- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
Аз знам за медицинска бележка (както всяка година) + информация за личната лекарка (която вече дадох, за какво им е, между другото?)Първоначално написано от elito0o0o0
На мъж не се подаряват цветя...Първоначално написано от love1
![]()
Много си зависи.Първоначално написано от Sarafina
Но като за първо запознанство с него, може би по-добре е да не се носи.
Аз познавах един учител, който преподаваше на братовчед ми. Страшно добър и разбран човек беше. Всеки първи и последен учебен ден, колата му се пълнеше с цветяМного го обичаха всички..
Жалко, че се пенсионира, аз докато започна в гимназията![]()
И спря да се върти за миг земята..
ОМГКак няма да носите букет? Айде ако е класен може и без,ама като ще е жена,няма никва причина,за да не носиш. Мързи ви да купите една китка за 3-4 лв,ама няма да забравите да си нахлепате очите ..
И да ви светна,че носеното на букет не е подмазване
просто малък знак на уважение
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Аз не си гримирвам.. пфхах.. и не ме мързи да купя букет.
Просто ще излеждам супер смешна ,ако от 26 деца в клас само аз и още 2 3 носим,макар че незнам дали е така,но все пак се замислям дали да не и взема![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Добре .. решено е - ще взема тъп букет и толкова, пък дали ще е класна или класен .. не ми пука, аз отивам давам букета и т'ва е :Д![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Голяма работа,като само няколко човека носите букет.Другите просто не показват уважението си към нов учител.Вие,ако бяхте класна сега и отивате да си видите новия клас-оп..никой не носи букет.Как ще ви се стори?Не знам и аз как го обясня вече.Първоначално написано от elito0o0o0
Ако искате носете....
И друго..Сори,ама ми избоде очите - Не ви ли писна с т'ва гримирВам.Без В-то,беееез.
ами тя простотията си личи от 100 км .Първоначално написано от YouCantStopMe
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
smiirnoff , и аз си купих конверски![]()
ии ще си ходя с тях
моите са карирани
![]()
ще ходя с карирана пола .. за блуза ..нз .. ако някой може да ми каже какво се връзва с каре ..моля да ми каже
![]()
![]()
[не искам отговор -> каре ]
![]()
ще нося букет .. даже два![]()
![]()
![]()
тетрадки , учебници .. за мене такова нещо нямасмисъл .. не съм си "набавяла"
мн се притеснявам
![]()
![]()
![]()
![]()
Бъди по-умен от другите хора, но не им го показвай !!! :P
Усмивката е моята запазена марка !!!!![]()
Ми на мен такава здравно-профилактична карта нито са ми давали нито са ми искали![]()
ifz тия карираните се сещам за кои ми говориш и са адски сладките![]()
аз исках да си взема такива, но понеже нямам почти нищо карирано и се отказах
(и аз ще ходя с пола и с кецоветее :Д ^^)
аа за нагоре, навсякъде има много сладки карирани ризки, изчистени .. суперски са .. иначе може с тениска, ама пак да е няква по - изчистена, щото ако има много шарено примерно и с карето и става много шарено :Д
![]()
П.П .. оп, сега видях, че не искаш нагоре каре .. значи тогава може да е или тениска, или пак ризка, но един цвят нали и да си отива с полата и кецовете ^^
Пола със кецове - е тва не мога да си го представя![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Ще имам класна и смятам да й подаря букет,все пак в знак на уважение![]()
Утре ни викат (осмокласниците), а аз не знам в колко часа![]()
Ако има зайче от ЕГ"Пловдив" нека пише плсс
![]()
утре ще ти пратя снимки да го видиш, вместо да си го представяш ^^Първоначално написано от joannalof
![]()
Видях си класната...те май ще са ни само 8 клас(за езиковите) Ще й купя там някакво цвете. Снабдих се с всичко и остава да започваме
![]()
Такам.. на мен ми остава да се снимам, което май ще стане на 15ти, да си купя разни дреболии ( шнола,защото се оказа, че нямам такава, каквато искамии разни такива глупости ). Ще нося цвете/букет. Друго засега няма.
![]()
Ели, за учебника не съм сигурна. Ще ти кажа, като си го взема.![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Ей,не забравяте,че тази вечер ние последна т.е. за последно да се наспим![]()
![]()
въпреки,че аз имам утре многоо работа
Точно и аз затова си мислех.Първоначално написано от joannalof
Enitto, няма проблем, (ако искаш да ти викам по име, а? )за учебника. Като научиш ми кажи.![]()
мхммм..утре няма да стана от леглотоПървоначално написано от joannalof
![]()
ее чакайтеее то на 17 нали е "Денят на София"послее 19,20, 21 (може би) 22 се почивни
![]()
![]()
![]()
в мойто училище ми казаха, че много рядко се почива .. дори и на патронния празник пак си има училище .. и да и няма спортни празници :Д
а в старото всеки месец имахме спортен празник![]()
![]()
![]()
А, да. Забравих - другата седмица, тоест 21 и 22 са почивни дни. (Падат се поделник и вторник. Цвете ще купя, имам класна. Едва ли ще съм единствената.
таккааа , нали всички сме по принцип от 9 и трябва да сме малко по - рано там .. някой на вас да ви е казвал примерно еди колко си часа по - рано да сте там.. нещо .. ?!