- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
Успех!
Успех пожелайте и на мен, че и аз отивам . . .![]()
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Аз днес отивам за блузки, че от миналата година ще ми стават 4 или 5 сигурно. Бележник и лична карта днес... снимка днес... при лекарката тия дни. Обувки си намерих на късмет. Най-много ме беше страх за тях, че няма да намеря, а тях първи си ги купихЦяло щастие е, че си намерих дънки... напоследък няма почти нищо, което да ми харесва или става. Отдолу са некфи тесни, а отгоре 3 човека могат да влязат. Както и да е. Тетрадки днес/утре, ще видим. Успех на тези, които имат още да пазаруват /май почти всички са така/
Айде УСПЕХ!
![]()
Аз никакви тетрадки не съм купилабележник също. Само учебника по математика
Ох, днес има родителска среща
![]()
Абе тези дето няма да имаме униформи--С какво ще сте облечени??![]()
![]()
Ами аз ще съм с блузка и дънки. Блузката е една такава с пришити ръкави. Бяло, сиво, черно. Трябва да снимам. Дънките са сиви, пък може да отида с черен панталон...
P.S. - http://i29.tinypic.com/33cn2g3.jpg
Оф..аз езобщо не знам как да се облека! С дънки нещо не ми се ходи. Искам рокля, обаче може да бъде студеноОхх незнам
![]()
![]()
![]()
![]()
Вторник, 15.09.2009г.
11°|24°
Слънчево
Според www.sinoptik.bg това БИ трябвало да е времето на 15ти.
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
пф традиция е да вали,съмнява ме тази година да ни подминеПървоначално написано от justt
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Аз вчера,когато уж щях да си купувам тетрадки,стана така,че не си купих.Обиколих 4 книжарници,но никъде нямаше тетрадки по 100 лсита.![]()
Карай де.
Днеска майка се прибира и още отвънка ми вика:'Купиииих ти тетрааааки!'.
Аз изрично съм я предупредила да НЕ купува нищо без мен,обаче...такава си е.Та ми купила поне 5-6 малки тетрадки.Някои с 80 листа и спирала,други по-тънк,трети пък вместо с бели,с вестникарски листи.Голям формат-още няколко.Една от 100 листа,няколко от 80 и още,ама не ми се обеснява.
И аз само гледам така.Започнах да и говоря как половината няма да ми трябват,няма да ми влезнат в употреба... а тяяя..Карай бе,нека си имаш.Не знам какво ще ги правя,при положение,че нито една от купените от нея тетрадки не става за английски език.Трябва да купувам още...
Като не знае,просто да не купува..
Ех,че се ядосвам.Излишни глупости само.
Ама к'во да напрая.. ще ги имам,пък някои може да си ги запазя и за догодина.Няма да ги хвърлям,все пак са нови.
Та така де.. И подвързии ми купила за тетрадките,а те са със спирала.И на всичко,отговорът е - 'Карай бе,нека имаш.'
Хъъъх.
Аз пак си промених решението за облеклото за 15ти.![]()
Няма да казвам сега как съм го измислила,защото и този вариянт ще се смени още няколко пъти.![]()
Остана да си купя черни маратонки и колан.Поне за това се сещам сега.
btw,бати якото време.![]()
^Криси, кво яко време, бе...........![]()
Пфф... само ако времето беше хубаво!
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
На мен си ми харесва.![]()
![]()
И на мене. Става някакво...по-уютно в къщи. (не съм лудаПървоначално написано от YouCantStopMe
)
Единственият минус е, че не може да се излиза. То може де, ама...
Днеска се снимах. Остава ми да си купя дънки или панталон и ако намеря блуза за 15-ти. Аз си купих една, но нз дали с нея ще бъда. В крайна сметка ние ще сме по яке, само после в...класната стая...хх.
Все едно.
Бележниците ще са сини...
Нещо почвам да се притеснявам сериозно за класа и всичко...![]()
Хей , осмокласници..![]()
От началото следя темата Ви.
Чета , чета и ви се радвам искрено.![]()
Другата учебна година и аз ще съм като вас.![]()
Пожелавам Ви успех в новия клас и училище.![]()
P.S. Дано не се сърдите , че пиша в темата Ви.![]()
P.S. И на мен ми ХАРЕСВА времето.![]()
iiordanova
...
Мерси! (:
На теб успех с избирането на ново училище!![]()
![]()
![]()
.....
