.
Отговор в тема
Страница 35 от 62 ПървиПърви ... 2531323334353637383945 ... ПоследнаПърви
Резултати от 851 до 875 от общо 1540
    Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Цитирай Първоначално написано от Sarafina
    Здравен картон? А стига бе...
    Не не.. обърках се ..

Лична здравно-профилактична карта се казва.. от някъде бях чула здравен картон и съм се объркала
    Тааа.. Трябва да им я занеса тази здравно-профилактична карта и нов профилактичен преглед + информация за личната лекарка
    Аз знам за медицинска бележка (както всяка година) + информация за личната лекарка (която вече дадох, за какво им е, между другото?)

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от love1
    На мен ще ми е класен и не знам дали да нося. Знам, че е знак на уважение и всъщност с още две момичета от класа се разбрахме да носим, но все пак не съм сигурна. Плс, кажете какво да правя и ако на някой класния му е/бил мъж ще носите/носили ли сте букет?
    На мъж не се подаряват цветя...

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от Sarafina
    Цитирай Първоначално написано от love1
    На мен ще ми е класен и не знам дали да нося. Знам, че е знак на уважение и всъщност с още две момичета от класа се разбрахме да носим, но все пак не съм сигурна. Плс, кажете какво да правя и ако на някой класния му е/бил мъж ще носите/носили ли сте букет?
    На мъж не се подаряват цветя...
    Много си зависи.
    Но като за първо запознанство с него, може би по-добре е да не се носи.
    Аз познавах един учител, който преподаваше на братовчед ми. Страшно добър и разбран човек беше. Всеки първи и последен учебен ден, колата му се пълнеше с цветя Много го обичаха всички..
    Жалко, че се пенсионира, аз докато започна в гимназията
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на joannalof
    ОМГ Как няма да носите букет? Айде ако е класен може и без,ама като ще е жена,няма никва причина,за да не носиш. Мързи ви да купите една китка за 3-4 лв,ама няма да забравите да си нахлепате очите .. И да ви светна,че носеното на букет не е подмазване просто малък знак на уважение
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Аз не си гримирвам.. пфхах.. и не ме мързи да купя букет.
    Просто ще излеждам супер смешна ,ако от 26 деца в клас само аз и още 2 3 носим,макар че незнам дали е така,но все пак се замислям дали да не и взема
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Добре .. решено е - ще взема тъп букет и толкова, пък дали ще е класна или класен .. не ми пука, аз отивам давам букета и т'ва е :Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Просто ще излеждам супер смешна ,ако от 26 деца в клас само аз и още 2 3 носим,макар че незнам дали е така,но все пак се замислям дали да не и взема
    Голяма работа,като само няколко човека носите букет.Другите просто не показват уважението си към нов учител.Вие,ако бяхте класна сега и отивате да си видите новия клас-оп..никой не носи букет.Как ще ви се стори?Не знам и аз как го обясня вече.
    Ако искате носете....
    И друго..Сори,ама ми избоде очите - Не ви ли писна с т'ва гримирВам.Без В-то,беееез.

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Голяма работа,като само няколко човека носите букет.Другите просто не показват уважението си към нов учител.Вие,ако бяхте класна сега и отивате да си видите новия клас-оп..никой не носи букет.Как ще ви се стори?Не знам и аз как го обясня вече.
    Ако искате носете....
    И друго..Сори,ама ми избоде очите - Не ви ли писна с т'ва гримирВам.Без В-то,беееез.
    ами тя простотията си личи от 100 км .
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    selo sofiq .. xD
    smiirnoff , и аз си купих конверски ии ще си ходя с тях моите са карирани ще ходя с карирана пола .. за блуза ..нз .. ако някой може да ми каже какво се връзва с каре ..моля да ми каже [не искам отговор -> каре ]
    ще нося букет .. даже два
    тетрадки , учебници .. за мене такова нещо няма смисъл .. не съм си "набавяла" мн се притеснявам

Бъди по-умен от другите хора, но не им го показвай !!! :P
    Усмивката е моята запазена марка !!!!

Град
    Europe
    Ми на мен такава здравно-профилактична карта нито са ми давали нито са ми искали

ifz тия карираните се сещам за кои ми говориш и са адски сладките
    аз исках да си взема такива, но понеже нямам почти нищо карирано и се отказах
    (и аз ще ходя с пола и с кецоветее :Д ^^)
    аа за нагоре, навсякъде има много сладки карирани ризки, изчистени .. суперски са .. иначе може с тениска, ама пак да е няква по - изчистена, щото ако има много шарено примерно и с карето и става много шарено :Д

П.П .. оп, сега видях, че не искаш нагоре каре .. значи тогава може да е или тениска, или пак ризка, но един цвят нали и да си отива с полата и кецовете ^^

Пола със кецове - е тва не мога да си го представя
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Ще имам класна и смятам да й подаря букет,все пак в знак на уважение

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Утре ни викат (осмокласниците), а аз не знам в колко часа Ако има зайче от ЕГ"Пловдив" нека пише плсс

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Пола със кецове - е тва не мога да си го представя
    утре ще ти пратя снимки да го видиш, вместо да си го представяш ^^

Град
    ямбол
    Видях си класната...те май ще са ни само 8 клас(за езиковите ) Ще й купя там някакво цвете. Снабдих се с всичко и остава да започваме

Такам.. на мен ми остава да се снимам, което май ще стане на 15ти, да си купя разни дреболии ( шнола,защото се оказа, че нямам такава, каквато искам ии разни такива глупости ). Ще нося цвете/букет. Друго засега няма.

Ели, за учебника не съм сигурна. Ще ти кажа, като си го взема.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Ей,не забравяте,че тази вечер ние последна т.е. за последно да се наспим
    въпреки,че аз имам утре многоо работа

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Точно и аз затова си мислех.

Enitto, няма проблем, (ако искаш да ти викам по име, а? )за учебника. Като научиш ми кажи.

мхммм..утре няма да стана от леглото

Голям фен Аватара на meche95
    ее чакайтеее то на 17 нали е "Денят на София" послее 19,20, 21 (може би) 22 се почивни

в мойто училище ми казаха, че много рядко се почива .. дори и на патронния празник пак си има училище .. и да и няма спортни празници :Д
    а в старото всеки месец имахме спортен празник

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    А, да. Забравих - другата седмица, тоест 21 и 22 са почивни дни. (Падат се поделник и вторник. Цвете ще купя, имам класна. Едва ли ще съм единствената.

таккааа , нали всички сме по принцип от 9 и трябва да сме малко по - рано там .. някой на вас да ви е казвал примерно еди колко си часа по - рано да сте там.. нещо .. ?!

Голям фен Аватара на meche95
    8:30

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си