.
Отговор в тема
Страница 29 от 62 ПървиПърви ... 1925262728293031323339 ... ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 1540
    Английският е лесен език, разбира се.
    Както и испанският.
    Както и всеки един език е лесен, ако ти се отдават езиците и си упорит и старателен.
    Въпросът е другаде.
    Аз примерно никога не съм взимала частни уроци по английски и смятам, че кварталното училище, в което съм учила до седми клас, далеч не ми дава знанията, които ми трябват.
    Ние уж всички знаем английски, но много малко са хората, които наистина го знаят.
    И аз мога да си преведа една песен и да гледам филм без субтитри, но просто не е същото.
    Абе, все някой трябва да ме е разбрал.

Иначе, вампирско момиче.
    Аз също не се вълнувам ЧАК толкова много.
    Но иначе е интересно, да.
    Пък ти к'во се впрягаш - живей си спокойно и да не ти пука много-много.

О, и лов1 или там както се пишеш, може ли да не използваш тези ярки цветове и огромен шрифт? Дразнещо е.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Аз пък съм учила само немски в училище,но от английски имам някакво понятие...
    Ама на нас ни е забранено да ходим на уроци по АЕ,колкото и да ни е трудно.

Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Английският е лесен език, разбира се.
    Както и испанският.
    Както и всеки един език е лесен, ако ти се отдават езиците и си упорит и старателен.
    Въпросът е другаде.
    Аз примерно никога не съм взимала частни уроци по английски и смятам, че кварталното училище, в което съм учила до седми клас, далеч не ми дава знанията, които ми трябват.
    Ние уж всички знаем английски, но много малко са хората, които наистина го знаят.
    И аз мога да си преведа една песен и да гледам филм без субтитри, но просто не е същото.
    Абе, все някой трябва да ме е разбрал.

Иначе, вампирско момиче.
    Аз също не се вълнувам ЧАК толкова много.
    Но иначе е интересно, да.
    Пък ти к'во се впрягаш - живей си спокойно и да не ти пука много-много.

О, и лов1 или там както се пишеш, може ли да не използваш тези ярки цветове и огромен шрифт? Дразнещо е.
    Повярвай ми, разбрах те.
    Чети не за да противоречиш и опровергаваш, не за да вземаш безкритично, и не за да намериш предмет за разговор, а за да мислиш и разсъждаваш.

Ами може би е така. Аз ходя на курсове по английски 7 години. Съгласна съм, че кварталното училище не може да даде почти никакви знания. Няма смисъл да спорим кой език е по-лесен, кой е по-хубав, кой е по-използваем и т.н. Всеки език е богатсво.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Цитирай Първоначално написано от meche95
    Цитирай Първоначално написано от love1
    На нас ни казаха да отидем към 10.09.2009 направо и в училището щяло да пише всичко. Дано не е имало родителска ! Еми утре отивам в 22-ро и каквото стане!
    moje li skype 4e edna fr tursi suy4enici v 22ro
    Ще ти пратя ЛС!
    ...Изведнъж всичко се подпали; имаше живот, имаше красота. Когато си отиде, всичко отново стана черно. Нищо не се беше променило, но очите ми бяха заслепени от светлината. Вече не виждах звездите. И вече нищо нямаше значение.

Град
    софия
    Здравейте!Следя ви темата от доста време и осъзнах, че почти нищо не съм направила...нито съм се снимала, нито знам от колко часа ще съм на 15-ти, а пък да не говорим за купуванито на учебници, тетрадки, бележници и т.н.
    Поне знам как ще съм облечена и съм си купила по-голямата част от дрехите.
    Утре ще ходя да проверя всичко за 15-ти, да видя какви ще са учебниците и да се снимам.А пък по-нататък ще купувам.

Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Аз пък съм учила само немски в училище,но от английски имам някакво понятие...
    Ама на нас ни е забранено да ходим на уроци по АЕ,колкото и да ни е трудно.
    Как така ви забраняват?
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    на нас пък в кварталното училище учителката ни беше .. (голям ужасс) и НИЩИЧКО почти не знам и това не ме притесняваше много (нали уж започваме от начало??) а сега като ви скушам вас, аз кво да кажа маи трябва да тръгвам веднага на уроци а?

