.
Отговор в тема
Страница 34 от 62 ПървиПърви ... 2430313233343536373844 ... ПоследнаПърви
Резултати от 826 до 850 от общо 1540
    Голям фен Аватара на joannalof
    Здравейтее Аз вече официално приключих :P Дънки си взех,след 4ри дни търсене, обувки натъкмих,без да купувам, а на горе ще съм със една риза в бяло-черно Така ще съм на 15ти. Косата може би ще я накъдря с едри ролки и ще я придърпан назад с малки черни фибички. Реших,че пусната е най-добре Тетрадките ще си взема на 15-16 На 15 ще съм с чанта, такава малка,с дълга дръжка през рамото,дамска се водеше. Тетрадка няма да мога да побера в нея,но ще си взема листове или тефчерче Понеделник ще отида само да си пострижа бретона,че ми е пораснал Ясно ми е,че на 14ти няма да може да се спи ... голямо вълнение ми е Здравния картон още не ми е попълнен,някой може ли да ми каже кога трябва да го нося в у-ще?
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

С хората решихме да се напукаме на 15-ти преди даскало зарибено а и отпускащо

Такаммм ... Аз си купих чанта с триста зора :P дрехи не съм си купувала понеже имаме униформа междодр е мн хубава майка ми ми каза че приличам на стюардеса с нея обувки неможах да си намеря целия град обиколих и нищоо не съм преговаряла по нищичко нито пък книги съм чела защото никой не ни е давал списък мн интересна темичкаа с радост прочетох всички мнения [/i]
    sladkata_ani4ka

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от BrainPants
    С хората решихме да се напукаме на 15-ти преди даскало зарибено а и отпускащо
    Аз довечера съм на купон по повод края на ваканциятаа и ще си прекараме супееер :P

иначее бележника ще си го попълня след 15, защото не знам нищо, за училителитеи неискам да прибързвам да не взема да объркам нещо

айде чао от мен

В новия клас сме 6 момчета и 21 момичета откачаммм и всичкитееее са басиииии божественитееееееее ааааааааа
    иначеееее и аз си зехх дънкииииииии някфиииии хиперрррр якитеее обувките бързо ги намерих..ся чакаме само 15 септември..униформата ни е черни дънки (по-точно кой каквито има ) и синя риза.. а до чантата на 14-сти ще я земам от един френд..на bacardi през рамотоо ... нямам думи !
    Приказвах с три класни на бъдещи 8-ми класове и трите класни ми казаха,че тая година няма да има нужда да се купуват сичките учебници..и аз ще ги послушам ест
    BB BAI BAI AKO NE SYM TI KAZAL CHAO !

Цитирай Първоначално написано от Sarafina
    Честито за чантата!
    Мерси!!!
    ...Изведнъж всичко се подпали; имаше живот, имаше красота. Когато си отиде, всичко отново стана черно. Нищо не се беше променило, но очите ми бяха заслепени от светлината. Вече не виждах звездите. И вече нищо нямаше значение.

аааааааааааааааааааааааа. ще издивея от щастие
    .. ходих в ТРИ магазина Коннвърс и най - накрая си взех Кецоветеееее
    точно такива, каквито исках, супер съм доволна

.. сега остава да си взема една тениска, раница ииии много други неща ;Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    ЪЪъмм.. Купих си тетрадки,2 чифта дънки(много ме кефят ) , 2 блузки.. 1та е направо СуупЕрска!..абе и 2те ме кефят мн ... аамм ... Трябва само да се подстрижа.. да се снимам... да си взема бележник ии чантаа, аа да иии профилактичен преглед от до0кторкатА
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

smirnoff.. кфи си взе..аз ходих..ходих..исках дълги сини..ама нямаше бате.. ;xx ..samo kusi, dulgi ne..

