- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
И аз сега се прибрах. Малко скучно мина. С малко хора се запознах ама и утре е ден.Разминах се и без моркови. Аааа да и аз носих цветя ама и при мен почти никой не беше донесъл.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
хехе при нас пя Веско Маринов xD добре, че изпя само три песни, че... Иначе цветя не носих, но доста хора от класа носеха.![]()
И аз се прибрах.Запознах се само с 1 момиче. Господина там ни говори нещо и всички се разпръснахме, и си тръгнахме. Ебаси тъпотията...
Дано утре се упознаем всички. Моркови нямаше, идваха само момичета от старите класове на господина и ни говореха много мили неща.
Ааа и сме 12 момичета и 10 момчета.
В немската имаше : Зайците отвръщат на удара 1![]()
![]()
00о ти си от 133то дай скай плсПървоначално написано от velinio
![]()
![]()
Същата работа. с тази разлика, че на мен ми е госпожа. Нямаше моркови, хвърляха ни цветяПървоначално написано от Complicated
И има по-малко момчета.
Хахаха, да, забавно беше. Един приятел как го цепнаха по тиквата.Първоначално написано от roni555
![]()
Бтв ти от кой клас си?
И аз се прибрааах.
Мина... добре!?
Обаче ми е мноого странно някво. ><
Запознах се с няколко момичета, ама им забравих имената на половината.![]()
В класа има само 6 момчета ( супер) и всичко останало момичета, което ще рече двайсет и няколко момичета.
![]()
И така общо взето.
Ааа да, почти всеки ден ще имам по 3 часа АЕ.![]()
![]()
btw: Моркови имаше само за 8а1и след това директорката се скара.
![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Лол.. току що се прибрах :P Беше супер.. видях новия си клас - мисля, че го уцелих. За сега съм предоволна.. запознах се само с 2 момичета, утре се надявам да се запозная с всички, че следващите 4-5 години ще съм с тях.
Класната ми изглежда свястна и е по български език и литература, но адски много ми прилича на госпожата ми от старото даскало по бел
.. може би нещо в характера не знам. Ще бъда първа смяна както и мислех ии така. Утре ще видим, но за момента ще ходя с удоволствие на училище
![]()
. Забравих да кажа ще сме 29 човека o.o (с 11 повече от стария клас
) имаше и дооста готини момчета, поне се радвам, че няма да сме много момичета xDD. И също да допълня не ни замеряха с моркови и зелки ;d ии всеки ден имам по 4 часа английски, само в петък са 2. За сега мисля, че е това.. ако се сетя нещо ще допълвам.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
уууу, неска беше СУПЕР![]()
![]()
![]()
запознах се с всички, класа ми е супер як, има хубави момченца :Д, класната е най - добрата и печената в цялото училище ..![]()
супер яко беше :Д
понеже ние сме 8а1 и влизахме първи, ни целиха яко с моркови, ама мен не ме уцелихааааааа![]()
супер съм щастлива ии искам да дойде по - бързо утре ^^![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
И при мен беше всичко супер.Малко не ми харесва класа ми,защото сме много момичета.Добре че поне познавах 4 от съученичките си и там още от другите класове... Класната много печена жена,бтл тя е съученичка на чичо
.Стаята ни беше много яка.На дъската имаше залепен надпис "Добре дошли банкери!" ,една камера ии някакви табла с банките в българия и тем подобни.Все пак паралеката ми е Банково дело (АЕ). Почваме от 7.30,което ми е малко проблем,защото пътувам от другия край на града,но ще се оправя.Като цяло мина супер яко
![]()
![]()
И при мене същото.Първоначално написано от smiLexaga1n
FuCk mE I'm a CelEbRitY.
Абе, момиче, къде беше? Не те видях никъде!!! С катя ис Габи се видях, ама не и с тебе.Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Иначе относно деня - супер беше. Отивав в класната стая, всички ме гледат. на втория чин - катя и я гледам умно - викам си, тазия познавам. И викам - теди? - не. Катя? - да. Е, супер здрасти и така. Почти всички носехме цветя, не ни целеха с моркови, а ни заплашваха само.
Клсната е пирятна, по математика. Утре почваме от осем и петнайсет, всеки ден по два или три часа испански. дадоха ни временната програма.
елито, ти къде учиш, че ще сте от 8.15![]()
аз съм от 7.30 , ама тати ще ме кара до метрото, и от там имам 15 минути до строителния и съм си екстра :Д![]()
В НТБГ - спокойно, само утре сме от 8:15. Другите дни сме от 7:30.![]()
аа, добре :Д
И аз така, само дето се запознах с 1 момиче, което също не познаваше другите.Първоначално написано от KumchoValcho
Дано утре поне се запознаем. То аз дори не ги помня как изгеждат.
![]()
Че заговорихте за момчета-тука в целия град са много яки. Има квито искаш-нормални, хипита, метълисти, рапъри, педали, емота и т.н.![]()
дааа, нали .. ние ви спасихме, ако тая Дончева не се беше скарала, и вас щяха да целят :ДПървоначално написано от justt
ама аз не разбрах тая к'во каза като им се скара, щото се качих нагоре .
ии Таня ти не ме ли видя беее :Д
аз бях с една сива пола и с розов суичър :Д
трябва да си ме видяла :Д
![]()
вие пък, стига сте се спичали бе :Д
утре ще се запознаете .. аз се запознах с тях , ама им помня смао на 3-4ма имената и по физиономии ги помня .. и сладурите ги помня :Д
баси, аз съм висока 170, а те там са бати грамадните .. за първи път се чувствам малка :Д .. ама има и дребнички :Д![]()
иначе на нас чиновете ни са на 3 реда един до друг :Д ..
аз се набутах между едно момиче и един дето закъсня :Д
..![]()
както и да е .. на мен ми е супер яко, чакам да дойде утре :Д![]()
а за утре тъпата ни програма е отвратителна .. 2 часа биология, 2 часа физика и 2 часа английски :Д
ще имаме 13 часа английски :Д
и само ТРИ часа математика![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и как така, като съм в строителен не знам ..
ама сигурно 8ми клас ще ни скъсат с английски, а в 9ти почват и с математиката![]()
![]()
![]()
Е, не се притеснявай.. Отиваш утре, влизаш и казваш: "Здрасти зайци, к'во стаа" и се запознаваш с всички.Първоначално написано от KumchoValcho
Аз нещо подобно ще направа.
То по принцип и аз съм супер общителна, ама трябваше да излезем, че и 12ти клас са в нашата стая и всички се разпръснаха на някъде..
![]()
smiirnoff
Абе.. май те видях.![]()
Запозна ли се с една Петя от класа ти?
И ти си в 305 стая нали?
Аз съм в 306. ((:
![]()
![]()
.....
ами дааа, тази Петя, аз седях до нея днеска .. тя седеше с едно ниско момиченце :д .. ама на нея не и запомних името :Д![]()
![]()
![]()
Начи утре сигурно ще те видя. :р
![]()
![]()
.....