- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
ЗдравейтееАз вече официално приключих :P Дънки си взех,след 4ри дни търсене, обувки натъкмих,без да купувам, а на горе ще съм със една риза в бяло-черно
Така ще съм на 15ти. Косата може би ще я накъдря с едри ролки и ще я придърпан назад с малки черни фибички. Реших,че пусната е най-добре
Тетрадките ще си взема на 15-16
На 15 ще съм с чанта, такава малка,с дълга дръжка през рамото,дамска се водеше. Тетрадка няма да мога да побера в нея,но ще си взема листове или тефчерче
Понеделник ще отида само да си пострижа бретона,че ми е пораснал
Ясно ми е,че на 14ти няма да може да се спи ... голямо вълнение ми е
Здравния картон още не ми е попълнен,някой може ли да ми каже кога трябва да го нося в у-ще?
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
С хората решихме да се напукаме на 15-ти преди даскалозарибено а
и отпускащо
![]()
Такаммм ... Аз си купих чанта с триста зора :P дрехи не съм си купувала понеже имаме униформамеждодр е мн хубава майка ми ми каза че приличам на стюардеса с нея
обувки неможах да си намеря целия град обиколих и нищоо
не съм преговаряла по нищичко нито пък книги съм чела защото никой не ни е давал списък
мн интересна темичкаа
с радост прочетох всички мнения
[/i]
sladkata_ani4ka
Аз довечера съм на купон по повод края на ваканциятааПървоначално написано от BrainPants
и ще си прекараме супееер :P
иначее бележника ще си го попълня след 15, защото не знам нищо, за училителитеи неискам да прибързвам да не взема да объркам нещо![]()
айде чао от мен![]()
В новия клас сме 6 момчета и 21 момичета![]()
откачаммм и всичкитееее са басиииии божественитееееееее ааааааааа
![]()
![]()
![]()
иначеееее и аз си зехх дънкииииииии някфиииии хиперрррр якитеее![]()
обувките бързо ги намерих..ся чакаме само 15 септември..униформата ни е черни дънки (по-точно кой каквито има
) и синя риза..
![]()
а до чантата на 14-сти ще я земам от един френд..на bacardi през рамотоо ... нямам думи !
Приказвах с три класни на бъдещи 8-ми класове и трите класни ми казаха,че тая година няма да има нужда да се купуват сичките учебници..и аз ще ги послушам ест![]()
BB BAI BAI AKO NE SYM TI KAZAL CHAO !
Мерси!!!Първоначално написано от Sarafina
![]()
...Изведнъж всичко се подпали; имаше живот, имаше красота. Когато си отиде, всичко отново стана черно. Нищо не се беше променило, но очите ми бяха заслепени от светлината. Вече не виждах звездите. И вече нищо нямаше значение.
аааааааааааааааааааааааа. ще издивея от щастие![]()
.. ходих в ТРИ магазина Коннвърс и най - накрая си взех Кецоветеееее![]()
точно такива, каквито исках, супер съм доволна![]()
![]()
![]()
.. сега остава да си взема една тениска, раница ииии много други неща ;Д![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
ЪЪъмм..![]()
Купих си тетрадки,2 чифта дънки(много ме кефят
) , 2 блузки.. 1та е направо СуупЕрска!..абе и 2те ме кефят мн ... аамм ... Трябва само да се подстрижа.. да се снимам... да си взема бележник ии чантаа, аа да иии профилактичен преглед от до0кторкатА
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
smirnoff.. кфи си взе..аз ходих..ходих..исках дълги сини..ама нямаше бате.. ;xx ..samo kusi, dulgi ne..
емии аз обиколих три магазина Конвърс, щото мама само ме ръчкаше да ги видим всичките :ДПървоначално написано от rainmaker4
ето и снимки на моите ^_^
http://i30.tinypic.com/o5qomc.jpg
http://i32.tinypic.com/t50lyt.jpg
http://i29.tinypic.com/2a0cjlc.jpg
.. охх още не мога да им се нарадвам :Д![]()
аа ако ми говориш за такива дълги, имаше и в трите магазина ..![]()
Абе каква е тая здравно-профилактична карта![]()
![]()
Защо ви трябва?! На мен нищо не са ми казали
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еми то всяка година я искат май![]()
Ако нямате нищо в живота освен един голям приятел, вие сте богат.
На мен не са ми искалиПървоначално написано от ocean_breeze
![]()
![]()
![]()
да не говорите за медицинско или тва са две различни неща
![]()
![]()
![]()
сега се сетих, та да ви попитам :Д
вие на 15ти букет, нещо ала= бала ще носите ли :Д
щото мен майка ми ме юрка да купуваме букет, ама аз дори не знам коя ще ми е класната/класния
и се чудя, сега там като отида, само аз примерно ако нося цвете, к'во ше правя :Д![]()
или пък ако само аз не нося китка :Д
аз не искам да нося, щото то носиш китка, колкото да се подмажеш още първия ден :Д
таа, вие ще носители ?!![]()
Реших да нося. Няма да съм единствена. Ще купя роза или малък букет.Първоначално написано от smiirnoff
![]()
Чети не за да противоречиш и опровергаваш, не за да вземаш безкритично, и не за да намериш предмет за разговор, а за да мислиш и разсъждаваш.
мн ,че ще се носи букет макар ,че и аз нз класната коя ще ми е![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Първоначално написано от smiirnoff
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как ше нося уа...Няма да нося нш..
![]()
Трябва да имаш здравен картон,който да са ти го дали от миналото даскало.Първоначално написано от 0409
На нас ни го искат тоя картон+ профилактичен преглед + информация за личния лекар. :P :P
Носете,това е знак за уважение.И,не-няма да сте единствени.Как можете да си помислите подобно нещо.Анито беше каза отдавна-''Ще е смешно,ако отидете без''.![]()
Аз питах майка ми наскоро "Кога да купувам букет?"
И тя ми отговор "Какъв букет бе? Няма да носиш"![]()
Така, че.. няма да носяВярно, че познавам класната вече, ама...
За 8-ми март ще и занеса.. ако заслужава.
И спря да се върти за миг земята..
Не не.. обърках се ..Първоначално написано от Sarafina
Лична здравно-профилактична карта се казва.. от някъде бях чула здравен картон и съм се объркала![]()
Тааа.. Трябва да им я занеса тази здравно-профилактична карта и нов профилактичен преглед + информация за личната лекарка![]()
![]()
На мен ще ми е класен и не знам дали да нося. Знам, че е знак на уважение и всъщност с още две момичета от класа се разбрахме да носим, но все пак не съм сигурна. Плс, кажете какво да правя и ако на някой класния му е/бил мъж ще носите/носили ли сте букет?
![]()
...Изведнъж всичко се подпали; имаше живот, имаше красота. Когато си отиде, всичко отново стана черно. Нищо не се беше променило, но очите ми бяха заслепени от светлината. Вече не виждах звездите. И вече нищо нямаше значение.