 трябвало да съм там.
    Ще тръгна в последния момент.
    Ако цъфна там по-рано ще е само и единствено, заради една приятелка.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Аз пък въобще не съм се заинтересувала .. кога трябва да ида

уф леле вие сте готовии ,ами аз ..изобщо не съм пазарувала ;д сиг ще стане в последния момент,както всяка година

ъм иначе относно часа,в който трябва да сме в даскало..малко преди 9:00 ..щото в 9;00 е откриването на учебната година във всички училища.
    Аз съм доста изнервена,щото съм в ново даскало,нов клас,нови даскали..ии такам тва е от мене )))

днес си купих страхотна раница
    купих си анцуг, яке и маратонки найк

останаха ми само дънки и съм готова
    за 15-ти ще се облека официално, защото все пак ще трябва да съм най-представителна на тържеството. ^^

Имам си тетрадки, дрехи, обувки, чанта, снимки, картони и те такива неща. Вече почти не се притеснявам- в какъвто клав попадна, в такъв. И все пак се моля да е приятен. Дано успея да се отпусна сред новите си съученици. И дано се справям добре с новия език.

Голям фен Аватара на meche95
    oleleee po viito6ka ni6to ne se namiraaa TERRANOVA nqma ni6to interesno v CONVERSE su6t0o.....pirotska spasii polojenieto0 ama ytre i v bass

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Нас пък ни викат в 8 И най-вероятно ще тръгна в последния момент както винаги , но все пак ще пристигна на време.

Аз пък вече съм си избрала и с какво да ходя на 15-ти , дънки и една блуза.. за първи път няма да съм по-официална (досега винаги е била нещо по-специално xDD, но нека тази година е различна ) Само тетрадки ми останаха да си купя (макар, че имам няколко предварително взети), да се снимам и май е само това.

Loko Sofia
    Manchester United

В девет ни викат.
    Пф, аз адски се тревожа.
    С тия, дето се запознах от испанската паралелка, нещо.. абе, не знам.
    Дано си намеря приятели от класа, 'щото.. не си представям как ще я карам.
    Баси драмите.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

на мен ми остана малко:
    Да се снимам
    Да си направя лична карта и бележник (сини ще са)
    Да си купя дънки заместител на онези които толкова харесвах, но ги няма ;(
    Тетрадки и ...това е

И аз се тревожа не за това, което трябва да направя... смсл тука гледам няк`ви списъци, няк`ви отчети.. при мене ги няма тия. Адски се тревожа за класа ми. Имам предвид, че много искам печени хора. Каквото и да се случва с учители, изпитвания, трудности, печените съученици винагии са.. ами, печени.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Хей!
    Уотс ъп?
    Днес си купих дънки. Тия дни ще си търся обувки.. трябва да ида на зъболекар.. утре съм за попълването на здравно-профилактичната карта, ще си купя бележник и лична... и съм реди.. може би ще си потърся и чанта за даскало, ама аз си имам.. не е спешно..
    утре ще си купя рибка за 1.50 лв и ще си я гледам в буркан
    ух, избива ме на лигня днес..
    почти всички го разбраха..
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

^хъх, особено аз
    Уфф и аз се притеснявам. Дано ми се падне готин клас че иначе...
    Дано, данооо

^^ ии аз на това се надявамм класа ми да е някъф печен

^И аз Като знам повечето момичета какви са...
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Голям фен Аватара на joannalof
    Аз се тревожа понеже половината от новия ми клас са от старото ми у-ще и мисля,че още от сега ще се заформим като групичка и няма да мога да опозная новите ми съученици
    Иначе аз си търся дънки от 2 дни,но нищо за сега
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Град
    Видин (:
    Аз също не съм готова. Трябва утре да се подстригвам, на 14-ти съм на зъболекър .. трябва да си взема анцунг, дънки, блузки, маратонки. Раница си взех и 5 или 6 тетрадки но ще си взимам още, трябва да се снимам за бележника... оххх безброй неща .
    Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.

http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Аз се тревожа понеже половината от новия ми клас са от старото ми у-ще и мисля,че още от сега ще се заформим като групичка и няма да мога да опозная новите ми съученици
    Иначе аз си търся дънки от 2 дни,но нищо за сега
    И на мен ми е това проблема При положение че с повечето момичета не се понасяме Иначе аз познавам повечето, обаче само по физиономия- печени изглеждат
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Millen4ety
    ...утре съм за попълването на здравно-профилактичната карта...
    За какво става въпрос? Онази медицинската бележка да не е?

Град
    ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Hurtmore
    НЕГ, Бургас
    Кой клас си?

Аз ли съм най-странната и не съм си купила нищо. И изобщо не ми пука за новото даскало ? Нито имам бележник лична картаи некви подобни простотий . Има време до 15 та и след това . За сега съм си взела една супер добра блузка , а за рд-то ми подариха кецове *2 и суичър .
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

днес си купих разни глупости и бележник ам купих си го син не че имаше жълти де

а аз като си представя кво ме чака.. до тук имам само нщколко молива гумички линийки и една химикалка иначе вече ходих личната да ми популни оная карта имам си бележник и лична карта само дет мама неиска да ги попълни и вика че било много рано имам да си купувам куп дрехи защото почти всичко от миналата година не ми става сега на 12-ти заминавам за града дето ще уча и имам само 3 дни да си купя всичко което ми трябва.. имам и да се срещам с някои от съущениците преди 15-ти за да се поопознаем незнам как ще си планивам времето

П.П: мързч ме да слагам главни букви и пунктоациони знаци

Аз вчера си купих раницаа и се подстригах . . .
    Днес ще ходя да си купя тетрадки и такива разни работи и ще ходя до училището . . .
    Вече почнах да напредвам!
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

аз сега отивам на пазар ;д пожелайте ми късмет да намеряя нещоо свястноо най-голямата ми радостт е ,че ще си купувамм тетрадкии

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от steliIi
    аз сега отивам на пазар ;д пожелайте ми късмет да намеряя нещоо свястноо най-голямата ми радостт е ,че ще си купувамм тетрадкии
    Успех!
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си