- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
Хах, днес класът почна да се отпуска.. усещам.![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Аз съм ж клас и през първите три часа класната чете правилника и т.н. и взехме само азбуката четвъртия часПървоначално написано от john95
ОМФФФФГ!
Днес не знам как беше с класа, никой още не се е поотпуснал, ама ни е втори ден.. знам само на 3-4 хлапета имената, иначе има симпатични хора.
НО просто френския ще ме заколи.. отвеяната ни класна си мисля, че всички разбираме... огромна грешка.. аз не знам как е АЗ (научих днес, де).. просто имам чувството, че съм малоумна, но ХЕЙ, днес научих първата си дума на френски... обаче просто не знам как да произнасям.. въртя, суча и накрая издавам някакъв живоподобен звук, дето на нищо не прилича..![]()
ОМГ, днес цял ден си хиля, че нищо не знам![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Френският е един от най-трудните езици, ще свикнеш и ако имаш желание ще го научиш. Не се учи за един ден спокс.Първоначално написано от Millen4ety
![]()
Ние по френски започнахме с това да кажем как се казваме и да питаме някой как се казваии горе доло го разбрахме
апък и госпожата е супер печена, обяснява много добре
![]()
хей, мерррси, олекна ми![]()
даже вече се чувствам супер добре!
Абе вие в колко часа ставате? Аз днес станах в 5.42, въпреки че можех и да поспя още 40 мин... ама съм ставала и по-рано..
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
аз в 6 винаги ставам в толкова за първа смяна![]()
Et.. tu t'appelles comment?Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
![]()
Френския е мноооооого труден, яко ще трябва да учиш тая година..
Хора зех да се притеснявам.
Една приятелка тука ми разказва как в нейния клас са супер печените и с момичетата ходят по коридорите запознават се.В една смяна са с 12 клас и всички са някакви мили все едно се познават от много време. (големите де) Абе се едно е за 3 година а не за 1ва и то само за първия ден.
А аз се познавам с класа, но повечето са някакви все още мн срамежливи и си говорят само със съседа по чин. Нещо се притеснявам само за глупости, амаа...
Иначе...какво да ви кажа. Седиме с няколко човека зад чиновете, а останалите си седят по чиновете...
И аз не знам защо го написах. И въобще дали нещо разбрахте, ама айде...
^ аз определено те разбрах и на мен ми е супер кофти .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Еми спокс, и в моя клас ги има такива, но повечето вече се поопознахме малко.Първоначално написано от Kallyn4eto
А ако знаете кви лафове стават.
![]()
УЖАААААААААААС! Днес седна един задръстеняк от миналото ми даскало до мене ии ше повърна върху него някой ден![]()
..
Заели ми бяха чина и аз тряаше да седна най-отзад,но утре ще ги разкарам!![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Блазе ви на всички.. имате страхотни класове по коментарите.. в нашия все още е адски тъпо.. или всички са някви ЗАДРЪСТЕНИ или са прекалено срамежливи, но днес.. като че ли класа ми се стори по-добре от вчера.. в смисъл, че днес ми изглеждаха някакси по-готини.. пффуу дано да се оправят нещата![]()
Аз вчера бях на кафе с почти всички момчета и няколко момичета за да се опзнаем и малко извън даскало ии не знам.. страхотни хора, в часовете е забавно всеки пуска някой лаф, направоо страхотнии![]()
![]()
8е![]()
Ние нищо не сме взели още... само повтаряхме някакви поздрави по немски![]()
По БЕЛ, г-та е много мила и готина :]
По математика е няква злобна и мяза на зайка XD ама аз и бездруго си мразя математиката :ДДД
По физическо сме при най-големия идиот... просто няма такъв. "Бягай от мен до другото дърво..."![]()
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Ох,не можете да си представите колко мноооооооооооооооого ви завиждам,че сте попаднали в такива класове.Браво и честито!
Аз...няма коментар просто.По-гаден клас не можеше да ми се падне.Егати,тооолкова много го очаквах тоя момент-нов клас,нови хора,нови запознанства,а то к'во излезе...Ебасии.. НЕ ИСКАМ,БЕЕЕЕЕЕ!Ама.. няма к'во да правя.
Толкова ми е тъпо,че няма накъде.Оказа се,че свестните хора са тези,които си познавах и от преди.Другитееее-без коментар.
Оф,мамка му.![]()
Учителите са ОК.Класния е доооста строг,но знам,че ще науча английския при него.Тая по математика за сега е добре,по БЕЛ-също.Другите ми две госпожи по английски също не са лоши(е,едната е малко по-добре,но..карай).За физкултурата,музиката и ИТ няма да обяснявам.
От учителите съм доволна,но от съучениците мииии..
Май с повечето ще си останем просто съученици,не приятели.Добре,че имам доста познати в училището,иначе щях да изперкам.
Това не беше изобщо онова,което си представях.
аклфлафлдкалфкаайфийафоси йфоамфоксадфйаяфйпийфй;а.
Ама направо трябва да ви се забрани да си коментирате класовете в следващите два месеца.![]()
^Аз в това,което писах,съм сигурна.
Тея българският не знаят, та английски ще научат..Ще ги видим след няколко дена как са.. ще ги заговорим.. ако си отворят устите - добре, ако не - още по-добре ! Вярвайте ми.. състоянието в класа ми е ТРАГИЧНООООО !!!!
![]()