.
Отговор в тема
Страница 33 от 62 ПървиПърви ... 2329303132333435363743 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 1540
    Както и да го мислите първите няколко месеца ше има сад..Ама нищо ся

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Цитирай Първоначално написано от talasam4etu
    ох и аз много се вълнувам-и аз съм бъдеща осмокласничка и много се вълнувам от новото даскало и новите деца..как ще ме приемат
    .. стига ревахте де .. няма нищо, ама НИЩО страшно .. най - яко е да си 8ми клас !! .. това е най - хубавата година .. после ще ти скъсат задника от учене ..

.. к'во всички се впрягате толкова .. на 15 ще е кофти и к'во от т'ва ?!
    отиваш там с вдигната глава и хич да не ти пука ..
    к'во от толко' , че не познаваш никой, ще се запознаеш , да няма цяла година сам да си стоиш ..

АЙДЕЕЕЕЕЕ, Я СЕ СТЕГНЕТЕ ВСИЧКИ ОСМОКЛАСНИЦИ И СЕ ДРЪЖТЕ КАТО ДЕВЕТОКЛАСНИЦИ ПЪК :Д !

ами попринцип по-комплексираните се притесняват повече, примерно по-пълничките деца или някои с заболявания или някакъв друг кусур, как ще ги приемат или дали ще ги изолират и така .. аз пък съм с много "кофти" характер и се притеснявам дали ще ме приемат такъв какъвто съм.. особено докато се опознаем ..

Я се разполагам като пич по средата на стаята пък някой ако седне - седне..Дреме ми на мене хД

ПП:Само аз ли не знам почти абс. всичко отностно униформи, глупости..Само знам, че на 15 тряя съм там в 9 хД

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

В цялото даскало, все ще се намери някой, който да хареса характера ти и от там ще тръгнат приятелствата. . . Никой няма да остане на сухо, особено в ново даскало..споко, осмокласници!!
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

^ .. малко са хората дето мислят така
    и аз да си попитам .. сега като ще сме 8ми клас .. нещо на 15 някой да има нещо наум къде ще ходят с класа .. или никъде ..
    мен ме мързи да ходя след това където и да е .. ама все пак некви идейки :Д
    ама да не да ми кажете примерно сладкарница Атлантик :Д .. или МакДоналдс и т.н :Д
    смисъл не ми е зор да ходим някъде ама за всеки случай да знам , да си имам някоя идейка :Д .. иначе ние както сме близо до Борисовата .. знам едно кафе до Строителния дето продават текилите по 70 стотинки .. взимаме си и отиваме в Борисовата за едно леко "паздравяване" по случай 15 (не че това е празник за мен) :Д (т'ва за текилите и Борисовата не го приемайте сериозно, само се бъзикам :Д)
    .. то кой ще се навие да пие в 9 сутринта :Д

.. както и да е :д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на xoxi
    Ама хова вие много яко сте се спекли
    Какво толкова ви притеснява, че познавате 5 човек в училището..
    А аз като и толкова не познавам ?
    Отивате на 15-ти с високо вдигната глава, запознавате се с класа, взимате си скайповете и започвате да завързвате приятелства, предателства и т.н.

Аз никак не се притеснявам за 15-ти. Т.е. притеснено ми е за самата дата, но притеснението ми няма нищо общо с училище.
    С голямо нетърпение чакам да се запозная с класа си, учителите и да разгледам по-подробно училището.
    А кой как ще ме възприеме си е негов проблем..
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Ама хова вие много яко сте се спекли
    Какво толкова ви притеснява, че познавате 5 човек в училището..
    А аз като и толкова не познавам ?
    Отивате на 15-ти с високо вдигната глава, запознавате се с класа, взимате си скайповете и започвате да завързвате приятелства, предателства и т.н.

