- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
ама аз не те знам как изглеждаш, висока, ниска .. нещо ?! :Д![]()
аа от вашия клас имали едно момче, дето беше с една черна риза с некви бели неща по нея, беше с леко руса коса, с диадема беше :Д
ааа и още един, дето беше с бяла риза, имаше много готина коса ;Д![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Аз сега се прибрах. Не се запознах с никого, заедно седяхме с едно момиче от стария клас. Утре ще имаме 4 часа немски + нещо друго, математика май. Втора смяна сме, но ни искат там в 8:20, защото имаме задължителна занималня. Училището е едно от най-добрите в цялата страна, класната по немски е много яка, дано си прекарам добре там.![]()
Male
задължителна занималня - за 8ми клас![]()
ти къде учиш![]()
^ Не си спомням.
Т.е. не съм ги гледала как са облечени.![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
ГПЧЕ "Ромен Ролан", Стара Загора.Първоначално написано от smiirnoff
Занималнята служи за упражнения и писане на част от домашните.
П.П. http://www.romainrolland.org/school/...d=135&Itemid=2 Още за гимназията.
Male
А хора от немскатаПървоначално написано от iratenax
Аз съм Ж клас. Добре че бяхме последни та за нас не останаха много моркови
Иначе при мен мина също много добре. Запознах се с много хора. Тъпото обаче е, че от 8 класове се запознах само с няколко момичета от моя класЕ и утре е ден де. Иначе добре че носих цвете, щот почти всички носеха и от горните курсове също
![]()
Ей,хорца.. И аз съм тук.![]()
Общо взето мина дооооста добре.
Първо отидох.Казах си приветствието,естествено никой не ме слуша,с изключение на учителите,ама.. карай.По-добре така.
След това отидох при класа си,докато всичко свърши.
Свърши...И отидохме в класната стая.Класният ни ръководител се оказа мъж.Е,искаш,не искаш...подарих му цвете.Нямаше на кого друг.Пък и ние от къде да знаем,че е мъж...Както и да е.
Супер се радвам,защото всички английски паралелки искаха той да им е класен.Ужасно добър преподавател е и всички го знаят.Та така.. извадих късмет и на мен ми се падна.Дооооста е строг,но.. ми харесва.Ще ни преподава по английски на Б и Ц уроците,а А уроците-една госпожа.Тя също е мнодо добра,но е по-мила от него.
Обясни ни всичко подробно,с усмивка..И мисля,че ще се разбираме добре.
Другите учители не съм ги видяла още.
За класа:Еми.. аз познавах 8 човека от моя клас,а говорих само с 3ма-4ма,защото нямаше време.Наистина.С никой нов не се запознах..ноо време има.Не знам.. Не ми изглеждаха особено печени,но има време да се опознаваме.
![]()
Дадоха ни програмата за утре,но още не са ни казали изисквания за тетрадки и т.н.Класният ни ни каза да носим само една тетрадка утре и вече всеки учител ще казва дали има някакви изисквания или не.Не ни казаха нищо за учебниците,само знам,че са поръчани.Като пристигнат(което и утре можело да се случи) ще обсъждаме цени т.н.
Дадоха ни програмата единствено за утре.Много искам да я напиша.Няма да се сдържа просто.Може и да не я четете. :Д:Д
1.Математика
2.Английски
3.Английски
4.Физкултура и спорт(ох..май така се водеше ;д)
5.Английски
6.Английски
7.Английски
![]()
Това само до обяд..
След това имаме час по чивка и следобеда - ощееее 3 часа английски.
Честито ми.![]()
8 часа английски![]()
![]()
![]()
т'ва нещо в кое училище го има ;Д![]()
като ви чета,че в повечето класове момичетата са повече от момчетата,а момчетата са между 5 и 10....Първоначално написано от Sarafina
то и при мене е така -7 момчета и 21 момичета,а да и едно дето не можах да го оприлича нито на момиче,нито на момче
![]()
ма къде са се дянали тез момчета тогава-в моя клас не стига,че са малко ма и сичките са грозни и с некфи мустаци
![]()
![]()
една приятелка, в новия и клас има повече момичета - ама там МОМИЧЕТАТА имат мустаци![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. иначе при нас май момчетата са повече иии са много сладки (някои де) :Д
![]()
Здрасти!
Отидох днес, купих цвете, виснах пред вратата на класната стая. Поздравихме се с другите момичета, влезнахме, седнахме... Класната ми се вижда мила, но леко отвеяна, дано да преподава добре, че иначе ще се гръмна. После на двора се мятаха моркови.. и целина, и яйца...после час и нещо чакахме да ни дадат учебниците по френски, другите не знам как ще ги получаваме. Запознах се с две момичета от класа. Не знам, класа ми е хубав, мисля, но просто не се чувствам като за там.. прекалено много различни интереси... класната ме притеснява.. май си е строгичка, но отвеяна.. абе ще видим утре.. тогава сме с намалени часове - 4 пъти френски, 2 пъти изобразително и час на класа..
