- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
Здравейте на всички! Аз още нищо не съм си купувала (почти нищо). Само яке дънки обувки и чанта. Утре имаме родителска и там ще ни кажат дали ще носим постоянно униформата и след това вече ще ходя да си купувам разни работи.
вчера ни беше родителскатаняма да сме с униформи
и се запознах с класната ми.. много е печена
аз не съм си купила никакви дрехи..нито тетрадки![]()
Добре, докладвам за учебниците:
- по БЕ - ще учим за сферите на общуване, учебника е малък.
- по математика - в първата часта са различни уравнения, вектори, някакви геомтерични, не съм гледала.
Днес все пак отидах до Метро и беше пълно с всякакви тетрадки и подобни ученически. Обаче аз всичко си имах, та се разминах. Купих си само един стол на колелца, че миналия ми се счупи.![]()
Кате(Missity) и аз се харесвам с горнището на униформата. долнище е за скъсяване.Мама ми даде една нейна бяла риза, та ще имам още. Ще бъда с панталон, ти с какво си? Въпреки, че мама има същата пола, та ще ми я даде.
![]()
Само ще нещо, физиката е много гонита тази година, химията е гнусна както винаги, историята е доста интересна - продължава малко за Рим, после Византия малко и след това Европа през средновековието. География и билогия все още нямам.
Купих си дънки! Най-сетне!
Остават: кецове, тетрадки, бележник и лична карта.
На снимките съм излезнала ужасно. ;(
Аз пък тази година се харесвам на снимките.Най-накрая. След 7 тъпи опита, осмия е хубав. (имам предвид, че седметте години все не се харесвах)
![]()
И аз тази година си харесвам снимките.![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
и аз много се харесвам на снимките.. много рядко се случва да се харесам на някоя снимка. Вчера си взех полата от униформата, имам си ризите и ще трябва да се разкарвам още 100 пъти до склада за останалите неща
. Инче утре отивам за някакви ниски черни обувки /същост може и на ток не знам/ защото на 15-ти ни искат задължително с униформа и такаааам. Остана ми да си взема дънки, някакво есенно яке и ботички пак за есента
![]()
чакайте малко ще имаме ли физика,химия,история и биологияяяяяяяяяяяя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
плс кажете аз си мислих само ЕЗИК,МАТЕМАТИКА,БЕЛ,ФИЗКУЛ УРА,МУЗИКА И И.И
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от meche95
Зависи в какво училище си. Езиковите имат само 6 предмета в 8-ми клас, а професионалните си карат всички предмети..![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Естесвено че даПървоначално написано от meche95
![]()
Кефа се поне,че сега в 8-ми клас няма да имам профилирани предмети...
хай..
вече тотално искам да почва даскалото, писна ми от тая ваканция..
имах пре*бан ден..
купих си тефтерче и една супер яка химикалка. остава само бележник..
уж всички планове бяха яки.. всичко се пре*ба с гръм и трясък..
нищо...
оффтопик, никой да не чете![]()
абе да се оплача: качих се на рейса за 2 спирки, продупчих билет и си го давам след една спирка на контрольорката.. да, ама тя ми каза, че това ми било СТАР БИЛЕТ!! тя го продупчи и от другата страна и действително една дупка не съвпадаше.. само дето аз не го бях продупчила на този автомат, а на един в другата страха на автобуса, където се качих.. казах и да дойде с мен да види, ама НЕ! АЗ ЛЪЖА, НЕ МЕ ЛИ БИЛО СРАМ! просто побеснях, защо отидох в другия край на автобуса.. свали ме, не ме глоби, но просто толкова страшно много ме е яд.. как може да се разминават автоматите.. те нали всеки ден го мърдат с едно бодче, ама днес НЕ беше мръднат единия.. просто ми се беснее, аз си го БЯХ продупчила и то дори за ДВЕ спирки... ама иде ми да се гръмна вече..и ме е яд, не защото ми вдигнаха скандал, а защото не ми го вдигнаха причинно.. иначе ако нямах билет, бих си платила и глоба, защото така е редно.. от 4 качвания на автобус ми се случи ТОВА.. абе еба*ти, сори, ама днес ми дойде множко..
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Предметите във 8-ми клас за езиковите са: първи език, бел, математика, фвс, ии, музика и технологии.
Мойта родителска тече в момента ии много се вълнувам![]()
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Адашке, спокойно, не им се ядосвай на тея... те са гадни злобари.![]()
ъъмм, нищо лично. ама има някои доста неориентирани тука.
А, joannalof ти къде щеше да учиш? Че ме мързи да гледам във Важната тема.![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Аз съм от малък градиначе съм в МГ информатика+ае
Свършила им е родителската.Класна ще ми е жена,била доста младичка,математичка :P Това е хубаво,поне за мен. Сто лева е бил учебника ни по английскиа по математика 20 ... ужас, сто лев за един учебник,аз очаквах да е поне 70-80
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
хех, мерси адашке, най-сетне някой да не псува днес![]()
100 лв учебника?хъх
абе, той колко е дебел?![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Учебника по Английски език:
Opportunities for Bulgaria
издателство Longman
учебник-26лв
учебна тетрадка-14лв
По Български език:
Издателство Просвета ..цената му е-7лв
По Литература:
Издателство Просвета ..цената му е 14лв
По Математика:
пак издателство Просвета и цената му е 12лв
Общо 7 предмета са ми. Български,Литература,Матем атика,Информационни технологии,Изобразително,М узика и Физкултура.
Казаха на родителската среща ,че трябва учебниците да се поръчат от училището,защото не ги продават никъде.![]()
Ще имам 18 часа седмично - Английски език,4 пъти седмично - Български език и 3 часа седмично - Математика. За другите предмети незнам.![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
'ГПЧЕ' Плевен с Английски и Руски език![]()
еее хубаво е,чее имате родителски срещии аз не знам дали имам
Ами не са ли ви казали дали ще имате?
BTW на нас класната ни е по Английски език и е на 30 години![]()
Охх ти пък.Първоначално написано от meche95
Земи се разходи де![]()
Е сега, ако ти е много далече...
Я кажи къде учиш и къде живееш.![]()
Бахти,и аз искам родителска ПЪЪЪЪК!![]()
![]()
На мен ми се струва,че е много малко т'ва 18 часа английски(не ме взимайте за луда).И ние ще имаме толкова.Обаче...мисля,че има и едни 4 часа език още,който се води нещо като СИП.Абе не съм много наясно..