- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
YouCantStopMe къде учиш?
Иначе по темата може би не трябва да пиша понеже съм 11 клас но да споделя моите впечатления от 8 клас.
Уча в езикова гимназия "Ромен Ролан" което значи че в 8 клас аз имах точно 40 часа немски на седмицане знам какво се оплаквате с вашите 18 часа език но.. първите няколко месеца в 8 клас ми се видяха.... да не казвам как и откъде ми излезнаха. На всичкото отгоре класа ми до 7 клас беше уникално як, от новия клас не познавах никого и абсолютно всички ми изглеждаха като пълни олигофрени
. С течение на времето се свиква със всичко, винаги има страхове в началото. Идва коледа ==> ако не сте се опознали добре винаги можете да предложите едно събиране на класа
някъде около празниците - варианти има стига вие да поискате
ПС: за оценките - завърших 8 клас със най-малко 50 двойки от контролни на думи и имам 5 за годината така че - не се панирайте, това са ви най-лесните контролни, като почнете после да пишете съчинения от всякакъв тип на съответния език лошо ще ви се види :о
При коя госпожа си бил в осми клас?![]()
Male
Минаха ли ви класните? Ако не, кога са?
Наближва краят на срока,колко ви се оформя по главните предмети![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
във ваканция сме от 24-ти а на 21-ви имаме класно по математикаПървоначално написано от joannalof
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тая седмица ни е класното по БЕЛ, а по английски нямаме класни - праивм тест всеки понеделник
![]()
![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Аз другата седмица имам 3 класни, 1 контролно и родителска среща...ужас..По БЕЛ за сега имам 4,5,3,5, а по математика 2,5,3,6 не знам защо така става...уж ги разбиран нещата ама... по английски първо много се кефех, ама сега като имам по 5 часа на ден и в последните 2 вече се побърквам и не мога да внимавам и си говоря с притялки![]()
Пишете дее, тъпо ми е. ._.
Male
Ами класните по математика и БЕЛ ни минаха. На 21 ни е по английски : )) По БЕЛ наща ше пише 2 оценки - една на теста и една на съчинението / имахме да пишем само увод и теза /. Мисля, че на теста съм се поизложила, но.. не знам =| ще видим в понеделник. По математика не знам колко ще ми остави.. : )) За 6 ще трябва да поуча, ама ме мързи нещо.. иначе 5чката си я имамДруго, друго.. не знам.. Това е за сега
Мнооого съм се отпуснала, за Богааа... голям мързел съм
![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
или идвате при нашия клас, да ни навеститеПървоначално написано от VeRoNa
![]()
![]()
ПП: ..само се моля баща ми да не иде на родителскатааааа![]()
, че иначе свят ще ми се извие
![]()
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
Даа.. и при мен мързелът е в изобилие.
Класните по БЕЛ и Математика минаха.
По БЕЛ имам 5 и 6 на класната(две оценки) по Математика-6.
По Английски ще правим на 21-ви.Малко съм се отпуснала там,ама трябва да се стегна.
Това е.. Чакам ваканция.![]()
I'm not in love this time,this night...
^ не си единствена![]()
само дето е много малка.. 10 дена![]()
![]()
но пък пак е за предпочитане пред даскалото![]()
up up![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
ОФф пичове супер много ми е убит новия клас че и познавам 5,6 човека![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
ооо аз не мога да се оплача.В един клас съм с двете си най-добри прителки и класа ми е жесток.Повечето са от предишното ми даскало.Само дето по математика съм 3,2,2,5![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
Еми като познаваш 5,6 човека запознай се с останалите де. Аз в началоот на годината познавах 3 човека ама още първата седмица ги познавах всичките. Е не казвам че си струва защото са много зле....Първоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
По добре да не ги бях познавал и аз познавам другите запознахме се но са некфи супер зле ... там има 1,2 ма само Метал човече цял ден с слушалките и чете некфа книга на металика има там 5,6 само за коли мислят само за туй приказват а останалите си говорят само за ИГРИ(компютърни) !!!!Смятай ......Първоначално написано от gret4ety
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Отначало мислех,че ние сме най-убитият клас от целия випуск,но ето,че нещата се промениха.Доволна съм от съучениците.![]()
п.с-ваканцияяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяяяяя!![]()
I'm not in love this time,this night...
Какво стана, що никой не пише?Драскайте някой ред и споделяйте какво се случва.
![]()
Нашият клас кърти, с госпожите се разбирам горе-долу, всичко е ОК. За ваканцията имам доста за писане, но имам време.![]()
Male
Темата умря съвсем вече.И аз първоначално не бях никак доволна от класа си, но в последствие като се опознахме..се оказаха доста печени, а и са големи симпатяги.Много приятни хорица са
Иначе даскалото някак върви, бутаме го там..
За ваканцията нямаме почти никакви домашни /е, имаме малко, де/, което е добре, доста добре
Това е май..
![]()
up![]()
![]()
колко да е умряла![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
+1 :] Zaщо темата умряПървоначално написано от chocolatee
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Защото вече май няма какво толкова да говорим или обсъждаме.
ех тоз 8 клас много яко си беше![]()
казвайте много ли ви мъчат по езиците
![]()
Еми кво да направяПървоначално написано от Lifash
Издразни ми се,защото показах някви знаци с ръка и ми писа 2
![]()
аре и аз ще се включа. Еми класа ми е готин. Е, сега.. да изключим факта, че съм по - гъста с момчетата
. Иначе, имаме си 2 кифли, които не ги оставяме на мира
, 2 позерки и един позер
. ;дд ..мм, така като го описвам, не е много яко, ама истината е че по - голямата маса сме пичове
. Аз се радвам, че попаднах там. Намерих нови и добри приятели, а и класната ни е супер готина - и като преподавател, и като човек
. На мен немския си ми върви доста добре ( въпреки, че яко ме мързи и не полагам мн усилия
) БЕЛ ми е стихията, госпожата ме иска за олимпиадата, даже. По музика и изобразително, физическо съм си за шестица
(то оставаше и да не съм
![]()
) ... обаче по математика съм гола вода
!!! и ако госпожата ми остави 3-ка ще се радвам
..
.
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