.
Отговор в тема
Страница 61 от 62 ПървиПърви ... 1151575859606162 ПоследнаПърви
Резултати от 1 501 до 1 525 от общо 1540
    YouCantStopMe къде учиш?
    Иначе по темата може би не трябва да пиша понеже съм 11 клас но да споделя моите впечатления от 8 клас.
    Уча в езикова гимназия "Ромен Ролан" което значи че в 8 клас аз имах точно 40 часа немски на седмица не знам какво се оплаквате с вашите 18 часа език но.. първите няколко месеца в 8 клас ми се видяха.... да не казвам как и откъде ми излезнаха. На всичкото отгоре класа ми до 7 клас беше уникално як, от новия клас не познавах никого и абсолютно всички ми изглеждаха като пълни олигофрени . С течение на времето се свиква със всичко, винаги има страхове в началото. Идва коледа ==> ако не сте се опознали добре винаги можете да предложите едно събиране на класа
    някъде около празниците - варианти има стига вие да поискате
    ПС: за оценките - завърших 8 клас със най-малко 50 двойки от контролни на думи и имам 5 за годината така че - не се панирайте, това са ви най-лесните контролни, като почнете после да пишете съчинения от всякакъв тип на съответния език лошо ще ви се види :о

При коя госпожа си бил в осми клас?
    Male

Голям фен Аватара на joannalof
    Минаха ли ви класните? Ако не, кога са?
    Наближва краят на срока,колко ви се оформя по главните предмети
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Минаха ли ви класните? Ако не, кога са?
    Наближва краят на срока,колко ви се оформя по главните предмети
    във ваканция сме от 24-ти а на 21-ви имаме класно по математика тая седмица ни е класното по БЕЛ, а по английски нямаме класни - праивм тест всеки понеделник
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    софия
    Аз другата седмица имам 3 класни, 1 контролно и родителска среща...ужас..По БЕЛ за сега имам 4,5,3,5, а по математика 2,5,3,6 не знам защо така става...уж ги разбиран нещата ама... по английски първо много се кефех, ама сега като имам по 5 часа на ден и в последните 2 вече се побърквам и не мога да внимавам и си говоря с притялки

Пишете дее, тъпо ми е. ._.
    Male

Ами класните по математика и БЕЛ ни минаха. На 21 ни е по английски : )) По БЕЛ наща ше пише 2 оценки - една на теста и една на съчинението / имахме да пишем само увод и теза /. Мисля, че на теста съм се поизложила, но.. не знам =| ще видим в понеделник. По математика не знам колко ще ми остави.. : )) За 6 ще трябва да поуча, ама ме мързи нещо.. иначе 5чката си я имам Друго, друго.. не знам.. Това е за сега Мнооого съм се отпуснала, за Богааа... голям мързел съм
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Цитирай Първоначално написано от VeRoNa
    Аз другата седмица имам 3 класни, 1 контролно и родителска среща...ужас..По БЕЛ за сега имам 4,5,3,5, а по математика 2,5,3,6 не знам защо така става...уж ги разбиран нещата ама... по английски първо много се кефех, ама сега като имам по 5 часа на ден и в последните 2 вече се побърквам и не мога да внимавам и си говоря с притялки
    или идвате при нашия клас, да ни навестите

ПП: ..само се моля баща ми да не иде на родителскатааааа , че иначе свят ще ми се извие
    Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
    ----------------
    sex : ♀

Даа.. и при мен мързелът е в изобилие.
    Класните по БЕЛ и Математика минаха.
    По БЕЛ имам 5 и 6 на класната(две оценки) по Математика-6.
    По Английски ще правим на 21-ви.Малко съм се отпуснала там,ама трябва да се стегна.
    Това е.. Чакам ваканция.
    I'm not in love this time,this night...

