.
Отговор в тема
Страница 59 от 62 ПървиПърви ... 9495556575859606162 ПоследнаПърви
Резултати от 1 451 до 1 475 от общо 1540
    Ванка, името Криси Димитрова да ти говори нещо?
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Една от старото ми даскало иначе нямам Кристина в класа ..
    Самотен или не, дясната ръка винаги на лице

Е аз съм с въпросното момиче в 1 клас.
    Понеже се заговорихме и се оказа, че се познавате.
    с протегнати стъпала
    и шалове

мм среден ръст леко пълнa ? ако е тя - предай и много поздрави

Джон 95,ти къде учиш?
    ROCK
    ON!

НЕГ

Е ,супер. :
    ROCK
    ON!

Цитирай Първоначално написано от sunset_light
    Е ,супер. :

Ти ?

а някой да му въврят корените... Че нашата госпожа по мат е пълен дебил и нищо не обяснява и сега си нямам идея кво да правя и се мъча над учебника

Та имам следната задача.. :

ab|/2 , a>0 b<0 - Внесете множителите под корена? (|/ - корен)

Ще.

Внасянето под корен е едно число, повдигнато на квадрат, да мине под корена. Ако а е пред корен, а знаем, че а>0, спокойно си внасяш а на втора и става а.а (а на втора демек).2 (цялото в корен) .. а за б<0, май същото, 'щото б на втора ще стане положително..
    с протегнати стъпала
    и шалове

И аз така мисля, но майка ми твърди че понеже 'б' е отрицателно трябва да стане

-|/2a.a.b.b

Но както и да е ще питам някой в даскало и сигурно е както ти казваш

Мерси

Е мерси, то голямата помощ.
    с протегнати стъпала
    и шалове

Мега фен Аватара на teenems
    на мен корените ми вървят ,нашата г-жа обяснява чудесно . доста съм добра по математика ,мисля че най-добрата в нашия клас ,а мин. година бях доста зле ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Темата ни е минала на 2ра страница О.о
    На мен по мат не ми върви особено, че госпожата нещо не ни обяснява като хората, я не разбера нищо :/
    Кофти е...По бел нещо ми става. Никога не съм била толкова зле /освен в 2-3 клас/ на съчиненията разсъждения пиша пълни глупости. Колкото и да го мисля...
    Е на последното съчинение ми беше написала "има увод и теза, но не си доразвила доказателствената част, а има и много елементи на преразказ" или нещо от този сорт.
    При вас как върви?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Kallyn4eto
    Темата ни е минала на 2ра страница О.о
    На мен по мат не ми върви особено, че госпожата нещо не ни обяснява като хората, я не разбера нищо :/
    Кофти е...По бел нещо ми става. Никога не съм била толкова зле /освен в 2-3 клас/ на съчиненията разсъждения пиша пълни глупости. Колкото и да го мисля...
    Е на последното съчинение ми беше написала "има увод и теза, но не си доразвила доказателствената част, а има и много елементи на преразказ" или нещо от този сорт.
    При вас как върви?
    Зле И аз нищо не разбирам по математика,утре ще ни връщат контролните и сиг ще имам 2 По БЕЛ оная не мога да я понасям просто Офф...а класната иска да ни напусне Абе ужас...Абе anichkata ти да не познаваш случайно Бети от "д" клас?

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Дам, при нас е същото положение. Онзи ден поне ни токаза няква презентация(по математика говоря), та ми се изясниха доста работи. Иначе испанския си върви, всичко е ОК. Днес на ВОДНОТО по биология 4 +. Входно, пък то края на октомври. това е.

Повече от фен
    Както и очаквах имам 2 по Математика

ц, като ви гледам повечето като мен :Д
    нашата по математика ни е класна, ама много набързо обяснява и аз не зацепвам много
    и вкъщи седя и гледам като идиот учебника о.О
    сега в понеделник контролно по математика на корените и някаква 'хубава' текстова задача, дето трябва да направим уравнение о.О
    по - другата седмица класно по математика
    по БЕЛ във вторник съчинение разсъждение за Лилов или Дебелянов, а аз понятие си нямам как ще го направя като хората
    госпожата по БЕЛ ми е супер куха ..
    смисъл обяснява нали, ама за съчинението разсъждение много малко ..
    то нали в 7ми клас се учи т'ва
    ама мойта госпожа в 7ми клас го мина ей така през пръсти т'ва съчинение разсъждение, че да можела да ни подготви с трaнс. преразказ за изпита
    и са к'во?
    заради старата, на мен ше ми излезе през носа, щото оная ни е 'тренирала' за изпита о.О
    нямам думи просто
    неска по география контролна ..
    на конт. карта сигурно ше имам 3 или 4, щото не можах да направя едни неща о.О
    пфу пфу
    по история неска половината клас с двойки :х (аз не :Д)
    ама тая как изпита 10човека :Х:Х:Х
    ужасна е тая по история
    МРАЗЯ Я
    не мога да я понасям
    добре че изкарах на входното 6 (Боже, не знам как я изкарах тая 6ица)
    о.О
    в понеделник и по физика едно 'леко' контролно, ама там трябва да се справя ^^
    и по математика ТРЯБВА ДА ИЗКАРАМ 6 !!!

