- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
в бъдещето ми даскало спортни празници има всеки месец, има ли ваканция-седмица-две преди нея часовете са намалени, наближава празник-часовете пак са намалени.... направоо пей сърцее![]()
П.П. Снощи си прекарахме многооо якоо![]()
Викат ни в 8:30 иии щще взема някакво цвте![]()
ауууу аз тука се шокирах сега :Д
влезнах в сайта на СГСАГ и там пише, че първия учебен ден почва от 9.00 .. и само т'ва
обаче влезнах в сайта на НФСГ, защото една приятелка ще е там и пише , че 8,9,10 клас и новоприетите трябва да са там в 8.00![]()
![]()
![]()
ии утре мисля да се метна до моето училище да видя дали нас не ни искам по - рано ..
ама все пак ако някой , дето ще е там и знае да ми каже, да не се разкарвам излишно ^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
@smiirnoff не се учудвай.. аз съм 31-во и нас също ни викат в 8.. Най-вероятно ще отида 8 без 5-10 минути
. И то само 1 и 4, и от 5 до 8. Другите са от 9 и половина
, но трябва да са в 9 за откриването на учебната година.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
аз утре няма да ходя, тя мама каза, че тя ще отиде ..
ама само дано не ми кажат от 8 , щото тряя да тръгна в 7 :Д![]()
![]()
^ .. мии и т'ва ми го предложиха, ама реших , че ще е по - добре да се види лично ..![]()
аз съм от 8. честно казано, колкото по-малко време остава, толкова повече ми е все тая...
добре де. хич не ми е все тая..![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Ели, няма проблем. Аз тука всички на имена ви карам. Надявам се да нямате нищо против.![]()
Хъх, аз съм от 7:30, така че не се оплаквайте.![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Да плача или да се смея?Първоначално написано от elito0o0o0
Чети не за да противоречиш и опровергаваш, не за да вземаш безкритично, и не за да намериш предмет за разговор, а за да мислиш и разсъждаваш.
по - добре се смей :Д
смехът е хубаво нещо ^^![]()
Aз съм от 08:50Тъкмо ми е,за да мога да стигна навреме с автобуса,че училището ми е далечко от дома ми.
Този случай е за плач.Първоначално написано от smiirnoff
![]()
Чети не за да противоречиш и опровергаваш, не за да вземаш безкритично, и не за да намериш предмет за разговор, а за да мислиш и разсъждаваш.
Нас ни викат 8:30-8:45. Ами да... докато си намеря класа и открия входа към двора/прескоча оградата, ще стане 9![]()
Всички са горе-долу в толкова. В моето училище трябва да отидем в 8:45, а тъжеството ще започне в 9:00.Първоначално написано от Sarafina
нас ни викат също в 8:30![]()
макар че откриването на годината почва в 9![]()
![]()
И нас ни викат в 8:30!![]()
...Изведнъж всичко се подпали; имаше живот, имаше красота. Когато си отиде, всичко отново стана черно. Нищо не се беше променило, но очите ми бяха заслепени от светлината. Вече не виждах звездите. И вече нищо нямаше значение.
хора разбирам че сте много развълновани ама още не е почнало училище и направихте толкова много страници в темата .....
е успехче ви желая в новата годинада си намерите много приятелчита :P
нямам и на идея в колко часа ни викаткупила съм си дрехи,утре ще излизам за анцуг и чанта .. по-нататък и за маратонки,защото сега лятото си взех 3 чифта
трябва ми само някоя,друга блуза,тетрадки,химикали и т.н.
![]()
Последна вечер като за последно.![]()
А помните ли, когато писахме в нощта преди изпитите.. Ех.![]()
Абе, не че нещо, ама joannalof, аз на тебе ти нямам скайп.Я го дай. По-добре късно, отколкото никога.
![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
РЕШЕНО! Ще купя букет.Дълго мислих и реших да взема.
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\