- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
Както и да го мислите първите няколко месеца ше има сад..Ама нищо ся![]()
Първоначално написано от eliyiy
Първоначално написано от smiirnoff
ами попринцип по-комплексираните се притесняват повече, примерно по-пълничките деца или някои с заболявания или някакъв друг кусур, как ще ги приемат или дали ще ги изолират и така .. аз пък съм с много "кофти" характер и се притеснявам дали ще ме приемат такъв какъвто съм.. особено докато се опознаем ..![]()
Я се разполагам като пич по средата на стаята пък някой ако седне - седне..Дреме ми на мене хД
ПП:Само аз ли не знам почти абс. всичко отностно униформи, глупости..Само знам, че на 15 тряя съм там в 9 хД
Първоначално написано от eliyiy
В цялото даскало, все ще се намери някой, който да хареса характера ти и от там ще тръгнат приятелствата. . . Никой няма да остане на сухо, особено в ново даскало..споко, осмокласници!!
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
^ .. малко са хората дето мислят така![]()
и аз да си попитам .. сега като ще сме 8ми клас .. нещо на 15 някой да има нещо наум къде ще ходят с класа .. или никъде ..
мен ме мързи да ходя след това където и да е .. ама все пак некви идейки :Д
ама да не да ми кажете примерно сладкарница Атлантик :Д .. или МакДоналдс и т.н :Д
смисъл не ми е зор да ходим някъде ама за всеки случай да знам , да си имам някоя идейка :Д .. иначе ние както сме близо до Борисовата .. знам едно кафе до Строителния дето продават текилите по 70 стотинки .. взимаме си и отиваме в Борисовата за едно леко "паздравяване" по случай 15 (не че това е празник за мен) :Д (т'ва за текилите и Борисовата не го приемайте сериозно, само се бъзикам :Д)
.. то кой ще се навие да пие в 9 сутринта :Д
.. както и да е :д![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Ама хова вие много яко сте се спекли![]()
Какво толкова ви притеснява, че познавате 5 човек в училището..
А аз като и толкова не познавам ?![]()
Отивате на 15-ти с високо вдигната глава, запознавате се с класа, взимате си скайповете и започвате да завързвате приятелства, предателства и т.н.![]()
Аз никак не се притеснявам за 15-ти. Т.е. притеснено ми е за самата дата, но притеснението ми няма нищо общо с училище.
С голямо нетърпение чакам да се запозная с класа си, учителите и да разгледам по-подробно училището.
А кой как ще ме възприеме си е негов проблем..![]()
И спря да се върти за миг земята..
Ми дааа, ето само това да се чува :ДПървоначално написано от xoxi
![]()
както каза никой да не се спича и т'ва .. иначе колкото по - стеснителни сте тогава, толкова по - малка е вероятноста да се запознаете с някой ..
аз отивам там и се извиквам: ДААА, ЗДРАВЕЙТЕ, КАЗВАМ СЕ ТЕДИ .. ДРЪН ДРЪН :Д![]()
.. айде малко повече самоувереност![]()
И аз никой не познавам, училището също, в двора не знам как да вляза, ама какво да направя![]()
прескачаш оградата, ако не намериш входПървоначално написано от Sarafina
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от Enitto
Нямам си идея просто. Учебника е La escalera на издателство Elit.за автори нищо не знам. Твоя какъв ще бъде?
Първоначално написано от faststep
И аз ще съм по тоя учебник![]()
Хай!
Почти съм готова. Попълних си бележника и личната карта, а документите, които ми искат, ще ги дам на 15-ти, тъй като никой не отиде на родителската ми среща. Вече съм доста по-спокойна...![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
За 15 вече ми се изясниха доста работи, но заради униформата ще звънна в училището да питам с коя униформа трябва да бъдем - лятната или зимната.Защото не искам само аз да съм с лятната, пък другите да са със зимната или обратно.
Иначе аз съм си готова вече.
![]()
О,хорааа...Да ви се похваля.Най-накрая си избрах дрехи.Този път е за запоследно,ОБЕЩАВАМ!Аз се бях насочила към една сива блуза с дълъг ръкав,ама е прекалено спортна и ежедневна.Не ми пукаше,обаче нали вчера ми се обадиха да ми кажат,че трябвало да говоря от името на всички осмокласници,та не мога да е покажа по нея.Наистина е доооооста спортна ии...абе както и да е.
Подреждам си гардероба,разбираш ли,и на мирам една суууупер яка ризка.Няк'ва такава на ленти ли е,не знам и аз.Странна,но странно яка.Та.. с нея ще съм.А отдолу-както си го бях решила преди.Хем ще съм малко спортна,хем пък и с тази ризка става добро съчетание.Та... каква по-официално ще ми искат?Да си гледат работата.![]()
Абе,вие на 15 ще носите ли нещо като чанта или просто тефтерче в ръката,заедно с един химикал?Аз мисля с едно малко тефтерче и едно химикалче,ама не ми се носи чанта.Аз и без т'ва не обичам много,много. :Д Само да запиша нещо,ако се налага.Предполагам,че ще има за записване,защото сме нямали родителска и ще кажат на нас.
