- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
Еми да в София съм. Много мерси!Първоначално написано от rauwkost
![]()
следд токолкова обикаляне най-накраяя си намерих дънкии![]()
тетрадки също си купих , ноо само 5
защото на мен няма да ми трябват повече евентуално още 1 - 2 най-многоо
![]()
,,а имах такъв меракк
ее товаа е от менн ..
разказвайте вие как вървят приготовлениятаа и последните 6 дни от ваканцията![]()
![]()
Еми аз утре излизам само за още някакви малки глупости(колан май ;д) и ще купувам подарък на една приятелка за рожденния ден.
Това е.
Аз няма какво повече да мисля и приготвям.Дрехи-измислих,но зависи от времето.Коса-просто леко изправена,ама няма да личи много,защото моята и без това си е права.Тетрадки-майка вчера ми беше купила няколко,на 15ти-още.
Учебници-нямам представя.Ще кажат на 15ти,сигурно.
Униформи-пак ще кажат на 15ти.
Остава да чакам ии така.
Последни дни от ваканцията.
В езиковите гимназии колко часа математика ще има на седмица?![]()
Male
При нас 3 часа,а Български език и литература-4.Поне така е било за миналата година,мисля,че и сега ще е същото.![]()
Искам повече от 3.![]()
Male
При нас ще се редуват: едната седмица 1 блок ( 2 часа), другата- 2 блока ( 4 часа).
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Еее голям ден да няма да умирате... ден като денПървоначално написано от joannalof
Като всеки 15 септ..
здравейтее, вижте какво намерих http://dealbg.com/uch8.php ( това е сайт с учебниците за 8-ми клас на някои от издателските къщи ) и по всичко там личии, че ще сме с нови учебници, но не съм сигурна![]()
може и да греша
![]()
YouCantStopMe - ти къде учиш?![]()
А иначе аз още нищо не съм си купувала, а вече е време! Мисля утре да излизам да пазарувам..
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
Не съм от София.И да кажа училището,едва ли ще го знаете.
Да споделя нещо:
Избрах си първи език английски.Лошото е,че винаги съм попадала на учители по езика,които изооооооообщо не ги интересува дали ще научим нещо.Последните ми две учителки-Едната..20 и няколко годишна,която СЕГА започва работа и й е първа година.Тя не може да наложи дисциплина,пък и не и пукаше.Часът минаваше по следния начин-Тя идва,сяда си.. Казва по нещо от време на време,а ние седим като пънове и не правим нищо.Тя си гледа спокойсвието,седи си с кафенцето и чака да бие звънеца за излизане.
Втората госпожа-същата работа.ОТНОВО едва сега започнала учителка и ОТНОВО не може да се справи с децата.Пълно бездействие.Изобщо не и пукаше какво правим ние и дали ще се научим на нещо.Нея я интересува да и мине деня и толкова.
И така..В край на сметна останахме без знания по английски.
Хубавото сега е,че поне ще започнем всичко отначало.
НО мен ме е страх дали ще мога да влезна в релси?Дали ще се справям с всичко,което се иска от мен,при положение,че заради некадърното преподаване на предишните учители,съм изпуснала много..
Аз имам същите притеснения. И аз не попаднах на учители- за една година сменяхме по 3-4. Но се запознах с хора от моето училище и те ме успокоиха, че няма защо да се притеснявам, ако си уча, ще се справям. Казаха, че има такива ученици, които не са учили изобщо англ., а сега са на едно ниво с другите, дори по- добри. Ходи на уроци, учи си прилежно и ще се справиш, сигурна съм!![]()
Айсберг на две разделен.
щом се ранихме така.
стреснат от твойта ръка.
Заради старата си учителка намразих часовете й,та после и самия език ... сега много се притеснявам,понеже се комплексирах от нея,че не го знам и ми е голям проблем![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Днес ходих на пазар и си купих блузка и яке. Още си търся обаче маратонки и дънки.. като гледам повечето сте си накупили всичко, а аз ега започвам![]()
Споко, аз още и блузка и яке нямамТрябва да започна, защото има толкова много за правене и купуване- дрехи, тетрадки, раници, уч. принадлежности, обувки, трябва да ходя на фризьор... и още десетки неща
Имам 6 дни
![]()
Айсберг на две разделен.
щом се ранихме така.
стреснат от твойта ръка.
Само 6 дниНямам и представа от къде да си взема маратонки.. пък и не знам какво точно искам.. Утре ще видя в мола - дано наще ми отпуснат повечко пари
![]()
Мале хорааа,много съм доволна. Купих си най-яките обувки!![]()
На седмото небе съм!Нямам търпение да започнем, за да тропкам по претъпкания коридор в ТБГ.
Да се похваля още! Купих си вчера тетрадки.Всички със спирала.It's time for change!!!
Взех си униформата, не приличам много на пирон.Много се харесах! Остава да си купя едни дънчици,които да вървят на новите обущета.
![]()
П.С. Повечето от вас май видяха темата на бъдещите седмокласници.Много странно се чувствам.Чувствам се сякаш... сякаш съм с 2-3 години по-голяма от тях...Сякаш това,което преживяхме всички миналата година беше толкова отдавна.Лятото май изтрива всички еллемнти на стрес,а?![]()
MissitY може ли да пуснеш снимка на новите ти обувки :P
ПП: Честити![]()
Наистина, сякаш съм била 7 клас преди сто години !Друго си е, като те питат кой клас си, и да кажеш "осми"
![]()
П.П. Изобщо няма нищо общо с темата, но някой знае ли как да си направя подписа с др. цвят и шрифт?
Айсберг на две разделен.
щом се ранихме така.
стреснат от твойта ръка.
То аз не знам аватар как да си сложаПървоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
![]()
Та ся се сетих на мен някой ако има да ми обясни
![]()
А наистина ли няма да е вече тест а ще е част от матурата изпита след 7 клас
В настройки на форума се слага аватар![]()
Айсберг на две разделен.
щом се ранихме така.
стреснат от твойта ръка.
може ли и на униформата ?Първоначално написано от free3s
![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
За един стаар въпрос да кажа, че раниците струват по 20лв в На тъмно. . .
Ъъ иначе аз сега отивам пак да си търся кецове . . . Сигурно към Мат Стар първо ще тръгна . . .
Иначе всичко друго ми е готово и измислено вече!!![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .