- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
Там съм.Първоначално написано от smiirnoff
Ми така ми казаха там някви учителки, че съм 8п.
![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
xaxaxax
ейй здравейтеее ,,, аз днес ходих до училище и разбрах , че ще имам класнаа ,, стаята ми е на 3-тия етаж №73![]()
. с покупките съм почти готова остава ми само да си взема лична карта и бележник ,, списък с учебници сиг. ще ни дадат на 15-ти.. от 8 и 30 сме на 15-ти ,,, ще бъда 8е
![]()
относно прическата сиг. ше се изправя или може би накъдряя зависи какво е времетоо ,,, защото ако се исправя и валии ще ми се накъдри и такамм...
Последните днии мисля да прекарам с приятелии поне за сега![]()
![]()
здравен картон...купува се от книжарницата примерно,попълваш го и го носиш на личната си лекарка тя го подпечатва там иии после на 15ти ли ддз го носиш в новото ти даскалоПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
![]()
![]()
ехх няадявам се горе долу да съм обяснила![]()
![]()
Аз за училище само дрехи и чанта съм си приготвила. Трябва скоро да излизам и за тетрадки няколко. Другото ще го купувам чак като мине родителската среща.
Хора да ви питам.
Понеже от тази година въвеждат униформи и в гимназията в която ще съм, та повечето казват, че вече са си купили някакви обувки.
Аз понеже обувка не мога да сложа на крака си (не са ми удобни..), за това мисля да търся накакви маратонки. За сега ще се ориентирам някои в тон с униформата..
Може би някакви такива модели:
http://i.onlineshoes.com/images/br029/100498_366_45.jpg
http://i.f-e-n.net:6666/28451/148996...a798ca7cdb.jpg
http://www.bezplatno.net/pictures/28...1247159749.jpg
Та въпроса ми, според вас такава комбинация ще е добра ли ? (униформа и маратонки)
Лично на мен повече ми харесва с такива:Първоначално написано от xoxi
http://www.stayhard.eu/Product.aspx?...5186&orderby=0
http://www.stayhard.eu/Product.aspx?...5186&orderby=0
Но зависи и от униформата. Мойта е бяла риза с някво черно елече и една такава шарена пола..![]()
И съм решила да си купя такива на Converse, ама чак зимата.
Аз съм готова с дрехи, по натам още. Тетрадки, снимки, бележник и такива неща на 15ти след като ни кажат какви искат или на 16ти.Тогава ще ходя и при личната за здраво профилактичната карта.
Учебника по английски ми е New Оpportunities, Longman.
Днес ходих на пазар с майка ми, но нищо интересно нямаше! Ходихме до Скай Сити, купих си 1 блуза, но или бяха супер смотани нещата, или прекалено скъпи. Харесах си 1 дънки, но цената беше около 100 лева, което според мен си е доста и не си заслужава, особено като се знам каква съм и че може след 3 месеца да не ми стават.
Иначе пообиколихме още няколко магазинчета, взех си един хипер як панталон- шалвар, черничък. Много си отива с блузката от Скай Сити. Взех си още една блузка от едно друго място, бяла с розови и червени черти, като пуловер е, мисля да съм с нея на 15. Яд ме е, защото в един магазин имаше червени дънки, които много щяха да си отиват с блузката, но единия размер ми беше малък, другия - голям, а точно моя го нямаше!![]()
А в магазин за обувки си харесах едни, но ... едните- малки, другите - големи.
Много се ядосвам, като стане така!
Както и да е, хора, моля ви- кажете някой магазин, в който мога да си намеря хубави дрешки, но да не са чак толкова скъпи! Поне за 15-ти да си намеря дрехи, защото има 3 дни още.[/i]
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
Аз съм в езиковата във Враца.Първоначално написано от meche95
![]()
Ето я униформата - http://www.picvalley.net/u/2758/1346...6eIWBQSsom.JPG Лично на мен ми харесва, доста даже.
