- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
познавах 5 човеека от класа ми и с други не се запознах ;д ама има една страшно надута,хубава е ама е проста ;Дкласната изглежда добричка,ама все пак е жена на директора на инспектората и не очаквам да е цвете
класа ми е някакъв такъв спрял .. амаа маи има и добрички не знам,има само 3 момчета
един морков без малко да ме изчатка в главата ама не можа
![]()
казаха ни тетрадките по англ. и бг . следм алко тивам да докупувам тетрадки
имам 18 часа седмично англ. .. дано поне е яка госпожата като ще ми става втора майка
![]()
мисля че ще ми е хубаво там де
![]()
Аз имам леки притеснения за класа,ама..
Ти си от строителния, right? Всички знаят, че там е пълно с хубави момченцааааааъъ..Първоначално написано от smiirnoff
![]()
бтв като четох няколко мнения назад ,ще имаш 8 часа АЕПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
![]()
![]()
а в ква гимназия беше ,че забравих.
при мен мина супер .
една приятелка ми подара моркова си * от хартия *
и някъв минава
-Готин морков имаш !
друга;
-О ,Боже зайци![]()
аз; * крещейки* ДААА 8 КЛАААС СЪМ !!!![]()
![]()
![]()
..
някъв;много хубаво морковче
аз;казва се Ангъс![]()
той;моя Ивани се хвана за х*я тц-тц*беше някъв от големите ,ама тва на моста в морската
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
И аз..Първоначално написано от YouCantStopMe
Изглеждат ми много странни.
Ама дано греша..
мале ,побърквация.Първоначално написано от YouCantStopMe
да е тва с Иван ме разби ,честно .
и после вървяха някви зад нас и ааз само вървя ,вървя и вдигам хартиения морков и викаааам
ТОВААА Е АНГЪЪЪС !!!![]()
ама аз тага го казах ,че прозвуча
анГЪЗ![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
При мен имаше и зелки не само моркови![]()
Иначе тия от класа... Абе всички стояхме като препарирани (Най-вече момчетата) и накрая момичетата не минаха метър да подадат по една ръка колкото за сефте![]()
Надявам се утре да не сме такива сухари всички(Макар че имам 20 часа немски в седмицата
)
мдаа, там съм :ДПървоначално написано от lisi4ety
ии момченцата наистина са супер сладки :Д
ама има и олигофрени :Д
аз отивам да питам един кой клас е да видя къде е моя и той вика ми 9ти съм и аз, а 8ми къде е и той вика ооо ти си зайчее :д, и аз да и той 5 минути ми говори , к'во е да си зайче , вика ми там постоянно заек, зайче, дрън дрън и най - накрая ми каза, че 8ми клас е от другата страна ;Д![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
В на една моя приятелка дакслото са ги целили с доматии само като я видяяях.. ужас бяха я уцелили... бахти гадното
![]()
Ти се появииииии!![]()
![]()
Еее..
:Д
Аз сериозно вече не знам к'во ще правя.Класът ми се стори сууупер страннен.Може и да не си допаднем.Хъх.
олигофрените не можеш да ги избегнеш! ама поне няма нужда да биеш 10 минути път, за да стигнеш от 133 до строителния САМО за де гледаш момчетата ;d;dПървоначално написано от smiirnoff
илллллл, т'ва с доматите е брутално![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Пиша чак сега ама не бях в нас (не, че сега съм) Офф нещо днес ми става. Не знам... Видях класа... Леле с никой не се запознахме. Еми то беше такава блъсканица на двора, че нз кои бяха от класа
. Иначе в стаята пак нямаше време! Мн съм щастлива- 19 часа испански седмично! КЕФ! Не сериозно мн се радвам. Утре имам 4 часа исп. Нямаше моркови
. Класът е от 5 момчета и 25 момичета
. И така... А и утре вече ще се запознаем. С момичетата, където се запознах с тях преди това (Жаки и Кали) ще се чакаме пред даскало, че не мога да се опрая вътре!
![]()
...Изведнъж всичко се подпали; имаше живот, имаше красота. Когато си отиде, всичко отново стана черно. Нищо не се беше променило, но очите ми бяха заслепени от светлината. Вече не виждах звездите. И вече нищо нямаше значение.
Аз пък класа не го огледах много, само с три момичета си говорихме. Не днам кой номер съм. Класната е сревнително младичка, по математика ще ни е. 3 часа математика на седмица, 13 часа испански. Разказвателните са по един час на седмица, с изключение на физиката. Абе, общо взето съм доволна, утре ще си огледам класа вече.![]()
баси идиотаПървоначално написано от smiirnoff
![]()
бтв ; баси ,моркови ,зеле амаа чак домати .блякс .само идиот би го направил .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
как разказвателни бе ?! аз ще уча само англ,бълг,математика,литер тура,музика,изобразително, ИКТ и физическо възпитание и спорт .. какви разказвателни говорите![]()
^Оф,само езикови гимназии ли съществуват,според теб?
ох започна добре ама имаме нови даскали и някои са мн гадни ;d
ама още от първия час почнахме да подлуждаме класната !аз се надявам тази година да мине добре !Успех на всички заици![]()
![]()
![]()
При мен е трагично ..28 момчета сме 1 момиче и 1 средно(сериозно говора),ма поне класната ми се стори печена.Успех на всички
![]()
Не беше чак толкова зле, ако изключим 2-та моркова в главата. Е, има си цена да си в 1 аег.![]()
Имам си вече карта за градски транспорт. След малко отивам да си оправя чантата - да си надпиша тетрадките и да си взема учебниците.![]()
В нашия клас май сме наравно почти. Не съм се заглеждала много. Утре ще съм като наблюдателница.Относно целенето с моркови - нямаше нищо страшно, едно оммиче просто ни раздаваше.
каква прилежна ученичкаПървоначално написано от elito6754