.
Отговор в тема
Страница 49 от 62 ПървиПърви ... 3945464748495051525359 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 1540
    Цитирай Първоначално написано от roni555
    Цитирай Първоначално написано от john95
    Абе другите немци от 91ва.. След днешните 4 часа зацепихте ли нещо, че аз в момента смятам да зубря думи и 1/3 не знам как да ги кажа, пък имам около 30 думи за утре , някой ако е същата трагедия да пише
    Само азбуката
    В кой клас си ? Щото ние стигнахме до азбуката и звънеца би ...
    И при нас беше горе-долу така. Аз съм от Б клас.

Заповядайте в моя WebBlog!

Хах, днес класът почна да се отпуска.. усещам.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Цитирай Първоначално написано от john95
    Абе другите немци от 91ва.. След днешните 4 часа зацепихте ли нещо, че аз в момента смятам да зубря думи и 1/3 не знам как да ги кажа, пък имам около 30 думи за утре , някой ако е същата трагедия да пише
    Аз съм ж клас и през първите три часа класната чете правилника и т.н. и взехме само азбуката четвъртия час

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    ОМФФФФГ!
    Днес не знам как беше с класа, никой още не се е поотпуснал, ама ни е втори ден.. знам само на 3-4 хлапета имената, иначе има симпатични хора.
    НО просто френския ще ме заколи.. отвеяната ни класна си мисля, че всички разбираме... огромна грешка.. аз не знам как е АЗ (научих днес, де).. просто имам чувството, че съм малоумна, но ХЕЙ, днес научих първата си дума на френски... обаче просто не знам как да произнасям.. въртя, суча и накрая издавам някакъв живоподобен звук, дето на нищо не прилича..
    ОМГ, днес цял ден си хиля, че нищо не знам
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от Millen4ety
    ОМФФФФГ!
    Днес не знам как беше с класа, никой още не се е поотпуснал, ама ни е втори ден.. знам само на 3-4 хлапета имената, иначе има симпатични хора.
    НО просто френския ще ме заколи.. отвеяната ни класна си мисля, че всички разбираме... огромна грешка.. аз не знам как е АЗ (научих днес, де).. просто имам чувството, че съм малоумна, но ХЕЙ, днес научих първата си дума на френски... обаче просто не знам как да произнасям.. въртя, суча и накрая издавам някакъв живоподобен звук, дето на нищо не прилича..
    ОМГ, днес цял ден си хиля, че нищо не знам
    Френският е един от най-трудните езици, ще свикнеш и ако имаш желание ще го научиш. Не се учи за един ден спокс.

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    Ние по френски започнахме с това да кажем как се казваме и да питаме някой как се казва ии горе доло го разбрахме апък и госпожата е супер печена, обяснява много добре

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    хей, мерррси, олекна ми

даже вече се чувствам супер добре!
    Абе вие в колко часа ставате? Аз днес станах в 5.42, въпреки че можех и да поспя още 40 мин... ама съм ставала и по-рано..
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Мега фен Аватара на teenems
    днес станах в 6,10
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    Пловдив
    аз в 6 винаги ставам в толкова за първа смяна

Цитирай Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
    аз в 6 винаги ставам в толкова за първа смяна
    И аз съм така обикновено, но утре смятам да стана в 6:30, защото имам достатъчно време.

Заповядайте в моя WebBlog!

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
    Ние по френски започнахме с това да кажем как се казваме и да питаме някой как се казва ии горе доло го разбрахме апък и госпожата е супер печена, обяснява много добре
    Et.. tu t'appelles comment?
    Френския е мноооооого труден, яко ще трябва да учиш тая година..

Хора зех да се притеснявам.
    Една приятелка тука ми разказва как в нейния клас са супер печените и с момичетата ходят по коридорите запознават се.В една смяна са с 12 клас и всички са някакви мили все едно се познават от много време. (големите де) Абе се едно е за 3 година а не за 1ва и то само за първия ден.
    А аз се познавам с класа, но повечето са някакви все още мн срамежливи и си говорят само със съседа по чин. Нещо се притеснявам само за глупости, амаа...
    Иначе...какво да ви кажа. Седиме с няколко човека зад чиновете, а останалите си седят по чиновете...
    И аз не знам защо го написах. И въобще дали нещо разбрахте, ама айде...

