.
Отговор в тема
Страница 30 от 62 ПървиПърви ... 2026272829303132333440 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 1540
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Ей,хора..Имам запитване ;д.
    Та.. мислите ли,че ще добре да тръгна на частни по английски?Може и да се запиша на нещо като 'Европа'(разбах,че Enitto е ходила,може да даде информация ;д). И според вас какво е по-удачно...Да тръгна на уроци или да се запиша в училище като 'Европа'(е,има и други..не съм запозната)
    И изобщо.. как ви се струва това с тръгването на уроци...
    Някой ще ходи ли?
    За мен лично уроци в група е по-добре от частен.. Аз съм супер доволна от Европата, препоръчвам ти. Аз си продължавам там тази година. Изчакай да видиш как ще ти потръгне. Съветът ми е: ако ти е трудно в училище, не се записвай на курсове, а на частен; ако пък ти се отдава, можеш да се запишеш на курсове като Европа, Британика и т.н. ... така хем ще се упражняваш повече, хем ще се усъвършенстваш. Ако пък прецениш, че нямаш нужда от допълнително занимания, не ходи. Мисълта ми е, че ако си добра, няма смисъл да ходиш на частен, ако пък ти е трудно, няма смисъл да ходиш на курсове. Надявам се, че помогнах и ме разбра.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Да,определено ще изчакам да видя как се справям в училище. Просто попитах..защото кой знае..може и да се налага да тръгвам на уроци и исках да чуя мнения.
    Благодаря ти иначе.
    Стига да искаш можеш да научиш езика и в училище. Много мои познати са в английски паралелки и посещават частни уроци. Според мен няма смисъл.
    Чети не за да противоречиш и опровергаваш, не за да вземаш безкритично, и не за да намериш предмет за разговор, а за да мислиш и разсъждаваш.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Да ви се похваля:
    утре ще излизам за покупки.. ще си купя тетрадки,химикалки,пергел, ележник,колан,дънки,блузки ,раница.. А сигурно и ще отида и да се подстрижа Е,ще си купувам раница,ако ми стигне времето,а ако не.. в понеделник
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Аз искам колкото се може по-бързо да ми порасне косата,вие ще се постригвате.Хях.

Аз три дни подред ходя на shoping терапия за дрехи ,обувки,чанта ,че даже и за ботуши вече да се потготвям за нови гаджета , само не ми остана време за тетрадки ,химикалки и такива щуротии .
    Ама и утре е ден

ох минала е род. среща.
    Според мама класната ни е печена.
    Не са казали нищо особено
    Охх вече ми се ходи на училище

спокойно,няма да ти се размине на никой няма

Hold my hand and I'll take you there..
    Somehow..
    Someday..
    Somewhere..

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    хех хора!
    днес родителите ми не отидоха на родителската среща.. просто не знам, наистина не им пука..
    просто шибан свят
    аре бай, отивам да се гръмна...
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Цитирай Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
    Цитирай Първоначално написано от Jeanny
    Да, аз ще съм в общежитие
    ти къде ще учиш

Английската
    ♫ If I could fly
    Like the king of the sky
    Could not tumble nor fall
    I would picture it all
    If I could fly
    See the world through my eyes
    Would not stumble nor fail
    To the heavens I sail ... ♫

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Millen4ety
    хех хора!
    днес родителите ми не отидоха на родителската среща.. просто не знам, наистина не им пука..
    просто шибан свят

хех хора!
    просто шибан свят
    Не преувеличавай само заради една родителска среща. Може да са имали работа. Не бива да съдиш по това дали им пука, или не. Усмихни се и по-спокойно.
    Чети не за да противоречиш и опровергаваш, не за да вземаш безкритично, и не за да намериш предмет за разговор, а за да мислиш и разсъждаваш.

^ не мисля че е само заради род. среща. Утре като и попремине ще ни каже какво е станало...надявам се.