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Ennito, ще учим задено по математика и с всички, които са с учебник на Анубис.

Missity, панталона ти става! Браво!

Обувките към униформата ли са?

Peace & Love ;]]

Цитирай Първоначално написано от elito6754
    Ennito, ще учим задено по математика и с всички, които са с учебник на Анубис.

Missity, панталона ти става! Браво!
    Мхм... :P

Peace & Love ;]]

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Enitto
    Ще отговоря вместо нея. Обувките са си нейни. Всеки си ходи с каквито си иска обувки.

Цитирай Първоначално написано от elito6754
    Цитирай Първоначално написано от Enitto
    Ще отговоря вместо нея. Обувките са си нейни. Всеки си ходи с каквито си иска обувки.
    Незнам дали са си нейни ,но и униформата и обувките са отвратителни и изкрено се радвам ,че нямаме униформи и няма да се налага да хода облечена като монахиня
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

На мен пък няма да ми се налага да ходя като чувал
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Град
    софия
    Лелее..сега разбрах, че е имало родителска среща вчера
    Майка ми не отиде и толкова се паникьосах...

Плетеното елече(?) не е лошо.
    Аз.. приключих с покупките.Днес си взех маратонки-едни бели(с малко розовко ;д) и едни черни.А уж излязох само за черни..Хах.Колан също си купих.
    Това е.Дрехи вече си имам и едва ли ще купувам скоро нещо.
    За прическата и облеклото за 15ти ще ви информирам по-късно.
    Надявам се да го науча тоя английски.Много го харесвам и ще го с уча с удоволствие,но досега не ми се е падал свястен учител,затова.Ще ми е госпожа,само това знам.Има две,но не знам коя от двете.Едната била доооооста строга и никой не я обичал,но поне се научава нещо.При другата се пишело много и пак учиш,ама нея по-си я бивало,защото се майтапела от време на време. Ще видим.
    Аз и класната/класния не знам кой ще ми ее.. Абе в пълно неведение съм.
    Много искам да науча испанския и аз.Хубав език е,влече ме.Пък и е приятен и лесен.Кой знае..След някоя и друга годинка може да изкарам някакъв курс.
    И..знам,че ще ми кажете,че съм луда да задавам такива въпроси,нооо..Някой насочил ли се е към нещо СЛЕД гимназията?Какво ви влече?

Град
    София
    Архитектура засега.

Това са много далечни периоди, трябва първо да сме живи и здрави, другото само ще дойде.
    Male

Абе слуайно някой ,който ще е в НПМГ да знае в колко трябва да сме на 15??? Сайта е блокирал и идея си нямам кога да ходя...

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    YouCantStopMe ...аз съм се ориентирала с архитектура, парково строителство.
    lqlqlqkyky ...Защо не отидеш до училището, за да провериш?
    btw: Аз трябва да съм в 8:30 в училището. ( мнооого рано )
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от justt
    YouCantStopMe ...аз съм се ориентирала с архитектура, парково строителство.
    lqlqlqkyky ...Защо не отидеш до училището, за да провериш?
    btw: Аз трябва да съм в 8:30 в училището. ( мнооого рано )
    И аз май в осем и половина трябва да съм училище. А относно архитектура, вътрешно обзавеждане или дизайн, както му викаха.

Ей,хора..Имам запитване ;д.
    Та.. мислите ли,че ще добре да тръгна на частни по английски?Може и да се запиша на нещо като 'Европа'(разбах,че Enitto е ходила,може да даде информация ;д). И според вас какво е по-удачно...Да тръгна на уроци или да се запиша в училище като 'Европа'(е,има и други..не съм запозната)
    И изобщо.. как ви се струва това с тръгването на уроци...
    Някой ще ходи ли?

Град
    София
    Ем, ти нали си в зекиова или ще учиш аглийски в училище? Защо не видиш как ти върви като учиш сама, пък ако не става, тогава помисли за уроци? За мен уроците са по-добре, защото учителя ти обръща внимание само на теб и ти разяснява всичко, което не си разбрала.

Да,определено ще изчакам да видя как се справям в училище. Просто попитах..защото кой знае..може и да се налага да тръгвам на уроци и исках да чуя мнения.
    Благодаря ти иначе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си