Мега фен Аватара на teenems
    ^ аз определено те разбрах и на мен ми е супер кофти .
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от Kallyn4eto
    Хора зех да се притеснявам.
    Една приятелка тука ми разказва как в нейния клас са супер печените и с момичетата ходят по коридорите запознават се.В една смяна са с 12 клас и всички са някакви мили все едно се познават от много време. (големите де) Абе се едно е за 3 година а не за 1ва и то само за първия ден.
    А аз се познавам с класа, но повечето са някакви все още мн срамежливи и си говорят само със съседа по чин. Нещо се притеснявам само за глупости, амаа...
    Иначе...какво да ви кажа. Седиме с няколко човека зад чиновете, а останалите си седят по чиновете...
    И аз не знам защо го написах. И въобще дали нещо разбрахте, ама айде...
    Еми спокс, и в моя клас ги има такива, но повечето вече се поопознахме малко. А ако знаете кви лафове стават.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    УЖАААААААААААС! Днес седна един задръстеняк от миналото ми даскало до мене ии ше повърна върху него някой ден ..
    Заели ми бяха чина и аз тряаше да седна най-отзад,но утре ще ги разкарам!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Блазе ви на всички.. имате страхотни класове по коментарите.. в нашия все още е адски тъпо.. или всички са някви ЗАДРЪСТЕНИ или са прекалено срамежливи, но днес.. като че ли класа ми се стори по-добре от вчера.. в смисъл, че днес ми изглеждаха някакси по-готини.. пффуу дано да се оправят нещата

Град
    Пловдив
    Аз вчера бях на кафе с почти всички момчета и няколко момичета за да се опзнаем и малко извън даскало ии не знам.. страхотни хора, в часовете е забавно всеки пуска някой лаф, направоо страхотнии

Град
    ForSaken city (:
    Пада яко смях!
    8КМ

Град
    Бургас
    Ние нищо не сме взели още... само повтаряхме някакви поздрави по немски
    По БЕЛ, г-та е много мила и готина :]
    По математика е няква злобна и мяза на зайка XD ама аз и бездруго си мразя математиката :ДДД
    По физическо сме при най-големия идиот... просто няма такъв. "Бягай от мен до другото дърво..."
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

Град
    Пловдив
    Обичам всичкии от 8ее

Ох,не можете да си представите колко мноооооооооооооооого ви завиждам,че сте попаднали в такива класове.Браво и честито!
    Аз...няма коментар просто.По-гаден клас не можеше да ми се падне. Егати,тооолкова много го очаквах тоя момент-нов клас,нови хора,нови запознанства,а то к'во излезе...Ебасии.. НЕ ИСКАМ,БЕЕЕЕЕЕ!Ама.. няма к'во да правя. Толкова ми е тъпо,че няма накъде.Оказа се,че свестните хора са тези,които си познавах и от преди.Другитееее-без коментар.
    Оф,мамка му.
    Учителите са ОК.Класния е доооста строг,но знам,че ще науча английския при него.Тая по математика за сега е добре,по БЕЛ-също.Другите ми две госпожи по английски също не са лоши(е,едната е малко по-добре,но..карай).За физкултурата,музиката и ИТ няма да обяснявам.
    От учителите съм доволна,но от съучениците мииии..
    Май с повечето ще си останем просто съученици,не приятели.Добре,че имам доста познати в училището,иначе щях да изперкам.
    Това не беше изобщо онова,което си представях.
    аклфлафлдкалфкаайфийафоси йфоамфоксадфйаяфйпийфй;а.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Ама направо трябва да ви се забрани да си коментирате класовете в следващите два месеца.

^Аз в това,което писах,съм сигурна.

lisi4ety
    ne znaesh klasa ni kakav e prosto......

Тея българският не знаят, та английски ще научат.. Ще ги видим след няколко дена как са.. ще ги заговорим.. ако си отворят устите - добре, ако не - още по-добре ! Вярвайте ми.. състоянието в класа ми е ТРАГИЧНООООО !!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си