само много ме притеснява БЕЛ-а .. там ще е гадно ..
    охх, ама пък иначе ми е яко :Д
    супер забавно е всеки ден
    всички от класа са супер
    всеки ден се смеем супер много
    вече и идиотски снимки си направихме :Д:Д:Д

^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Аз по математика съм добре... Госпожата се оказа, че ми е позната от Веди, защото съм я виждала миналата година там.. Обяснява супер добре, много организирана жена и ясно си казва какво иска.
    По БЕЛ ми е супер лесно с тия съчинения, даже ми е забавно да ги пиша. =]]
    Всичко е супер...
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Имам 6 на есе, доволна съм от себе си.
    Разбирам задачите, може да се каже.
    Утре няма да ходя, защото нещо не ми беше добре тоя следобед и като цяло съм болна от две седмици, та мисля да си почина един ден.
    И без друго няма какво да изпусна.
    с протегнати стъпала
    и шалове

Аз имам 4 по БЕЛ на съчинение Господина ни е уникален просто....
    6 на входно по мат и задачите ги разбирам горе доло...

Иначе по немски е екстра - 4,60 - 5,00

^^

Цитирай Първоначално написано от john95
    Аз имам 4 по БЕЛ на съчинение Господина ни е уникален просто....
    6 на входно по мат и задачите ги разбирам горе доло...

Иначе по немски е екстра - 4,60 - 5,00

^^
    С Бечев ли сте по БЕЛ?

Цитирай Първоначално написано от john95
    еми не знам точно и аз..
    При нас сега началото на 9ти е изпита за Лайстунг май... също така си прав има някой предмети които ще ни преподава немец, ама и българин..
    Шпрах (2рото) е пак с малко немци и българи.. но българите преобладават за разлика от Лайстунг.. При нас тъпото е че който влезе в Лайстунг го заклеймяват като зубър и веднага го пишат някъф сдухан.. А преспективите са големи която и паралелка да завършиш- щот научаваш немски и караш изпита за перфектно владеене на немски език..
    Просто Лайстунг дипломата ти е все едно си немец и като ходиш в Германия в Университет, има повече места за немците (тоест и за теб, щот си с немска диплома) а ако си Шпрах си в квотата на чужденците.. ама българите пишат високи оценки и ти като завършиш с над 5,50 българска диплома, а немците пишат слаби оценки в Лайстунг, то по изгодно ти е да кандидатстваш с БГ дипломата и те приемат 100% ...

Наште 100% ще искат да се пробвам на изпита за Лайстунг ама аз не искам да се записвам отсега съм решил..

Иначе фастстеп ти беше от.. Стара загора ? нали..
    Ти в Лайстунг ли искаш и как се справяш по немски ?
    При нас след 9ти клас правиш изпита за лайстунгсклассе. После в 10ти там преподават немци. Ако си там, можеш заедно с някой германец да си на разменни начала. Той първо идва в България за седмица примерно и после ти му ходиш на гости. С тази диплома, която я дават, можеш да кандидатстваш в немски университети без изпит. Иначе аз за такава шпрах диплома не съм чувал.

П.П. Забравих за оценките. Ми ние правим контролна 80% от дните. На думите са обикновено по 85 думи, вече почват да дават и по 100. Думата ти е написана на български, ти трябва да напишеш на немски. На глаголите трите форми, на съществителните определителния член и множественото число. Това за 20 минути. Аз досега на всички контролни на думи съм имал 5,50 - 6,00. Граматичните са за цял час и са малко по-гаднички. И така, след всеки раздел правят средно аритметично от всички контролни на думи и пишат оценка, от граматичните контролни също, от устните изпитвания за целия раздел също. Това всичкото в редовните часове. В занималнята, като имаме контролна, обикновено ни диктуват изречения на български за превод или думи, или нещо друго, свързано с новия материал. Общо взето досега съм имал само шестици, само веднъж 5 на контролна от занималнята и 5 на някаква домашна от редовните часове. Брех, огладнях от толкова много писане. Ааа, да, искам да вляза в лайстунга.
    Male

Голям фен Аватара на joannalof
    up
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Голям фен Аватара на meche95
    ее забравхме я тая темааа а беше винаги 1ва преди 2месецаа

Голям фен Аватара на meche95
    а ти още си с подписа с моята подготовка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си