.
Отговор в тема
Страница 46 от 62 ПървиПърви ... 3642434445464748495056 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 126 до 1 150 от общо 1540
    Повече от фен Аватара на petinkataaa
    познавах 5 човеека от класа ми и с други не се запознах ;д ама има една страшно надута,хубава е ама е проста ;Д класната изглежда добричка,ама все пак е жена на директора на инспектората и не очаквам да е цвете класа ми е някакъв такъв спрял .. амаа маи има и добрички не знам,има само 3 момчета един морков без малко да ме изчатка в главата ама не можа казаха ни тетрадките по англ. и бг . следм алко тивам да докупувам тетрадки имам 18 часа седмично англ. .. дано поне е яка госпожата като ще ми става втора майка мисля че ще ми е хубаво там де

Аз имам леки притеснения за класа,ама..

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    една приятелка, в новия и клас има повече момичета - ама там МОМИЧЕТАТА имат мустаци

.. иначе при нас май момчетата са повече иии са много сладки (някои де) :Д
    Ти си от строителния, right? Всички знаят, че там е пълно с хубави момченцааааааъъ..

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    бтв като четох няколко мнения назад ,ще имаш 8 часа АЕ

а в ква гимназия беше ,че забравих .

при мен мина супер .
    една приятелка ми подара моркова си * от хартия *
    и някъв минава
    -Готин морков имаш !
    друга;
    -О ,Боже зайци
    аз; * крещейки* ДААА 8 КЛАААС СЪМ !!!
    ..
    някъв;много хубаво морковче
    аз;казва се Ангъс
    той;моя Иван и се хвана за х*я тц-тц*беше някъв от големите ,ама тва на моста в морската
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

И аз.. Изглеждат ми много странни. Ама дано греша..

Mоя се казва Иван.
    хах..
    аз дори не съм пипвала морков днес.
    Еми.. аз съм в езикова гимназия.ГПЧЕ,кото ще рече-Гимназия с преподаване на чужди езици.Има една френска паралелка с английски,три немски паралелки с английски,една английски с италиански и две английски с немски.
    Аз съм в английски с немски.
    По попринцип никога не се знае следобяд колко ще ни държат и не мога да кажа със сигурност дали ще имаме 1-2-3 или повече часа английски,но днес ни предупредиха,че сигурно ще имаме три утре.
    А иначе.. да..До обяд имам 5.
    Това не ме притеснява..
    засега.
    мале ,побърквация.

да е тва с Иван ме разби ,честно .
    и после вървяха някви зад нас и ааз само вървя ,вървя и вдигам хартиения морков и викаааам
    ТОВААА Е АНГЪЪЪС !!!
    ама аз тага го казах ,че прозвуча
    анГЪЗ
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

При мен имаше и зелки не само моркови
    Иначе тия от класа... Абе всички стояхме като препарирани (Най-вече момчетата) и накрая момичетата не минаха метър да подадат по една ръка колкото за сефте
    Надявам се утре да не сме такива сухари всички (Макар че имам 20 часа немски в седмицата )

Цитирай Първоначално написано от lisi4ety
    една приятелка, в новия и клас има повече момичета - ама там МОМИЧЕТАТА имат мустаци

Ти си от строителния, right? Всички знаят, че там е пълно с хубави момченцааааааъъ..
    мдаа, там съм :Д
    ии момченцата наистина са супер сладки :Д
    ама има и олигофрени :Д
    аз отивам да питам един кой клас е да видя къде е моя и той вика ми 9ти съм и аз, а 8ми къде е и той вика ооо ти си зайчее :д, и аз да и той 5 минути ми говори , к'во е да си зайче , вика ми там постоянно заек, зайче, дрън дрън и най - накрая ми каза, че 8ми клас е от другата страна ;Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    В на една моя приятелка дакслото са ги целили с домати и само като я видяяях.. ужас бяха я уцелили... бахти гадното

Ти се появииииии!
    Еее..

Аз сериозно вече не знам к'во ще правя.Класът ми се стори сууупер страннен.Може и да не си допаднем.Хъх.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town

аз отивам да питам един кой клас е да видя къде е моя и той вика ми 9ти съм и аз, а 8ми къде е и той вика ооо ти си зайчее :д, и аз да и той 5 минути ми говори , к'во е да си зайче , вика ми там постоянно заек, зайче, дрън дрън и най - накрая ми каза, че 8ми клас е от другата страна ;Д
    олигофрените не можеш да ги избегнеш! ама поне няма нужда да биеш 10 минути път, за да стигнеш от 133 до строителния САМО за де гледаш момчетата ;d;d

илллллл, т'ва с доматите е брутално
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Пиша чак сега ама не бях в нас (не, че сега съм ) Офф нещо днес ми става. Не знам... Видях класа... Леле с никой не се запознахме. Еми то беше такава блъсканица на двора, че нз кои бяха от класа . Иначе в стаята пак нямаше време! Мн съм щастлива- 19 часа испански седмично! КЕФ! Не сериозно мн се радвам. Утре имам 4 часа исп. Нямаше моркови . Класът е от 5 момчета и 25 момичета . И така... А и утре вече ще се запознаем. С момичетата, където се запознах с тях преди това (Жаки и Кали) ще се чакаме пред даскало, че не мога да се опрая вътре!
    ...Изведнъж всичко се подпали; имаше живот, имаше красота. Когато си отиде, всичко отново стана черно. Нищо не се беше променило, но очите ми бяха заслепени от светлината. Вече не виждах звездите. И вече нищо нямаше значение.

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Аз пък класа не го огледах много, само с три момичета си говорихме. Не днам кой номер съм. Класната е сревнително младичка, по математика ще ни е. 3 часа математика на седмица, 13 часа испански. Разказвателните са по един час на седмица, с изключение на физиката. Абе, общо взето съм доволна, утре ще си огледам класа вече.

баси идиота

бтв ; баси ,моркови ,зеле амаа чак домати .блякс .само идиот би го направил .
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    как разказвателни бе ?! аз ще уча само англ,бълг,математика,литер тура,музика,изобразително, ИКТ и физическо възпитание и спорт .. какви разказвателни говорите

^Оф,само езикови гимназии ли съществуват,според теб?

Днес беше много яко! Ние, осмокласниците, си стояхме спокойно в редиците и изведнъж отстрани прелетяха моркови. Мен ме уцелиха два пъти, но успях да им го върна с един техен морков.

Който е от 91 НЕГ да ми пише лично и да каеж от коя паралелка е! Аз съм от Б.

Заповядайте в моя WebBlog!

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    ох започна добре ама имаме нови даскали и някои са мн гадни ;d
    ама още от първия час почнахме да подлуждаме класната !аз се надявам тази година да мине добре !Успех на всички заици

При мен е трагично .. 28 момчета сме 1 момиче и 1 средно(сериозно говора),ма поне класната ми се стори печена.Успех на всички

Не беше чак толкова зле, ако изключим 2-та моркова в главата. Е, има си цена да си в 1 аег.

Град
    София
    Имам си вече карта за градски транспорт. След малко отивам да си оправя чантата - да си надпиша тетрадките и да си взема учебниците.

В нашия клас май сме наравно почти. Не съм се заглеждала много. Утре ще съм като наблюдателница. Относно целенето с моркови - нямаше нищо страшно, едно оммиче просто ни раздаваше.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от elito6754
    Имам си вече карта за градски транспорт. След малко отивам да си оправя чантата - да си надпиша тетрадките и да си взема учебниците.

каква прилежна ученичка

Град
    София
    В началото само... После ми писва...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си