Аз никак не се притеснявам за 15-ти. Т.е. притеснено ми е за самата дата, но притеснението ми няма нищо общо с училище.
    С голямо нетърпение чакам да се запозная с класа си, учителите и да разгледам по-подробно училището.
    А кой как ще ме възприеме си е негов проблем..
    Ми дааа, ето само това да се чува :Д
    както каза никой да не се спича и т'ва .. иначе колкото по - стеснителни сте тогава, толкова по - малка е вероятноста да се запознаете с някой ..
    аз отивам там и се извиквам: ДААА, ЗДРАВЕЙТЕ, КАЗВАМ СЕ ТЕДИ .. ДРЪН ДРЪН :Д

.. айде малко повече самоувереност

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    И аз никой не познавам, училището също, в двора не знам как да вляза, ама какво да направя

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от Sarafina
    И аз никой не познавам, училището също, в двора не знам как да вляза, ама какво да направя
    прескачаш оградата, ако не намериш вход
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Enitto
    Аз съм 8а. Бях Д, след тва Г... сега А.

Ъмм, Ели, авторите на учибника ви по испански кои са

Ии, Криси, ЩЕ ТИ СТИСКАМЕ ПАЛЦИ!

Нямам си идея просто. Учебника е La escalera на издателство Elit. за автори нищо не знам. Твоя какъв ще бъде?

Цитирай Първоначално написано от faststep
    Моят по немски е някакъв Lagune.

И аз ще съм по тоя учебник

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Хай!
    Почти съм готова. Попълних си бележника и личната карта, а документите, които ми искат, ще ги дам на 15-ти, тъй като никой не отиде на родителската ми среща. Вече съм доста по-спокойна...
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    За 15 вече ми се изясниха доста работи, но заради униформата ще звънна в училището да питам с коя униформа трябва да бъдем - лятната или зимната. Защото не искам само аз да съм с лятната, пък другите да са със зимната или обратно. Иначе аз съм си готова вече.

О,хорааа...Да ви се похваля.Най-накрая си избрах дрехи.Този път е за запоследно,ОБЕЩАВАМ! Аз се бях насочила към една сива блуза с дълъг ръкав,ама е прекалено спортна и ежедневна.Не ми пукаше,обаче нали вчера ми се обадиха да ми кажат,че трябвало да говоря от името на всички осмокласници,та не мога да е покажа по нея.Наистина е доооооста спортна ии...абе както и да е.
    Подреждам си гардероба,разбираш ли,и на мирам една суууупер яка ризка.Няк'ва такава на ленти ли е,не знам и аз.Странна,но странно яка.Та.. с нея ще съм.А отдолу-както си го бях решила преди.Хем ще съм малко спортна,хем пък и с тази ризка става добро съчетание.Та... каква по-официално ще ми искат?Да си гледат работата.
    Абе,вие на 15 ще носите ли нещо като чанта или просто тефтерче в ръката,заедно с един химикал? Аз мисля с едно малко тефтерче и едно химикалче,ама не ми се носи чанта.Аз и без т'ва не обичам много,много. :Д Само да запиша нещо,ако се налага.Предполагам,че ще има за записване,защото сме нямали родителска и ще кажат на нас.
    Остана ми да отида и до личната за тоя картон ли е,листче ли е...Абее..разбирате ме. Последно-това от книжарниците ли се купува?Простете ме,но изобщо не съм светната.Сигурно ще изпълня тази задача след репетицията-понеделник сутринта.Бла..к'во ли ще ме карат да говоря.... Мисля си на глас. ;д
    Иначе с всичко друго съм готова.Чакам учителите да кажат какво,как и т.н
    Малко остана.Нищо специално няма да правя.Ще седя и ще чакам да започнем.Ся да няма да правя ритуали я..Или купони.
    Нормални 2-3 дена.

начи магазините ня конвърс са 3..единият на васил левски(най.малкия)..2рия при НДК..3тия на витошка..малко в страни..в една пряка..може като отидеш в този на левски да попиташ къде се наират другите...а има още един магазин в сити център софия..за др не знам..