мхмм яка еПървоначално написано от Complicated
ами сега като е по-топло времето и на пролет де много ще си тичка с пантофки,ами иначе ии черни маратонки или кецки е перфе![]()
Тоя здравен картон кога трябва да го носим? На класната ли да го дадем? Моя още не е попълнен,освен вече в понеделник![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Имам новина.Голяма даже.![]()
Та така...Избрали са ме да говоря на 15ти септември,на тържеството,от всичките ъъ..чакайте да сметна-26x7.. от всичките 182 приети тази година деца.В понеделник от 9:00 ме викат да изрепетираме нещо. О.о Дойде ми като гръм от ясно небе.Няма да съм с униформа,но едва ли ще ми позволят да отида с маратонки и няк'ва спортна блуза,както си го бях замислила,мамка му.Еххх...От една страна е хубаво,аз не се притеснявам да говоря.Всичко ще ми е написано,но от друга-всяяяяяка година ме викат.Едната година-да съм им била водеща,друга година-да съм връчвала някакви си глупости на еди кой си,трета година-да поднасям някакви специални поздрави...Ееее..писна ми.Ще говоря пред цели две училища
(моето предишното и новото ми-в една сграда са и ще правят заедно 'тържеството',ако може да се нарече така).Егати..Дано да не се изложа.
хора аз се чудя дали да отида с раницата си http://prikachi.com/files/1061482Q.jpg или с нещо друго..нек`фа чанта или ддз..да не отида с раницата и да се окаже,че всички са без и да излеза като най-големия идиот ..вие с раници ли ще ходите..щ`от например в стария ми клас..ходеха без..![]()
Аз на 15-ти или ще си сложа една тетрадка и химикалка в пликче или ще сгъна тетрадката и в ръкаПървоначално написано от rainmaker4
![]()
А иначе след това вече ще си ходя с чанта..
Аз съм 8а. Бях Д, след тва Г... сега А.![]()
Ъмм, Ели, авторите на учибника ви по испански кои са![]()
Ии, Криси, ЩЕ ТИ СТИСКАМЕ ПАЛЦИ!
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Нашите по френски са на "Echo"
Ужасно много с епритеснявам. лелее![]()
nesquiky, дай снимка на чантата ии къде в ЦУМ има Конвърс о.О
аз утре отивам да си взема кецове Конвърс от магазина на булевард Васил Левски .. ама там е много бедно на модели :Д (тука ако някой знае къде другаде В СОФИЯ има магазин на Конвърс да казва !! :Д)
таа, утре ще си взема кецове и една тениска съм си харесала
ии на 15 ще съм с:
ако е топло - със кецовете, тениска и една пола, дето е нова и не съм я обличала ама е супер сладка и си отива със всичко ^_^
ако е студено - със кецовете, тениска, суитшърт (един сив или розов - един от двата ще е :Д) ии с дънки или един панталон ..
няма к'во да се глася толкова :Д
ама аз като ви гледам тука вие всичко сте си взели .. аз дори тетрадки нямам :Д
и учебници не знам к'ви ще искат :д
justt .. случайно да знае от колко часа ще сме ние ? :Д![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Едва ли те избират случайно. Явно има защо. Не се притеснявай.Първоначално написано от YouCantStopMe
![]()
Чети не за да противоречиш и опровергаваш, не за да вземаш безкритично, и не за да намериш предмет за разговор, а за да мислиш и разсъждаваш.
Същото и при мен . . .Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
ох и аз много се вълнувам-и аз съм бъдеща осмокласничка и много се вълнувам от новото даскало и новите деца..как ще ме приемат![]()
.. стига ревахте де .. няма нищо, ама НИЩО страшно .. най - яко е да си 8ми клас !! .. това е най - хубавата година .. после ще ти скъсат задника от учене ..Първоначално написано от talasam4etu
.. к'во всички се впрягате толкова .. на 15 ще е кофти и к'во от т'ва ?!
отиваш там с вдигната глава и хич да не ти пука ..
к'во толко' , че не познаваш никой, ще се запознаеш , да няма цяла година сам да си стоиш ..
АЙДЕЕЕЕЕЕ, Я СЕ СТЕГНЕТЕ ВСИЧКИ ОСМОКЛАСНИЦИ И СЕ ДРЪЖТЕ КАТО ДЕВЕТОКЛАСНИЦИ ПЪК :Д !![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Мани мани..Хич не ми се ходи.От целия випуск познавам 2-3 .. =.=
Първоначално написано от eliyiy
Точно такааа!! + 1!! Мислех, че само аз мисля така. . .Първоначално написано от smiirnoff
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .