- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
Относно речниците в Ориндж, и аз ги видях - верно са като книга на Хари Потър, ама няма да си ги взимам, че ако ни карат да ги носим в училище, ще се изкривя.Тетрадки, бележници и учебници след 15 септември. Също и моливи и канцеларски работи. Засега само снимката(която е готова) и да отида при личаната(което ще направя днес по-късно.)
Аз съм в 22-ро! Купих си дънки (5 чифта) и имам още 2 други и някакви панталони. Обувки и кецове си купих и дотам... Остана яке, раница и тетрадки! Тетрадките ще ги купя повечето след 15 да ми кажат какви искат учителите! А и ако някой е от 22-ро СОУ Хум. профил с ИЕ да пише, че малко ми е притеснено да не познавам никой! И все пак нямам търпение (както всяка година преди 15-ти нз що?!), но сега е още по-голямо нетърпението, щото преди даскалото ми беше на 5 мин. от нас пеша, а сега е на 45 мин. с автобус. УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!![]()
![]()
![]()
Имам приятелка от твоя клас, ама не е в София в момента.Дай си скайпа на лично и аз ще и го предам като се прибере-тя също иска да се запознае с някогоПървоначално написано от love1
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Тази година учебниците ще ги плащаме ли?![]()
Умирай само в краен случай =)
даПървоначално написано от future_butterfly
![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
КофтиПървоначално написано от vercheto
![]()
Умирай само в краен случай =)
Амии да!Два часа на седмица ще ни е.
Оф,сигурна съм,че по физическо ще ми е първата двойка![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Физическото си е важен прадмет, не става дума за оценките, а че трябва да се раздвижваме малко, не може цял ден да седим на едно място.![]()
Male
Хм, да. Физическото не е толкова зле, стига да сме навън и да не ни карат да скачаме от място![]()
Слам Копам: Та аз ви нарекох недоразвити едноклетъчни неандерталци.
Плочката: Никой не може да ни вика недоразвити еднолични нинджи без палци.
Просто усещам как накрая на годината ще остана на изпит по... физическо! Много съм зле, честно.
Оф, по физическо не се притеснявам... не мога и т'ва е, няма да му мисля.
Ама по музика...
Леле, хора, нищо не знам.
К'во ще правя? :/
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
^ Ще се надяваш на печен даскал...също като мен и половината, писали в темата.На консултации по музика, представяте ли си.
Тая година не те интересува, от другата вече гониш диплома.
Едит:Входно ниво по изобразително изкуство как ви звучи![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Еееее,Габи,ти пък ме уби с тая музика!И аз нищо не знам,ама не ми пука особено.А физкултурата е ясна-там ме няма много,много,ама все някак ще се справям.
![]()
btw-Нашия по музика май бил много як.Диктува всичко за контролните.Дава отговорите.ДАНО да е така.
Нашета,предишната...пак по музика,дето беше,и тя беше същата.Диктува ни предния час отговорите,записваме ги,после другия час раздава тестовете,всички вадят листовете от предишния час и преписват.Кеф.
Музиката да ни е проблемаИ аз нищо не знам и никога не съм знаела. Наща беше гадна, не даваше контролни(само едно "входно" на което никой нищо не знаеше и нямаше откъде да препишем /нямахме учебници още/ и всички празни листове предадохме /с изключения ест./ но не ни писа двойките) само изпитваше, ама мн гадно...но пък диктуваше планове и питаше от там, та четиии...
По физическо първия срок не съм влизала. "Играехме" шах във фоайето (аз не, не знам дори как се движат фигурите) и ядяхме желирани бонбони. После като стана лято - федърбал и волейбол в двора... А иначе по едно време трябваше да играем волейбол за оценкиНищо де, шестици ни писа
![]()
Причината, поради която се радвам, че няма да имам рисуване, музика и трудово са входните нива. Физическото ще го оплескам, ама не мога да разбера защо пишат оценки? Сложили са един изисквания все едно всеки е спортист, спортува и пр. Да имам физическо - да, но без оценки. Но пък имам да мисля как ще се опрявм с разказвателните тази година.![]()
Всички сме мАрзеливи парчета.![]()
Male
Май,май...Първоначално написано от faststep
![]()
Кой започна да преговаря,а?Лъци такива.Щели да учат, а само по форумите висят![]()
Ооооххх, хубяво си ми беше на мене, кви печени даскали си имах по физе и музика....![]()
Дано да са такива пак.![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Апфф преговаряне![]()
Глупости. Не бих и не искам. Смисъл може и да ми е нужно, ама пък от кое? Вс ми тетрадки от курсовете, сборниците, абе всичко което може да се ползва са в една приятелка, която сега ще е 7 клас. А по разказвателните не ми трябва. Тетрадките от училище са последното от което мога да...прочета нещоили по-скоро да разчета. Учебници - нямам. а и не ми е зор
![]()
Зависи в каква паралелка си. Ако си в езикова- няма.
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
В езиковите първата година учиш само езика, математика, БЕЛ, музика и рисувани и физическо. В професионалните - всички предмети.