- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
Първоначално написано от smiirnoff
ако си от Пловдив,да,на нас нищо не са ни казали ;]]
Хай!
Как сте? Честно казано, сега съм много по-спокойна от преди 5-6 дена.
Утре ще ставам в 6! ЙЕЙ!
Лека и мека последна вечер преди ученето!.. то уж беше вчера, ама аз го броя за днес...
абе.
майната ми![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
аз ще ползвам голям формат по английски, така ми е по - добре - ще имам повече място да си рисувам :Д![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
направо ще се побъркам честно,не мога да си намеря място..утре ще стана късно,защото ни викат в 12,ще си оправя косата и ноктите и ще отивам,какво да правяиначе ми е много притеснено май ще мра.
късмет на всички утре и дано всичко мине добре..опитаите по-малко нерви...лично аз не мога де
![]()
за тетрадките,само по английски,немски,математик а,/х р литература ще са големи![]()
![]()
а за учебниците,за които говорихте..всички ли ще сме с тях![]()
Добре бе само аз ли няма да си лягам рано? Някой иска ли да си правим компания![]()
ако има желаещи пращайте скайп на лично
![]()
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
ооо, аз тази вечер НЯМА да спя :Д
ама тати ще иска да си ляга към 23.30 .. аз после ще съм нервирана ии ще седя и ще си гледам джетикс с мама :Д![]()
Мисля да лягам към 10-11.
За някво шибано цвете чаках час и половина.![]()
Пхх..![]()
![]()
![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
На мен ми е мнооооооого скучно.Искам само да не се изложа за т'ва тъпо привествие и толкова.После да става к'вото ще.
предполгам ,че и аз.Първоначално написано от joannalof
ще легна и заспя когато ми се приспи.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
и аз.. ако искам ще си лягам , ако не искам - не.. не ми пречиПървоначално написано от teenems
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
и ето ни..вечерта преди всичко..боже чак днес разбрах,че съм от 8..треа стана в 7 без 20, да се опраа за 20 мин.и да тръгвам.. и бате ще ни държат до 3 без 20..ше ни праат снимка на випуска..бате изправих си коката..че утре няа дя имя кога..дано се запази за ноща..че по едно врме мислех да не лягам..та така..лакът свърши.. шантава работа..и ще видим утре вечерта..всеки тука ше разказва.. как искам да стане утре..и да се сфършва.. :д
Какво свършване . . .
Утре те първа почва. . .
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Моята се казва Величка, обаче в тефтера написах ВиличкаПървоначално написано от cookie_master
без да се усетя. После чак като си написа името на дъската, забелязах.
Ох.. знаете ли за кой се сетих?Неее...
ЗА ВАНКАТААААА!
(по-старите го помнят ;д;д;д)
Ех..къде изчезна тоя човечец.Тц..Как само ги разби на изпита по математика.
![]()
+2Първоначално написано от Sarafina
Да и аз така . . . къде изчезна, идея си нямам.Първоначално написано от YouCantStopMe
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Мхм.. Аз понякога го мервам в скайп,ама сега нещо не е на линия.Другия път,ОБЕЩАВАМ на себе си ;д;д -ще му пиша.![]()
та така..
(оспамвам темата просто)
КАкво правите вие бе хора.. 71 страници![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
офф боли ме главата и аз не знам защо ..![]()
вече почти реших с коя тениска ще съм утре :Д
или ще е една лилава с едно слънчице с панделка, или ще е тениската с ХелоуКити :Д![]()
![]()