- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
Оф, само от мойто даскало ли няма списък с учебници ии само аз ли не си знам коя ще ми е класната ии паралелката?;/ Почвам вече сериозно да се притеснявам от тияя..мистерии ;дд
Първоначално написано от joannalof
![]()
Намерих сайта им. - http://www.expresspublishingbg.com/upstream.html
SummerDream, на нас списъците ни излязоха още на 1-ви септември. :S
Чети не за да противоречиш и опровергаваш, не за да вземаш безкритично, и не за да намериш предмет за разговор, а за да мислиш и разсъждаваш.
О,споко..И аз не знам нищо.Първоначално написано от SummerDream
Ходих до училището,питах-още нищо не се знаело.Отиваме на 15ти и вече тогава ще обеснват.
Не знам нито нещо за класен/класна,нито за учебници,нито за пари за учебници и униформи...Абе.. мистерия,както каза.![]()
Но поне аз знам коя ми е паралелката - 8 А1
Аз съм 8 Ж, имаше до 8 И.![]()
Male
Аз ще уча испански,но все още нямам представа какви ще са учебниците . :PПървоначално написано от Enitto
Аз днес си разбрах класната казва се Бистра Танева и преподава по информациони технологии, ще бъда 8е и ще съм в стая 406айде чао от мен,отивам да си визмам остатъците от униформата
![]()
![]()
Първоначално написано от Enitto
Аз! Учебника е La escalera. Ще го купуваме с класа, сигурно ще има и други тетрадки.
Аз пък съм 8 „п“ клас.
Разбрах го още когато се записвах.
![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Как ще си 8 П, не вярва,сигурно вместо Б си чула П[size=9]
и аз съм "б" ... неее... до сега все съм била "а"Първоначално написано от linaXX
![]()
Мнее... „п“ съм.Първоначално написано от linaXX
![]()
Просто в моето училище паралелките не са подред ( а, б, в ... ),
ами са по специалности.
Аз със специалност "Парково строителство" и затова съм „п“. (:
![]()
![]()
![]()
.....
Спомням си.Първоначално написано от elito6754
![]()
![]()
![]()
.....
Божеее, 52 страници!?!? Хора, какво правите бе. . .![]()
Остават 4 дниии . . .
Как мислите да си ги изкарате? Нещо по-специално?
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Аз още не съм приключила с покупките. Търся си дънки вече четвърти ден и след малко пак ще излизаме![]()
В понеделник имам уговорка с една от моя клас да се разберем за 15ти ... реших 3 уравнения и това ми беше преговора,като почнем още
Иначе,момичета,кажете как ще ви е косата на 15ти,че и аз вече не знам какво да правя![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Амм аз да питам кой е приет в СПГЕ Джон Атанасов Възоб. Енергиини Източници ? Ако има такива да пишат![]()
[Hip-Hop] [Houseee]
Ще умолявам мама да ми купи блузка...но май покупките за тая седмица всършиха и ще трябва следващия уикенд,защото тя все е на работа ... ;(Първоначално написано от LiRRRa
днес говорих с новата ми класна.. СупЕр печена е и не мога да се сетя от къде я познавам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Върнах се от личната и си взех здравно-профилактичната карта. В понеделник имам само да си попълня бележника, който е син, тетрадките и учебниците да им сложа подвързия и етикети. Имам си дрехи всичко. Готова съм за 15 септември вече.
^ Браво на теб. (:
На мен ми остават само тетрадките, бележник и ученическа лична карата и учебници.![]()
![]()
![]()
.....
justt ти беше в СГСАГ, нали ? .. или нещо се бъркам :Д
иначе ако си там, аз за т'ва "П" не съм чувала бе :Д
аз ще съм Строителство и архитектура и ще съм 8"а1"![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Аз съм строителство и архитектура ама в Пловдив,ти в София ли ?Първоначално написано от smiirnoff
![]()
даа, аз съм в София ^_^Първоначално написано от iwancho
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
+ малко дрешкиПървоначално написано от justt
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