.
Отговор в тема
Страница 44 от 62 ПървиПърви ... 3440414243444546474854 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 076 до 1 100 от общо 1540
    Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    И аз сега се прибрах. Малко скучно мина. С малко хора се запознах ама и утре е ден.Разминах се и без моркови . Аааа да и аз носих цветя ама и при мен почти никой не беше донесъл.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

хехе при нас пя Веско Маринов xD добре, че изпя само три песни, че... Иначе цветя не носих, но доста хора от класа носеха.

И аз се прибрах. Запознах се само с 1 момиче. Господина там ни говори нещо и всички се разпръснахме, и си тръгнахме. Ебаси тъпотията... Дано утре се упознаем всички. Моркови нямаше, идваха само момичета от старите класове на господина и ни говореха много мили неща. Ааа и сме 12 момичета и 10 момчета.

В немската имаше : Зайците отвръщат на удара 1

Голям фен Аватара на meche95
    Цитирай Първоначално написано от velinio
    хехе при нас пя Веско Маринов xD добре, че изпя само три песни, че... Иначе цветя не носих, но доста хора от класа носеха.
    00о ти си от 133то дай скай плс

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Complicated
    И аз се прибрах. Запознах се само с 1 момиче. Господина там ни говори нещо и всички се разпръснахме, и си тръгнахме. Ебаси тъпотията... Дано утре се упознаем всички. Моркови нямаше, идваха само момичета от старите класове на господина и ни говореха много мили неща. Ааа и сме 12 момичета и 10 момчета.
    Същата работа. с тази разлика, че на мен ми е госпожа. Нямаше моркови, хвърляха ни цветя И има по-малко момчета.

Цитирай Първоначално написано от roni555
    В немската имаше : Зайците отвръщат на удара 1
    Хахаха, да, забавно беше. Един приятел как го цепнаха по тиквата. Бтв ти от кой клас си?

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    И аз се прибрааах.
    Мина... добре!?
    Обаче ми е мноого странно някво. ><
    Запознах се с няколко момичета, ама им забравих имената на половината.
    В класа има само 6 момчета ( супер ) и всичко останало момичета, което ще рече двайсет и няколко момичета.
    И така общо взето.
    Ааа да, почти всеки ден ще имам по 3 часа АЕ.

btw: Моркови имаше само за 8а1 и след това директорката се скара.
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

Голям фен Аватара на meche95
    Цитирай Първоначално написано от justt
    И аз се прибрааах.
    Мина... добре!?
    В класа има само 6 момчета ( супер ) и всичко останало момичета, което ще рече двайсет и няколко момичета.
    И така общо взето.
    ха аз по 5 часа РУСКИ

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Лол.. току що се прибрах :P Беше супер.. видях новия си клас - мисля, че го уцелих. За сега съм предоволна.. запознах се само с 2 момичета , утре се надявам да се запозная с всички, че следващите 4-5 години ще съм с тях. Класната ми изглежда свястна и е по български език и литература, но адски много ми прилича на госпожата ми от старото даскало по бел .. може би нещо в характера не знам. Ще бъда първа смяна както и мислех ии така. Утре ще видим, но за момента ще ходя с удоволствие на училище . Забравих да кажа ще сме 29 човека o.o (с 11 повече от стария клас ) имаше и дооста готини момчета, поне се радвам, че няма да сме много момичета xDD. И също да допълня не ни замеряха с моркови и зелки ;d ии всеки ден имам по 4 часа английски, само в петък са 2. За сега мисля, че е това.. ако се сетя нещо ще допълвам.

Loko Sofia
    Manchester United

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    аз след малко отивам .. страшно ми е притеснено

уууу, неска беше СУПЕР
    запознах се с всички, класа ми е супер як, има хубави момченца :Д, класната е най - добрата и печената в цялото училище ..
    супер яко беше :Д
    понеже ние сме 8а1 и влизахме първи, ни целиха яко с моркови, ама мен не ме уцелихааааааа
    супер съм щастлива ии искам да дойде по - бързо утре ^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

И при мен беше всичко супер.Малко не ми харесва класа ми,защото сме много момичета.Добре че поне познавах 4 от съученичките си и там още от другите класове ... Класната много печена жена,бтл тя е съученичка на чичо .Стаята ни беше много яка.На дъската имаше залепен надпис "Добре дошли банкери!" ,една камера ии някакви табла с банките в българия и тем подобни.Все пак паралеката ми е Банково дело (АЕ). Почваме от 7.30,което ми е малко проблем,защото пътувам от другия край на града,но ще се оправя.Като цяло мина супер яко

Цитирай Първоначално написано от smiLexaga1n
    Лол.. току що се прибрах :P Беше супер.. видях новия си клас - мисля, че го уцелих. За сега съм предоволна.. запознах се само с 2 момичета , утре се надявам да се запозная с всички, че следващите 4-5 години ще съм с тях. Класната ми изглежда свястна и е по български език и литература, но адски много ми прилича на госпожата ми от старото даскало по бел .. може би нещо в характера не знам. Ще бъда първа смяна както и мислех ии така. Утре ще видим, но за момента ще ходя с удоволствие на училище . Забравих да кажа ще сме 29 човека o.o (с 11 повече от стария клас ) имаше и дооста готини момчета, поне се радвам, че няма да сме много момичета xDD. И също да допълня не ни замеряха с моркови и зелки ;d ии всеки ден имам по 4 часа английски, само в петък са 2. За сега мисля, че е това.. ако се сетя нещо ще допълвам.
    И при мене същото.
    FuCk mE I'm a CelEbRitY.

