- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
Ами не знам точно май са го правили в Бояна някъде.. и правят дебилщини явно правят 'престиж' в новото даскало![]()
Но Кайз е звездата запомни !![]()
![]()
Явно е здезда, личи си. Този кайс е по-тъмния, нали? Говорих с едно момиче от немската и тя ми каза, че бил той. Ама старнно ми беше за Радо, щото в прединото даскало не беше такъв. Явно се е променил.Както и да е. Те са от един клас тея шестимата, нали?
В немската има ли занималня, дЯца?![]()
Male
Не в немската в София няма занималня (за съжаление)
аз съм 8 клас .. изобщо не ми се става сутрин ама пък и не ми се ляга вечер ..обичам да купонясвам като всеки тинейджър ..музика ,купони, момчета ,цигари ,алкохол .родителите ми викат че искат да са на мое място ,да ходят на училище ,да пишат домашни ......![]()
Zdraveite, lubovi moiii !!!
Sujalqvam, che vi pozarqzah malko, ama dosta rabota se subra.
Kak ste??Vurvi li v novite uchilishta?
Pri men v nachaloto beshe izkluchitelno gadno.Obshtitelna sum i sum sviknala da poznavam polovinata uchilishte, a vuv frenskata ne poznavah NIKOGOOO..ujasno beshe.Golemi depresii i golemi radosti.Za 1 chas si promenqh nastroenieto nqkolko puti v razlichnite krainosti.Sega kato che se normalizirat neshtata, ama oshte mi e gadnichko.Nqmam kompaniq ot tam, nqmam mnogo blizki priqteli ot zaicite...Nadqvam se s vremeto tova da se promeni.
Sujalqvam za latinicata, ama mi se precaka kirilicata...
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ани от зайците знаеш ли един келеш - РуменПървоначално написано от AnIcHkAtA
- Слуша метъл един такъв русоляв с очила - голям смешник
![]()
Poznavam Rosen, ama Rumen![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
аре бе john95 , питах те нещо![]()
, бъди така добър да ми отговориш..
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
Ти коя паралелка си? Смис "а" ; "б" ; "в" ; "г" ; "е" или "ж"...Първоначално написано от AnIcHkAtA
Здравейте.
При мен добре върви горе-долу.
Някак не си мисля много-много за приятели, ходя с когото ми падне..
Малко кофти е понякога, но се справям.
Ако anito12 беше в моята смяна, животът щеше да е къде-къде по-лек..
Какво да се прави.
Оценките ми са, както следва:
БЕЛ - 6
Математика - 5
Английски - 2х6
Информационни технологии - 6
Физкултура - 5
Доволна съм, мисля.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Повтори за затъпялите през лятото след 7 клас (wasntme)Първоначално написано от matty7
![]()
Първоначално написано от john95
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Руменчо е в моя клас...![]()
![]()
Веселяк и половина
Първоначално написано от nestea95
Знам го аз и сигурно се прави че може да свири на китара
![]()
![]()
![]()
А още ли е с прическа 'Бийтълс'![]()
Точно тоя![]()
![]()
![]()
с купата на главата и очилата дето си ги побутва със средния пръст
![]()
И по френски сигурно няма кой да го бие на тъпотия![]()
..мии по кои учебници сте в НЕГ-а и по колко часа седмично имате немски : )) .Първоначално написано от john95
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
21 часа и ползваме едни Lagune ( 3 учебника + 3 учебни тетрадки)Първоначално написано от matty7
Те всички май са с него по немски.![]()
Male
^ мии, ние сме по Direkt - PONS ии те са някви от тази година, иначе ние имаме по 22 часа седмично (като боря и СИП-а) .. учебника е ебати тухлата + учебна тетрдака, ама класната (по немски) хич не го ебава за слива и си пердашим с нейната система .. иначе ни дават секи ден по 6-7 "работни листчета" и имаме няква книжка с тестове и задачки и от там много, ама дърпаме... би треало в карая на 8-ми клас да сме на едно ниво, щото след изпита трябва да сме на ниво В1 : )
ПП. Байкушева ми е класна (7-мо СОУ) , мега добра учителка.. преподавала е и в НЕГ ! И от другъде чувам само добри отзиви за нея, но вече сами се обедихме в компететността й. Дерзайте!
----------------
Мен ми е Римпова класна и е нова в НЕГНадявах се на някой с опит в НЕГ но и тя се справя добре.. Смисъл тъпото е че както винаги натегачите от класа се мазнят яко за оценки pff и отношението е различно към различните ученици... Аз не съм и особен любимец.. така да го кажем
![]()
Иначе имаме едно жълто Shritt f
Аз не си харесвам много класа... Макар че то проблема е в мен, не знам що тях не харесвам. Имам чувството, че не съм си на мястото. Просто аз не се вписвам. Всички /добре де, почти/ са някакви невероятни красавици, отворени, с приятели... Пък аз... бахти чувствам се като някакво извънземно сред всички тях..
[quote=john95]Мен ми е Римпова класна и е нова в НЕГНадявах се на някой с опит в НЕГ но и тя се справя добре.. Смисъл тъпото е че както винаги натегачите от класа се мазнят яко за оценки pff и отношението е различно към различните ученици... Аз не съм и особен любимец.. така да го кажем
![]()
Иначе имаме едно жълто [b]Shritt f
Male
На Шритчето едни от класа му викаме Шит![]()
[size=3]Sie ist ein Star
Ihr Traum ist wahr..
Sie tanzt im Licht..
Nachts liegt sie wach und die Angst kommt ganz nah..
Sie sucht das M