^ не си единствена
    само дето е много малка.. 10 дена
    но пък пак е за предпочитане пред даскалото
    You driving me crazy..

up up
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    ОФф пичове супер много ми е убит новия клас че и познавам 5,6 човека
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

ооо аз не мога да се оплача.В един клас съм с двете си най-добри прителки и класа ми е жесток.Повечето са от предишното ми даскало.Само дето по математика съм 3,2,2,5
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Голям фен Аватара на gret4ety
    Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    Еми като познаваш 5,6 човека запознай се с останалите де. Аз в началоот на годината познавах 3 човека ама още първата седмица ги познавах всичките. Е не казвам че си струва защото са много зле....

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    Еми като познаваш 5,6 човека запознай се с останалите де. Аз в началоот на годината познавах 3 човека ама още първата седмица ги познавах всичките. Е не казвам че си струва защото са много зле....
    По добре да не ги бях познавал и аз познавам другите запознахме се но са некфи супер зле ... там има 1,2 ма само Метал човече цял ден с слушалките и чете некфа книга на металика има там 5,6 само за коли мислят само за туй приказват а останалите си говорят само за ИГРИ(компютърни) !!!!Смятай ......
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Отначало мислех,че ние сме най-убитият клас от целия випуск,но ето,че нещата се промениха.Доволна съм от съучениците.
    п.с-ваканцияяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяяяяя!
    I'm not in love this time,this night...

Какво стана, що никой не пише? Драскайте някой ред и споделяйте какво се случва.
    Нашият клас кърти, с госпожите се разбирам горе-долу, всичко е ОК. За ваканцията имам доста за писане, но имам време.
    Male

Темата умря съвсем вече. И аз първоначално не бях никак доволна от класа си, но в последствие като се опознахме..се оказаха доста печени, а и са големи симпатяги.Много приятни хорица са Иначе даскалото някак върви, бутаме го там.. За ваканцията нямаме почти никакви домашни /е, имаме малко, де/, което е добре, доста добре Това е май..
    You driving me crazy..

up

колко да е умряла
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Голям фен Аватара на melinor
    Цитирай Първоначално написано от chocolatee
    Темата умря съвсем вече. И аз първоначално не бях никак доволна от класа си, но в последствие като се опознахме..се оказаха доста печени, а и са големи симпатяги.Много приятни хорица са Иначе даскалото някак върви, бутаме го там.. За ваканцията нямаме почти никакви домашни /е, имаме малко, де/, което е добре, доста добре Това е май..
    +1 :] Zaщо темата умря
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Защото вече май няма какво толкова да говорим или обсъждаме.

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    ех тоз 8 клас много яко си беше казвайте много ли ви мъчат по езиците

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Lifash
    Цитирай Първоначално написано от tArIkAt
    Имам 2 по музика
    Ти беше от ФЕГ ако не се лъжа...Кажи ми,как може при Джамджиева да имаш 2...Излагаш се
    А осмоклсниците можете само да се радвате,че контролните са ви на думи и превод.. >.<
    Еми кво да направя Издразни ми се,защото показах някви знаци с ръка и ми писа 2

аре и аз ще се включа . Еми класа ми е готин. Е, сега.. да изключим факта, че съм по - гъста с момчетата . Иначе, имаме си 2 кифли, които не ги оставяме на мира , 2 позерки и един позер . ;дд ..мм, така като го описвам, не е много яко, ама истината е че по - голямата маса сме пичове . Аз се радвам, че попаднах там. Намерих нови и добри приятели, а и класната ни е супер готина - и като преподавател, и като човек . На мен немския си ми върви доста добре ( въпреки, че яко ме мързи и не полагам мн усилия ) БЕЛ ми е стихията, госпожата ме иска за олимпиадата, даже. По музика и изобразително, физическо съм си за шестица (то оставаше и да не съм ) ... обаче по математика съм гола вода !!! и ако госпожата ми остави 3-ка ще се радвам .. .
    Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
    ----------------
    sex : ♀

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си