- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
При нас тетрадка,бяла,голям формат,60 листа - 1,40лв
Ее,как да дам толкоз за една тетрадка,като за тези пари ще си купя вкусна пицаСмятам тази година да купуваме на едро тетрадките
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Аз усещам,че тая година ще пада яко ама ако учене!Направо ще ме побъркат с тоя език. Обаче иначе очаквам да е много яко 8 клас.Само ученето е кусура![]()
Който каквото си го направи...Първоначално написано от sunny9
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Абе на мене 7ми клас си ми беше супер як.А уж много учех...
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
аа аз 7 клас освен по математика и по български нищо не съм пипнала! И накрая пак съм завършила със 6.00. Направо още се чудя как съм ги изкарала тия оценки. Тъй де със преписване по контролни и подсказване![]()
^Еми,да.. за съжаления,повечето така си изкараха шестиците.
Накрая един дооооооооста голям процент завършиха с 6.00,но тези,които наистина учеха и си го заслужаваха,се брояха на пръсти.Жалко.
Ама вече е минало.
Ами да наистина е гадно за останалите които са учели и са се мъчели. В нашия клас имаше само едно момиче което накрая и от спря да учи.
това ми напомни, че преди няколко дни и аз минах през Ориндж и там продаваха тетрадки речници, но не какви да е, ами от по 600-700 страници, горе-долу колкото книга на Хари Потър :ДПървоначално написано от elito6754
ама то такава тухла, чудя се кой ще си купи такова нещо
въпреки че точно за осми клас може би такива тетрадки речници ще ни трябват :ДДД
Хех?Първоначално написано от YouCantStopMe
Осъзна ли каква тъпотия написа?
Вие си направихте 50 вола, предполагам, а и на заглавието има вол.1
Аз като бях 8ми клас не се вълнувах, че чак теми да правя
Просто си чаках
Първоначално написано от PiruBloodz
Еми то и ние си чакаме.![]()
Ама просто споделяме емоции.
А на тебе като не ти изнася ..горния десен ъгъл ---> Х. (:
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Извинявай, ама първо не си осми клас, второ никой не те пита.Ще си правим колкото си искаме вола.Аз не виждам тъпотия в мнението й.Посочи я по-точно, ако обичаш.Първоначално написано от PiruBloodz
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Досега нито един модератор не се е оплакал. Ако имаше някакъв проблем темите ни отдаааавна да са заключени. Пък и кой ви кара да влизате. Като не ви харесва, просто пропускайте темата ее начии![]()
Малко се вълнувам...дано попадна в хубав клас.
А присъствието на първия учебен ден задължително ли е?
Еми аз лично ще отида, понеже най-вероятно ще казват някои важни неща.. Ако не ида, трябва да им звъня после в канцеларията да ги питам коя смяна ще сме първия срок, за да знам кога да ида на 16-ти.. ;д което е абсурдно..Първоначално написано от TheNewReligion
Охх, добрее. Най-много 6 теми да сме имали. Но иначе на ден се правеха по толкова. И сега ако кажеш че е глупост...Първоначално написано от PiruBloodz
Оставете модераторите да решават коя тема да остане и коя не.
Иначе аз ще ходя на 15-ти не знам дали е задължително, но аз ще ида![]()
Не бяха 2094019502954, а само 5, ако не ме лъже паметта.Още повече, ако нямаше идиоти, които да правят нови и нови по въпросите, които се обсъждаха в темите, 5 биха били напълно нормална бройка за това събитие.Не мисля, че сме прекалили, никак даже.Първоначално написано от PiruBloodz
Ахаха, взривявам се от смях като чета тук![]()
Спокойно, какви са тези вълнения, че сте 8-ми клас ?!
Като цяло не е нищо особено, не знам защо са такива "притиснения, вълнения" нещо криза така да има ?!
Ново училище, нови хора, ще видите голяма промяна в живота си
Иначе за тези, които са в езикови гимназии (понеже и аз съм, та да кажа) в часовете по езика може да изпушите, защото наистина са много (22 часа на седмица, т.е. по минимум 4 на ден) Но като цяло - нови хора, нови неща, ще ви хареса
![]()
И все пак.. не се притеснявайте нито от моркови и глупости, нито от наименованието "зайци" ;р 8-ми клас е 1 път, а и е запомнящ се ;р (поне за мен) Та така.. без притиснения.
![]()
П.С. Направи ми впечатление, че всички питат за от колко часа да са си в училище - от 09:00 започва ОФИЦИАЛНО тържеството по откриване на учебната година във всички училища в странатаИ.. отидете си 1-вия ден, то само той си заслужава от цялата година
Айде със здраве на всички
![]()
Точно заради товаПървоначално написано от Unendlich
Ако ми кажеш че ти не си се вълнувал/а няма да повярвам. Иначе темата - да, не би трябвало да се очаква такава тема, но тъй като имахме и предишни, и всички горе-долу се знаеме, та затова.![]()
След посрещането на зайците при нас само с една дума може да се опише двора на даскало - "оранжево"![]()
Кво ги намесваш модераторитеПървоначално написано от Kallyn4eto
все ми е едно
Просто сте ми интересни как се обяснявате :>
А и аз влизам след 8ми клас, така, че съм нещо като вас
Мисля, че не е задължително, но ще е хубаво да знаеш къде ти е мястото
Нужно ли е да превръщаме темата в спор?Изразихте мнение-хубаво.Сега нека си продължим.. Правете каквито искате други теми,ние ще си пишем тук.Окей?
Купила съм си няколко чифта дънки,блузки ,ала бала.Още трябва ,ама по-нататък. Ентусиаст съм за тетрадките.ТАзи искам много големи и хубави.
Ще уча в 31 СУЧЕМ.
Дали ще има униформи,ай хев но айдия..
ROCK
ON!
Не, хора, не казвам нищо лошо за вълненията и притисненията. Просто - по-спокойно, ще имате много по-вълнуващи моменти, не се впрягайте толкова, приемете го като нещо нормалноKallyn4eto, да ти кажа при мене вълнения нямаше - съвсем честно. Познавах си хората от даскалото, познавах си моя випуск целия, нищо особено не е. Като се замислите - наистина не е нищо особено, има съвсем леки промени
Иначе темата е готина, поне се обсъжда всичко като цяло
![]()