Взела съм си всички учебници без математиката, тертрадки, химикали и всякакви глупости. Сега съм заета да проектирам новия дизайн на кориците на учебниците ми, защото винаги трябва да са по-инт![]()
бележника: http://www.prikachi.com/files/1054359I.jpg (изрязана е буквата "ч" сру)
сборника по италиански: http://www.prikachi.com/files/1054358h.jpg
![]()
Взех си две дънкита и няква горница, дрехи имам ииии такам. Не ми пука особено за първия учебен ден, ама по-добре да е по-скоро, че ме мързи да стоя в къщи в тва тъпо време
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Вивис ли се казвашПървоначално написано от shmurkam
sorry че питам ,но ми стана любопитно
![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
тва ми е прякора, така ме знаят от 5-6 клас![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Днес много работа свърших - главното е, че си взех униформата. Като отидох там, пълно, дълга опашка и не помръдвам. След 15-20 минути влязох, взех си дрехите. Тогава в стаята влиза една майка и почва да вика как дрехите на дъщеря й не йставали, какви мярки са взимали, като й били малки. И тогава си викам да ги премеря, да не би да имам проблме. Проблем нямах, ама тази, която взимаше мерките ми е удължила крака с 5 сантимтра и ще нося панталона на поправка. Черни са сакото и панталона, розова и бяла риза, елек без ръкав - тъмно иллав. Приличам на траурен агент. След това си видях коя ми е класната стая и си записах учебниците за осми клас. Само по гегорафия и биология не знам кои са ми, по испанске ще купуваме задено целия клас. В 8 и половина ни викат зайците в училище, всеки клас в класната стая. Към пет с майка ми ще ходим на Славейков да купим учебниците, тетрадки от Метро в четвъртък, пък здравно-профилактичната карта и други джунджурии - в понеделник. На 15 съм с униформата, тоест ми отпада мисленето за облеклото.
Малко дълго стана....![]()
ейй здравейтее , дънкии не намерих за съжалениее, но пък за сметка на това си взехх още едни маратонкии
![]()
( http://www.prikachi.com/files/1054619R.jpg ) .. за тетрадкии и за дънки сиг. утре ще ходяя
![]()
е това е от мен![]()
tka znachi..twa lqto i za kniga ne sym goworela .. a da cheta .. :X neznam kakwo tolkowa hubawo ima w t0q 8 klas oswen che nie sme po nowata programa i ni turmozqt kato za posledno..
uchitelite weche i te neznaqt kakwo iskat ot nas.. tetradki sym sikupila .. i okolo 100 himikala ..
tochno za cqlata g0dina..
wse pak za 1 chas utiwa 1 himikal / ne pisha .. qm gi ili gi chupq /
daje neznam dali i tezi 100 shte mi stignat.. kupeh si malko po rano tetradki zashtoto da ne stane ws na wednyj .. :X snimki trqbwa da si napraq... ama 1 trqbwa da utid ana frizior da se boqdisam che kosata mi neshtu.. :X nemoga da i razbera cweta.. a da .. neska si kupeh i drehi i kecki .. a samo twa me nerwi che nemoga si namerq edna pusta ranica/chanta.. predpochitam ranica.. shotuy da moga da q nosq i s smyknatite drehi i ekipa.. zashtoto ekip i chanta ..
neshtu taka ne mi dopada lek0.. bih kazala izob6to.. a tolkowa mi e typo kato si pomislq dali shte imame uniformi .. nikoi duma ne e obelel za tezi typi i machitelni uniformi... /e dano da nqmame/ ii taka.. 1 den e pak po-dobre otkolkoto dnite kogato znaae6 che shi te mychat dokato ne im kajish 2 dumi i te pak da ti pi6at 2...
kontrolni i taka natatyka .. :X a i 6tqh da pitam .. na 15 trqq li da nosq himikal list ala bala ..
shotuy na 16 nqma da utida kat0 nz si kw0 .. taka de.. na 16 opredelno wzimam edna tet-ka i po wsichkologiq.. ama.. :X:X:X a da i za cwete na klasnata/klasniq .. skypo ili ewteno .. mislq che e wajno uwajenieto.. a spored was.. ?!
a вие ще купувате ли цвете на мен не ми се мъкне, че сам на 1 час път от даскалото ..![]()
ch3rno0 ...
Добре дошла във форума.
Аз на 15ти ще нося лист и химикал.
За цвете... още не съм решила.
btw: Пиши на кирилица. (:
![]()
![]()
.....
Купих си учебниците! Ако убеника по български ви е на Просвета, значи сте ударили джакпота. Голям е колкото малка тетрадка и дебел горе-долу толкова. Ще се учи са сфери на общуване. Математика е дебела и сива. - Анубис. Историята е нормална, физиката е тънка, а пък химията е по-дебела. Биология и литература - след 15 септември. ттерадки също си купих, подвързии, етикети, бележник и лична карта. Готова съм за училище.![]()
^О,супер.Не знам защо,ама много ти се радвам.
Браво,та ти свърши почти всичко..![]()
защо имаш толкова предмети?Първоначално написано от elito6754
не си ли подготвителен ?
п.с. аз доколкото разбрах ще имам само 4 предмета![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...