.
Отговор в тема
Страница 62 от 62 ПървиПърви ... 12525859606162
Резултати от 1 526 до 1 540 от общо 1540
    Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Аз не си харесвам класа. Всъщност не са ми виновни те, ами аз. Уж съм си общителна, а-у, пък в крайна сметка нещата не се получават. Всички са супер отворени и отракани, чувствам се като някоя... Не зная. Кофти ми е. Дайте някакви съвети как да стана малко по... Не зная. Да се впиша някак. То не ченяма хора дето не познавам и дето се движа с тях, ама искам и другите да опозная.

Здр!
    Има хора от класа с които още не съм си казала и дума! Просто нямаме никви общи интереси! Тва което много ме дразни е че се разделихме на групи- по точно някои хора се отцепиха. Има дни в които даже не си казваме ЗДРАСТИ! Ужасно е! Гледаме се като врагове!

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Номер едно си ми е класа.Харесвам си 2-ма от класа ми

Голям фен Аватара на joannalof
    С колко завършихте?
    Как ще изкарате "ваканцията"?
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от tArIkAt
    Цитирай Първоначално написано от Lifash
    Цитирай Първоначално написано от tArIkAt
    Имам 2 по музика
    Ти беше от ФЕГ ако не се лъжа...Кажи ми,как може при Джамджиева да имаш 2...Излагаш се
    А осмоклсниците можете само да се радвате,че контролните са ви на думи и превод.. >.<
    Еми кво да направя Издразни ми се,защото показах някви знаци с ръка и ми писа 2
    а на мен ми писа отсъствие, че съм седнала 1 място надясно

иначе е добре, имам 5 само по физическо
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Град
    Русе
    Ами..аз да споделя?
    Първо, че се изложих много и съм доста разочарована от себе си за срочните оценки.. В ПМГ съм, профил биология, ама въпреки това 4 часа английски на ден..
    1.АЕ - 6
    2.Математика - 6
    3.БЕЛ - 5
    4.ФВС - 6
    Само по това са оценките за първия срок..А биология и химия СИП се води ама и там имаме срочни..И по двете 5 имам .Заради всичкия този английски аз забравих как се учи и толкова ме мързи вече, че не е истина..
    Всички с даскало са с предрасъдъци относно биолозите..
    Всички за най-задръстения клас ни имат, ама всъщност
    А класа е под всякаква критика..има към 3-4 групички, момчетата са 5, а момичетата 22...около 10 от тях са много надути и нямам изобщо приказка с тях..Държат се много надменно и сякаш са повече от другите..
    Поне другите са все трезвомислещи хорица, които знаят за какво са там.. Иначе..взех та си харесах едното момче
    , то пък със сестра-близначка, която след като и споделих се оказа че си пасваме перфектно та ми стана най-добрата приятелка.. Абе..доволна съм си..Те двамата компенсират за всичките морално-деградирали надувки...И така..
    Учителите биват..само по БЕЛ много ме мъчи, но втория срок ще имам повече време за учене следобед и уж ще се стягам
    А ваканцията вероятно вкъщи ще се мотая, ще си преписвам някои работи и много ще се глася за предстоящите олимпиади..Че на 7ми е първата и то по Химия..

cvetinka95 без да се обиждаш ама си бая зубър...

Град
    Русе
    ^
    Хмм..щом казваш хубаво.
    Не помня да съм искала на някого коментара? Просто споделях, мисля, че затова е темата?
    Явно и ти си от онея, жалките, които говорят на изуст. Не ме касае особено..
    Ако виждаш нещо лошо в това едно дете на 14 години да се интересува от знанията си и да мисли за бъдещето, мисли си, ама моля те си спести жалките коментари.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    ехх браво цветинка добре го подреди тоя ма си и и много права ... аз к'во да споделя срочните ми оценки са 5 по всичко само по физе нямам щот' съм освободена .. хъмм с класа г/д стават приказките но се чуствам не на мястото си някак си ... размишлявам за ново даскало но все не се спирам на друго и за т'ва май си оставам в настоящето -.- ех значии много претенции имам да му се невиди
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Цитирай Първоначално написано от cvetinka95
    ^
    Хмм..щом казваш хубаво.
    Не помня да съм искала на някого коментара? Просто споделях, мисля, че затова е темата?
    Явно и ти си от онея, жалките, които говорят на изуст. Не ме касае особено..
    Ако виждаш нещо лошо в това едно дете на 14 години да се интересува от знанията си и да мисли за бъдещето, мисли си, ама моля те си спести жалките коментари.
    Зубриш и това, не ми се обеснявай като зубър

Повече от фен
    БЕЛ - 5
    Френски - 4
    Математика - 4 Неземно щастие
    Физкултура - 5

Супер зле съм,трябва да се стягам

Мега фен Аватара на Infinity
    WR10 доста си зле , човече..

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    ехх браво цветинка добре го подреди тоя ма си и и много права ... аз к'во да споделя срочните ми оценки са 5 по всичко само по физе нямам щот' съм освободена .. хъмм с класа г/д стават приказките но се чуствам не на мястото си някак си ... размишлявам за ново даскало но все не се спирам на друго и за т'ва май си оставам в настоящето -.- ех значии много претенции имам да му се невиди
    Да, и аз не се чувствам на място...
    Ако имаше друго толкова добро училище или поне втора паралелка със същия профил като моя, евентуално щях да се преместя...
    Оф,дано нещата да се променят.

WR10, това, че има повече 6-тици въобще не я прави зубър.

^^
    Аз не мога да се оплача от НИЩО! ^^
    Класа ми е невероятен, с всички се разбирам супер, излизаме заедно, смеем се постоянно, голям купон пада с тях ^^.
    Учителите повечето са готини.
    Господина по Химия е просто НЕВЕРОЯТЕН пич :Д

Бележниците още не са ни ги върнали :Д
    Ама оценките ми са:
    БЕЛ - 5 (госпожата просто супер много я уважавам, че ми писа 5ца, щото видя, че имам прогрес от началото до сега .. се пак ги бях наредила 3,4,5,5, ама накрая изкарах 4ка на един тест и станах за 4.20, но тя ми писа 5ца ^^)
    Английски - 6
    Математика - сигурно се е направила на ударена и ще ми пиша 4 о.О, въпреки че съм за 5 ..
    Биология - 6
    Физическо - 6
    Физика - 5

по другите нямаме срочна.

Тази по математика само имам некви оплаквания от нея (то целия клас има, че дори и от другите класове о.О - тя преподава се едно някой я гони, пише, пише, изписва цялата дъска, ние г-жо изчакайте нали да го препишем щото е много, тя - няма да чакам, и почва да си говори .. еми ние как да разберем, като хем пиши, хем отговаряй, хем слушай, хем разбирай о.О?

Другите учители са си супер, много ги уважавам всичките!

Сега на 13 и 14 февруари ще ходим на екскурзия с ГОСПОДИНА ПО ХИМИЯ и ще бъде просто невероятно!
    Както той казва - 'На 13 ще се напием като за Трифон Зарезан, а на 14ти ще си тръгнете с гаджета ! :Д:Д'
    Страхотен пич е, всички много го харесват, а и е много добър учител ^^.
    Само понякога е малко странен, ама пък е супер забавен :Д !

Таа, от нищо не мога да се оплача, СТРАХОТНО е в моето училище, много се радвам, че влезнах там! ^^

^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Повече от фен
    темата напред ;d Как почнахте втория срок? Аз :
    БЕЛ - 4
    Френски - 3,5,3 ... и 5 в дневника
    Математика - 2

Злее...Само по френски,като че ли има малък прогрес

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си