Супер фен Аватара на galu6a
    аз пък нищо нз ще съм в ТГ-бургас знам само ,че ще съм 8 клас и нищо друго ,не съм си взела тетрадки ,нито учебници ще чакам госпожите да кажа само бележник съм си взела ,а да и униформа и обувки
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    аз пък нищо нз ще съм в ТГ-бургас знам само ,че ще съм 8 клас и нищо друго ,не съм си взела тетрадки ,нито учебници ще чакам госпожите да кажа само бележник съм си взела ,а да и униформа и обувки
    Аз дори бележник не съм. Само дрехи и чанта.

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    [quote="filito"]
    хех хора!
    просто шибан свят
    Не преувеличавай само заради една родителска среща. Може да са имали работа. Не бива да съдиш по това дали им пука, или не.

не преувеличавам. те казаха, че не било важно, нищо че сама сама се докарах до ниво езикова гимназия. просто бях уредила няокй да отиде на родителската ми среща, защото те пътуват, но те казаха НИКОЙ да не ходел.. че можел да го прокълне... просто вече ми се беснее... хем не им пука, хем ми държат сметка, нем искат те да взимат решения... абе все тая
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Ем .. аз мога да кажа че съм почти изцяло готова.
    Имам си раница,маратонки,бележници и други глупости за даскало..
    Само дрешки още не съм си накупила много,ама като знам че ще сме с униформа може и да не се наложи много да пазарувам
    Иначе съм с нова прическа и много си я харесвам .. такава ена малко късичка,ама ся ще пускам дълга коса

Та готова съм си аз,само се чудя дали да нося цвете или не - това е въпросът...

Днес ходих на родителската и ми стана много гадно. Исках 6 души да сме в една паралелка, ама останахме само двама в нашата. Така, ще учим немски супер много, трябва да сме много точни, никакви отсъствия или закъснения. Тетрадка-речник от 300 листа без спирала, твърди корици. Тетрадка 100 листа голям формат за граматика и нищо друго, тетр по 80л за домашни и още една за упражнения. Пишем на немски 20 пъти в упражнителната и после 20 пъти превода на български. Ще сме на смени, но тъй като сме на задължителна занималня, цял де ще сме на даскало. Занималнята е 2 часа активна(писане на упражнения за усвояване на езика) и 2 часа пасивна част(писане на домашни, но никога не стигало). Когато сме първя смяна, свършваме наобед, час и половина почивка и тогава занималня. Ако сме втора смяна, обратно. И така, аз отивам да спя, лека нощ.
    Male

Здр! Най-после си купих шлифер! Днес ще ходя до даскалото. Вчера се снимах... снимките са хубави. Утре до Джъмбо за чанта и други неща. Тетрадки трябва да си купя! Малко остана...4 дни!
    ...Изведнъж всичко се подпали; имаше живот, имаше красота. Когато си отиде, всичко отново стана черно. Нищо не се беше променило, но очите ми бяха заслепени от светлината. Вече не виждах звездите. И вече нищо нямаше значение.

Град
    Galapagar
    На моята родителска среща отиде една семейна приятелка
    Майка ми и баща ми бяха на Вършец,а брат ми едва ли го е*е с звинение за родителската ми среща, така че..

аа btw хора Учебника ми и учебната ми тетрадка ще са от 3 части.. Сигурно за всяка от тези части ще трябва да дам по 40 лв,така че сигурно ще идат 120 лева за учебници и учебни тетрадки по Английски език,ама добре че е на вноски,че на веднъъж...

Моят комплект по АЕ е 105 лв. - Upstream for Bulgaria. С кого ще си пишем домашните?

Голям фен Аватара на joannalof
    4. Английски език -Upstream-изд.Express Publishing
    Ето извадка, filito
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

моят учебник по АЕ е Opportunities for Bulgaria (Longman)
    съставен е от 3 учебника + 3 уч. тетрадки - общо 107 лв.
    В живота винаги
    става така,
    че обичаш този,
    който бяга от теб,
    а бягаш от този,
    който те обича...

Никой ли няма да учи испански? Да ми каже с кои учебници ще е...
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Моят по немски е някакъв Lagune.
    Male

Голям фен Аватара на joannalof
    5. Немски език - Lagune-I, II, III част- изд. Hueber
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си