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    И аз сега се прибрах. Малко скучно мина. С малко хора се запознах ама и утре е ден.Разминах се и без моркови . Аааа да и аз носих цветя ама и при мен почти никой не беше донесъл.
    Абе, момиче, къде беше? Не те видях никъде!!! С катя ис Габи се видях, ама не и с тебе. Иначе относно деня - супер беше. Отивав в класната стая, всички ме гледат. на втория чин - катя и я гледам умно - викам си, тазия познавам. И викам - теди? - не. Катя? - да. Е, супер здрасти и така. Почти всички носехме цветя, не ни целеха с моркови, а ни заплашваха само. Клсната е пирятна, по математика. Утре почваме от осем и петнайсет, всеки ден по два или три часа испански. дадоха ни временната програма.

елито, ти къде учиш, че ще сте от 8.15
    аз съм от 7.30 , ама тати ще ме кара до метрото, и от там имам 15 минути до строителния и съм си екстра :Д

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    В НТБГ - спокойно, само утре сме от 8:15. Другите дни сме от 7:30.

аа, добре :Д

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Добре бе, аз със никого не се запознах...
    утре не знам кво ще правя по междучасията

Ще седя като пън..
    И аз така, само дето се запознах с 1 момиче, което също не познаваше другите. Дано утре поне се запознаем. То аз дори не ги помня как изгеждат.

Че заговорихте за момчета-тука в целия град са много яки. Има квито искаш-нормални, хипита, метълисти, рапъри, педали, емота и т.н.

Цитирай Първоначално написано от justt
    И аз се прибрааах.
    Мина... добре!?
    И така общо взето.

btw: Моркови имаше само за 8а1 и след това директорката се скара.
    дааа, нали .. ние ви спасихме, ако тая Дончева не се беше скарала, и вас щяха да целят :Д
    ама аз не разбрах тая к'во каза като им се скара, щото се качих нагоре .
    ии Таня ти не ме ли видя беее :Д
    аз бях с една сива пола и с розов суичър :Д
    трябва да си ме видяла :Д

вие пък, стига сте се спичали бе :Д
    утре ще се запознаете .. аз се запознах с тях , ама им помня смао на 3-4ма имената и по физиономии ги помня .. и сладурите ги помня :Д
    баси, аз съм висока 170, а те там са бати грамадните .. за първи път се чувствам малка :Д .. ама има и дребнички :Д
    иначе на нас чиновете ни са на 3 реда един до друг :Д ..
    аз се набутах между едно момиче и един дето закъсня :Д
    ..

както и да е .. на мен ми е супер яко, чакам да дойде утре :Д
    а за утре тъпата ни програма е отвратителна .. 2 часа биология, 2 часа физика и 2 часа английски :Д
    ще имаме 13 часа английски :Д
    и само ТРИ часа математика
    и как така, като съм в строителен не знам ..
    ама сигурно 8ми клас ще ни скъсат с английски, а в 9ти почват и с математиката

Цитирай Първоначално написано от Complicated
    Добре бе, аз със никого не се запознах...
    утре не знам кво ще правя по междучасията

Ще седя като пън..
    И аз така, само дето се запознах с 1 момиче, което също не познаваше другите. Дано утре поне се запознаем. То аз дори не ги помня как изгеждат.
    Ама и аз съм така..
    Седя с 1 момиче, с което бях и в стария ми клас, но тя е супер общителна и веднага си намери приятелки..аз не знам кво ще правя, баси, супер тъпо ми е в момента
    Е, не се притеснявай.. Отиваш утре, влизаш и казваш: "Здрасти зайци, к'во стаа" и се запознаваш с всички. Аз нещо подобно ще направа. То по принцип и аз съм супер общителна, ама трябваше да излезем, че и 12ти клас са в нашата стая и всички се разпръснаха на някъде..

Град
    София
    smiirnoff
    Абе.. май те видях.
    Запозна ли се с една Петя от класа ти?
    И ти си в 305 стая нали?
    Аз съм в 306. ((:

.....

ами дааа, тази Петя, аз седях до нея днеска .. тя седеше с едно ниско момиченце :д .. ама на нея не и запомних името :Д

Град
    София

Начи утре сигурно ще те видя. :р

.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си