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Знам че не трябва да пиша тук,защото съм призимувал заек.Но просто супер много се радвам,че не съм зайче вече![]()
Успех на всички!
What i want is obvious , what i love is unique
О,в класа на моята най-добра приятелка са само 5-6 момчета и 20 момичета.На момче по няколко.
![]()
ю
Хах..чувствам се забавно.![]()
И има един индивид с неиндефициран пол.(сериозно говоря)
В по-предния клас на господина ми са били 25 момичета и 1 момче.Първоначално написано от YouCantStopMe
![]()
утре го снимай и ни го покажи да видиш що е то ? :Д![]()
Ето, че и аз се прибрах. Класната ми се стори странна. Ще видя утре.
Казаха си всички изисквания. От утре с учебници, тетрадки и всичко нужно.
Отгризнах само от един морков. На другите отказах. Гледаха ме странно.Мислех,че ще е по-страшно. Общо взето мина добре.
П.П. Имаме камери в стаите.![]()
Чети не за да противоречиш и опровергаваш, не за да вземаш безкритично, и не за да намериш предмет за разговор, а за да мислиш и разсъждаваш.
Нас не ни замеряха и не ни даваха да ядем моркови и зеле.
Само влизаха пред 2 минути в стаята,за да ни видят.Били сме атракцията на училището,по думите на класния.![]()
В класната стая имаме телефон.![]()
![]()
Мина добре.
Запознах се с момичетата, освен с двечки, които си седяха отстрани и...абее, видяха ми се малко надутички, ама не казвам нещо. Ще ги видим по-натам. Момчетата. Абее, не се запознах с никой, ама горе долу ги знам имената14 номер съм. Както и досега. На откриването едно момче от нашия клас го накараха да вдигне там знамето, абе сещате се
Мм класната е печена. Съучениците надявам се също.
А сега да ви кажа за морковите.
Ние понеже сме "А" клас и бяхме най-близо до входа на училището, абе баш до него си бяхме. И би там един звънец и ни казаха да влизаме, та тамън влезнахме половината клас и отзад заваляха, буквално, моркови![]()
После исках да се прибирам с някой, ама бешше такава навалица че не видях никой и си се прибрах сама![]()
Толкоз от мен.
Привет. Класната не ми вдъхва доверие,повечете от класа се познават и вече сме на групички,за какво сдружение говорим,нооооо искрено се надявам да греша. Харесах си едно момиченце,много е хубавкаМомчетата са бая разлигавени. С никой не се запознах,въпреки,че половината ги знам. Това общо взето. Така ме праснаха с моркови,че ми счупиха фибите по косЪта и си взех един за спомен
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
^ И аз си харесах едно момиче, и тя е много хубава /ама не в тоя смисъл на харесване/ .![]()
![]()
![]()
При нас 2 момчета, които са с 1 глава по-високи от мен са мнгоо лигави, а пък на другите не и чух гласа.
![]()
Аз се прибрах преди час![]()
В 8:20 се чакахме с една моя съученика пред училището, отидохме на двора, запознахме се с почти целия клас.. малко са странни, но се намират и готини :P , когато ни казаха да влизаме започнаха да летят моркови-мен замалко да ме шибнии един амане успяя
![]()
![]()
Класната е много печена, преподава по ИТ, на ден имам по 4-5 часа френски, математиката ми е 5 пъти седмично /в понеделник и петък имам 2 часа и един във вторник/, БЕЛ-а е 4 пъти седмино /вторник 2 часа и сряда и петък по един/, физическото е 2 -пъти, музиката и инфотмационние са по 1 път седмично![]()
След като мина цялата церемония се качихме в класната стая, госпожата ни говори някви работи и след тва се разотивахме, но понеже в същата ссграда в която е мг-то е и старото ми у-ще изчаках да дойдат и да се видя с разни познати останали 8-ми клас там видях се със старата класна ии след това отидохме на кафе с почти всички от стария ми клас![]()
на нас класната ни взе страха още 5мин след като се запознахме... започна да крещи на едно момче, защото се шегуваше с това, че не можем да си намерим отговорник на класа. Иначе момчетата-под 100кг. в моя клас са много малко
/14 момичета сме и 14 момчета/. Имам адаш в класа който е горе доло хубав
![]()
П.П Президента беше при насс на откриването![]()
Аз пък чак сега се прибрах.
Мина добре. Малко ми е странно.Запознах се с класа си, момичетата ги запомних, ама момчетата-не всички. И с някои хора от другите класове се запознах. Ии също така с 1 клас от ФЕГ.
Включително и с Ани.
И такам...
О.да. Имаше моркови и ме уцелиха![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Сега се прибирам. Беше супер.![]()
Изядох доста моркови както всички, ама имах ли избор![]()
И после като излязохме на кафе пък с тия картонени моркови вътре със сладки работи всички кво викат 'зайче-байче', 'зайциии' направо голямо обсъждане беше
9-токласниците идваха в стаята да четат 'Правила на вълците' някви работи там.
Бе смЕх си беше![]()
Please don't eat me! I have a wife and kids. Eat them! - Homer Simpson