Голям фен Аватара на meche95
    Цитирай Първоначално написано от rainmaker4
    начи магазините ня конвърс са 3..единият на васил левски(най.малкия)..2рия при НДК..3тия на витошка..малко в страни..в една пряка..може като отидеш в този на левски да попиташ къде се наират другите...а има още един магазин в сити център софия..за др не знам..
    тоя на витошкаа е мног0о0о малък няма почти никакъв избор на мен ми казаха че има някъкъв на слатина и е доста голам

Цитирай Първоначално написано от rainmaker4
    аа мерси много ^_^
    след малко тръгваме за кецовее
    само дано има тея дето съм си харесала ^_^

YouCantStopMe (май така беше :Д)
    аз ше си ходя с пликче с една тетрадка, химикалка ии т'ва :Д
    няма к'во да се глася с раници и глупости :Д (то аз още раница не съм си взела ;Д) .. ам невър майнд :Д

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Ами отиваш в книжарницата и казваш, че искат лична здравно-профилактична карта. Обаче има и друг момент. Тази карта е оригиналната, но някои лични лекарки разпечатват такива и ги попълват на компютър. Много малко са тези лекарки, но все пак ги има, аз смених моята и новата ми е такава. Но според мен си купи от книжарницата, струва 40 ст.

Аз май ще съм с дънки и риза или някаква по-хубава тениска на 15-ти. Мисля да си взема едно малко тефтерче и химикалка в чантата (дамската), защото според мен ще ни кажат програмата и някакви други изисквания..
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Хюстън, имаме проблем...
    Блузата която съм си избрала за 15-ти ми седи меко казано зле.
    Не се харесвам.
    Не знам какво да правя. От моите дрехи нищо не става...аз искам малко по-официялно.
    Ох леле.
    Прегледах на майка ми гардероба(някои неща ми стават) и при нея няма нищо по-така.
    Накрая ще взема че ще отида по тениска.
    Ох леле..
    Днеска бях за кецове-нямаше такива каквито искам, но поне си купих за физическото обувки.
    Къде ще намеря блуза за 2 дена.
    Много се притеснявам...

П.С. ще бъда с малко тефтерче и химикалка в ръка

^ .официалнa блузка ли ти трябва ?!
    ако ти трябва такава излез . навсякъде по магазините продават такива, разходи се .. витошка, ЦУМ, графа .. където се сетиш има

Успех ^^

^ пробелема е че и аз не знам какво искам.
    На Графа няма нищо интересно, бях там онзи ден.
    Бтв, мн ого ли ще е смешно ако отида по дънки най-обикновенна тениска?

ами, тогово и аз ще съм мн смешна..почти всички ще са с дънки, кецове и вече..блуза..тениска..потник ..тфа е

.. въобще няма да е смешно
    аз също ще си ходя по тениска, само че ще съм с пола , но полата е повече спортна, въобще не е официални ии ще си ходя с кецове (гуменкии :Д)
    .. пак казвам НЯМА КАКВО ТОЛКОВА ДА СЕ ГЛАСИМ .. нали все пак не трябва да се ходи с най - грозното дето имаш ..
    трябва да си харесаш нещо, дето ти самата да си се харесваш в него и да ти е удобно ^^

:P

Еми аз ще съм с обувки, черен панталон и сладка блузка! Твърде елегантно май!

П.П. Купих си чанта!!! Най-после!
    ...Изведнъж всичко се подпали; имаше живот, имаше красота. Когато си отиде, всичко отново стана черно. Нищо не се беше променило, но очите ми бяха заслепени от светлината. Вече не виждах звездите. И вече нищо нямаше значение.

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Купих си тетрадки по АЕ, понеже знам какви ще ми трябват, и тетрадка речник. Попълних си бележника и ученическата карта... учебници изобщо не знам какви ще ми трябват - важна е годината на издаване, но на списъците не я пише, нито класната я знае. Тъй че след 15-ти. Това е общо взето.

Честито за чантата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си