Цитирай Първоначално написано от rainmaker4
    smirnoff.. кфи си взе..аз ходих..ходих..исках дълги сини..ама нямаше бате.. ;xx ..samo kusi, dulgi ne..
    емии аз обиколих три магазина Конвърс, щото мама само ме ръчкаше да ги видим всичките :Д
    ето и снимки на моите ^_^

http://i30.tinypic.com/o5qomc.jpg
    http://i32.tinypic.com/t50lyt.jpg
    http://i29.tinypic.com/2a0cjlc.jpg

.. охх още не мога да им се нарадвам :Д
    аа ако ми говориш за такива дълги, имаше и в трите магазина ..

Град
    Europe
    Абе каква е тая здравно-профилактична карта Защо ви трябва?! На мен нищо не са ми казали

Град
    Перник
    еми то всяка година я искат май
    Ако нямате нищо в живота освен един голям приятел, вие сте богат.

Град
    Europe
    Цитирай Първоначално написано от ocean_breeze
    еми то всяка година я искат май
    На мен не са ми искали да не говорите за медицинско или тва са две различни неща

сега се сетих, та да ви попитам :Д
    вие на 15ти букет, нещо ала= бала ще носите ли :Д
    щото мен майка ми ме юрка да купуваме букет, ама аз дори не знам коя ще ми е класната/класния
    и се чудя, сега там като отида, само аз примерно ако нося цвете, к'во ше правя :Д
    или пък ако само аз не нося китка :Д
    аз не искам да нося, щото то носиш китка, колкото да се подмажеш още първия ден :Д
    таа, вие ще носители ?!

Град
    Europe
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    щото мен майка ми ме юрка да купуваме букет, ама аз дори не знам коя ще ми е класната/класния
    и се чудя, сега там като отида, само аз примерно ако нося цвете, к'во ше правя :Д
    аз не искам да нося, щото то носиш китка, колкото да се подмажеш още първия ден :Д
    таа, вие ще носители ?!
    Eстествено че не

таа, вие ще носители ?!
    Реших да нося. Няма да съм единствена. Ще купя роза или малък букет.
    Чети не за да противоречиш и опровергаваш, не за да вземаш безкритично, и не за да намериш предмет за разговор, а за да мислиш и разсъждаваш.

Супер фен Аватара на galu6a
    мн ,че ще се носи букет макар ,че и аз нз класната коя ще ми е
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Аз ще нося малък букет.

Град
    Galapagar
    таа, вие ще носители ?!

Как ше нося уа... Няма да нося нш..

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от 0409
    Абе каква е тая здравно-профилактична карта Защо ви трябва?! На мен нищо не са ми казали
    Трябва да имаш здравен картон,който да са ти го дали от миналото даскало.

На нас ни го искат тоя картон+ профилактичен преглед + информация за личния лекар. :P :P

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Здравен картон? А стига бе...

Носете,това е знак за уважение.И,не-няма да сте единствени.Как можете да си помислите подобно нещо.Анито беше каза отдавна-''Ще е смешно,ако отидете без''.

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз питах майка ми наскоро "Кога да купувам букет?"
    И тя ми отговор "Какъв букет бе? Няма да носиш"
    Така, че.. няма да нося Вярно, че познавам класната вече, ама...
    За 8-ми март ще и занеса.. ако заслужава.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Sarafina
    Здравен картон? А стига бе...
    Не не.. обърках се ..

Лична здравно-профилактична карта се казва.. от някъде бях чула здравен картон и съм се объркала
    Тааа.. Трябва да им я занеса тази здравно-профилактична карта и нов профилактичен преглед + информация за личната лекарка

На мен ще ми е класен и не знам дали да нося. Знам, че е знак на уважение и всъщност с още две момичета от класа се разбрахме да носим, но все пак не съм сигурна. Плс, кажете какво да правя и ако на някой класния му е/бил мъж ще носите/носили ли сте букет?
    ...Изведнъж всичко се подпали; имаше живот, имаше красота. Когато си отиде, всичко отново стана черно. Нищо не се беше променило, но очите ми бяха заслепени от светлината. Вече не виждах звездите. И вече нищо нямаше значение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си