![]()
Остана ми да отида и до личната за тоя картон ли е,листче ли е...Абее..разбирате ме.Последно-това от книжарниците ли се купува?Простете ме,но изобщо не съм светната.Сигурно ще изпълня тази задача след репетицията-понеделник сутринта.Бла..к'во ли ще ме карат да говоря....
Мисля си на глас. ;д
Иначе с всичко друго съм готова.Чакам учителите да кажат какво,как и т.н
Малко остана.Нищо специално няма да правя.Ще седя и ще чакам да започнем.Ся да няма да правя ритуали я..Или купони.
Нормални 2-3 дена.![]()
начи магазините ня конвърс са 3..единият на васил левски(най.малкия)..2рия при НДК..3тия на витошка..малко в страни..в една пряка..може като отидеш в този на левски да попиташ къде се наират другите...а има още един магазин в сити център софия..за др не знам..
тоя на витошкаа е мног0о0о малък няма почти никакъв избор на мен ми казаха че има някъкъв на слатина и е доста голамПървоначално написано от rainmaker4
![]()
![]()
аа мерси много ^_^Първоначално написано от rainmaker4
след малко тръгваме за кецовее![]()
само дано има тея дето съм си харесала ^_^
YouCantStopMe (май така беше :Д)
аз ше си ходя с пликче с една тетрадка, химикалка ии т'ва :Д
няма к'во да се глася с раници и глупости :Д (то аз още раница не съм си взела ;Д) .. ам невър майнд :Д
Ами отиваш в книжарницата и казваш, че искат лична здравно-профилактична карта. Обаче има и друг момент. Тази карта е оригиналната, но някои лични лекарки разпечатват такива и ги попълват на компютър. Много малко са тези лекарки, но все пак ги има, аз смених моята и новата ми е такава. Но според мен си купи от книжарницата, струва 40 ст.
Аз май ще съм с дънки и риза или някаква по-хубава тениска на 15-ти. Мисля да си взема едно малко тефтерче и химикалка в чантата (дамската), защото според мен ще ни кажат програмата и някакви други изисквания..
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Хюстън, имаме проблем...
Блузата която съм си избрала за 15-ти ми седи меко казано зле.
Не се харесвам.
Не знам какво да правя. От моите дрехи нищо не става...аз искам малко по-официялно.
Ох леле.
Прегледах на майка ми гардероба(някои неща ми стават) и при нея няма нищо по-така.
Накрая ще взема че ще отида по тениска.
Ох леле..
Днеска бях за кецове-нямаше такива каквито искам, но поне си купих за физическото обувки.
Къде ще намеря блуза за 2 дена.
Много се притеснявам...
П.С. ще бъда с малко тефтерче и химикалка в ръка![]()
^ .официалнa блузка ли ти трябва ?!
ако ти трябва такава излез . навсякъде по магазините продават такива, разходи се .. витошка, ЦУМ, графа .. където се сетиш има
Успех ^^
^ пробелема е че и аз не знам какво искам.
На Графа няма нищо интересно, бях там онзи ден.
Бтв, мн ого ли ще е смешно ако отида по дънки най-обикновенна тениска?
ами, тогово и аз ще съм мн смешна..почти всички ще са с дънки, кецове и вече..блуза..тениска..потник ..тфа е![]()
.. въобще няма да е смешно
аз също ще си ходя по тениска, само че ще съм с пола , но полата е повече спортна, въобще не е официални ии ще си ходя с кецове (гуменкии :Д)
.. пак казвам НЯМА КАКВО ТОЛКОВА ДА СЕ ГЛАСИМ .. нали все пак не трябва да се ходи с най - грозното дето имаш ..
трябва да си харесаш нещо, дето ти самата да си се харесваш в него и да ти е удобно ^^
:P
Еми аз ще съм с обувки, черен панталон и сладка блузка! Твърде елегантно май!![]()
П.П. Купих си чанта!!! Най-после!![]()
...Изведнъж всичко се подпали; имаше живот, имаше красота. Когато си отиде, всичко отново стана черно. Нищо не се беше променило, но очите ми бяха заслепени от светлината. Вече не виждах звездите. И вече нищо нямаше значение.
Купих си тетрадки по АЕ, понеже знам какви ще ми трябват, и тетрадка речник. Попълних си бележника и ученическата карта... учебници изобщо не знам какви ще ми трябват - важна е годината на издаване, но на списъците не я пише, нито класната я знае. Тъй че след 15-ти. Това е общо взето.
Честито за чантата!![]()