- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
ми .. не
моята е от Фокс ^^
и е бежовка, много сладка :д![]()
.. охх, а аз продължавам да си се афектирам, надула съм си музика и се опитвам да се успокоя, ама нервите ми вече не издържат![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
за лилавата, говорех, ама иззтрих мнението, за да не ви спамя в тематаПървоначално написано от smiirnoff
И за да не е спам, ви желая успех и щастливи мигове с настоящия ви клас.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
^ .. аа, да тя е от калиопето :Д
ъъ, Мерси и на теб успех утре .. въпреки, че на теб няма да ти е толкова тежко :Д![]()
ейй здравейтее
искам да вии пожелаяя на всичкии много успех през новата учебна годинанай-готиния клас, най- печената класнаа ... Много усмивки и добри оценкии
.... както се казва на добър час
![]()
![]()
Оооо, хора, аз добре се наредих с тая вратовръзка.
![]()
От 2 часа се опитвам да я вържа, а смотания възел просто не става и не става.Искам да го направя диагонален, ама като че ли не се получава добре.Вижте моля ви и кажете дали е зле или не.И недейте да ми спестявате нищо.Цвета е малко кофти, ама е от светкавицата. http://img524.imageshack.us/img524/5...cture005fh.jpg
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Той я връзва кофти.Смисъл връзва я като за себе си, а не мен ми трябва по-къса...
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
ля ля ля .. умираммм :Д
утре в класа само да няма нек'ви дупелизци :Д![]()
![]()
Айде успех на всички ии .. да, т'ва е :Д
Аз вече...Спи ми се, ама не мога да заспя...
Много ми е някакво.... Ъргххх!!
![]()
И направо вече ми е нервно едно такова!!!
![]()
P.S. Ели... Съжалявам мила, не съм видяла!Иначе утре ще съм с лятната и Катя каза така!
![]()
Сори...
Успех На ВСИЧКИ утре и дано не изтрещим до тогава!!![]()
http://www.videojug.com/film/how-to-...l-windsor-knotПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Успех на всички утре!![]()
xaxax
О,хора.Лека ви вечер.Аз лягааам.Ще се въртя около час и ще заспя.Предполагам..
'Айде.. стискам палци на всички(не знам за какво ;д).И на себе си стискам.. даже на краката.![]()
xaxaxx
Маама му стара аз току що се прибрах от екскурзия... иии не знам кво по - напред да правя и не ми се спи... и майка ми ми сервира, че ще се местим в друг апартамент... ааах ужас
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Лека нощ и от мен. Предполагам, че към 4 часа ще заспя, не от страх, а от нормалното ми безсъние. Тъкмо сега си направих списък с нещата, които не трябва да забравям утре и си ги сложих в чантата.. Утре ще е дъъъъълъг ден.
Успех и наслуки!![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
наистина ще гръмна вече..не знам къде да отида,ужасно притеснено ми е..успех но всички утре![]()
![]()
Успех и от менн
Всяко вдишване е квадратче към теб...
наще кфо ме накараха..да лягам в 11..та цяла нощ гледах филми на ipoda и слушах музика..луда работа :д
Добро утро, осмокланицииииии![]()
Майка ме накара да си легна в 11 но заспах към 2будих се сигурно 20пъти и се събудих накрая в 5
![]()
Сега отивам до леля ми /фризьорката ми/ да ме изсушии
. Майка е взела някво огроно цвете
3 рози ама изглежда огоромно
, баща ми се затръшка да идва и ще съм и с двамата
амаа както и да е, ще ги зарежа на вратата и аз отивам да се запознавам със съучениции
![]()
Пожелавам ви мнго успехи и през тази година, да попаднете на готини класове и учители... 'айде приятен и спокоен деен![]()
Добро утро!
Как сте днес?
Пожелавам ви успешна нова учебна година, мноого усмивки и
дано попаднете на хубав клас. (:
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Успешна учебена година! Дано на всички ни първия учебен ден мине подобаващо !![]()
Хехе..![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\