.
Отговор в тема
Страница 8 от 62 ПървиПърви ... 4567891011121858 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 1540
    благодаря

Hold my hand and I'll take you there..
    Somehow..
    Someday..
    Somewhere..

Голям фен Аватара на joannalof
    Ние в 7 клас правихме котролни,не тестове, по музика след всеки раздел и аз учих по музика кво да правя,направо съм за разстрел
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA

Едит:Входно ниво по изобразително изкуство как ви звучи
    Яко :Р

Аз по физическо се чудя как да ме освободят,че не ми се мъкне анцунг спец за тия часове...
    Вие пък намерихте за входните по какво да се притеснявате
    Аз знам,че по математика няма да имам дори тройка на входното.

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Ние в 7 клас правихме котролни,не тестове, по музика след всеки раздел
    Дам, и ние така. И естествено първите няколко пъти никой не написа нищо. Без изключения. Не че после стана по-добре де
    Ама оценките така и не ни ги нанесоха (за щастие...).
    Слам Копам: Та аз ви нарекох недоразвити едноклетъчни неандерталци.
    Плочката: Никой не може да ни вика недоразвити еднолични нинджи без палци.

Ехх лятото свърши . . .
    Яко лято беше . . .
    Сега като се сетя за миналите теми покрай изпитите и лошо ли става . . .
    Много неща съм забравила, ама не ми и пука . . .
    Тая година ще го карам на кеф!! . . .
    Това лято нищичкоо не съм прочела, мързел голям Само купони, кафета, мотаене с фр насам-натам . . . Всичко друго освен учене. Ама сме си го заслужили
    Отностно входните. . . ДАНО да нямаме, че всичко ще оплескам, а за преговор . . . и през ум не ми минава. Никъв шанс.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Здравейте отново. Аз искам да съобщя, че след доста дълго отсъствие се завръщам на терена /ако някой ме помни де, ако не аз съм Силвето/.

Това лято прочетох един разказ Аз направо се "претоварих" Ся само ме е страх да не ме уцелят с някой морков по главата на 15

^Хех, дано да няма входни. (Ах, каква мечта )
    Все пак аз се хванах да преговарям - бях започнала да решавам задачи по математика от помагалото допреди няколко дена, обачееее....дам, след първите 5-6 страници се отказах.
    Няма лошо, няма лошо...

Eдит: към sm_95: Кой разказ прочете бтв?
    Аз това лято съм на "Преди да се родя" и "Дамата с рентгеновите очи". Съответно, след като прочетох второто, реших да продължа направо от бъдещия учебник.

Мега фен Аватара на Hilary_
    ахуаха ..

към тези дету ще са в моето даскало само мога да им кажа .. много много да внимават ...
    (за предпочитане да не се набиват на очи) ..

Аз бих преговорила, ако имаше от какво.
    Мамка му, що си изхвърлих тетрадката.
    Пфу.
    Ааа, такова.
    Зачетох 'Нежната спирала'.
    Тъпа е.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ахуаха ..

към тези дету ще са в моето даскало само мога да им кажа .. много много да внимават ...
    Къде учиш?
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Много ясно,че тая нежна спирала е тъпа.То има ли нещо свястно?Аааа,да.'Крадецът на праскови' става.
    Пазя си тетрадките.По БЕЛ може да преговоря последната седмица,естествено...ама то ще е прелистване на тетрадката само.Карай,все пак там съм писала ужааасно много неща.Анализи,преразкази,съ инения...това само по литература.По български-изречения..сложно съставно с подчинено...ъъъ..к'ви бяха бе?аааа..определително,допъ лнително и т.н.
    По математика лесна работа-имам останали тестове.Ще реша половин-един тест и съм говота.
    Даже,като се замисляяяяя...Аз може и по БЕЛ да реша само един тест и толкова.К'во ще ги разлиствам тия тетрадки.
    Габи,щом си ги хвърлила,направи и ти така.Един тест по БЕЛ колко му е. Ето..За 15 минути си преговориииил.

btw-началото на август ми се решаваха задачи О.о..но,естествено,не решавах. ;D

Ако ви се занимава,погледнете и матурата,която дадоха сега..по български.Ето линк: http://mon.bg/opencms/export/sites/m...31_dzi_bel.pdf
    Всичко по български сме го учили. Само произведенията,дето не ги знаем...Иначе другото без проблем може да го направим..е,който си е учил де.
    примери:

умекотен(въпрос 1)
    порастна(въпрос 2)
    подържащ(въпрос 3)
    и т.н.. и т.н.
    Всичко си го знаем.
    Само с тая 'Ралица' ,от Славейков,ги прецакаха малкооо...ама-очакваше се.

ахуаха ..

Къде учиш?
    Тайна ..

п.с. Амаа аз забравих да спомена ако е накой/я от форума .. ии не е "муцкЪъ" ше й е простено ...

Град
    София
    ахуаха ..

Къде учиш?
    Тайна ..

п.с. Амаа аз забравих да спомена ако е накой/я от форума .. ии не е "муцкЪъ" ше й е простено ...
    Моля те разкрий тайната, че ме притесни
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

хмм .. няма да ти е гадно ..

п.с. в професионална гимназия съм ако това те устройва?

Абе ще преговарям аз... Мисля, че няма. Освен ако не ми щукне нещо в последния момент. Криси, ти ме разби с тея тестове. Аз се бях зарекла слез изпита по МАТ, че повече няма да погледна тест по математика от 50 задачи.
    Всъщностт може би, ако имаме входни, преди тях може да попрегледам някои неща. Но преди това- не. Ще преговоря само по английски в курсовете, че 7ми клас не ходих ии така, трЕбе да си прпомня.

бтв, хилари, ани е в езикова, както и аз.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Криси, аз не за БЕЛ и математика се притеснявам, там нещата ги знам и без тетрадки.
    По музика нямам тетрадкаааа.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Оо,по музика и аз нямам тетрадка.Никога не съм имала.

Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Абе какво се притеснявате по музика и рисуване и т.н. . .
    Важното сега е езика, мат и бел. . . А ние тези си ги знаем, тъй че . . . кефете се на последните 11 дни. . .
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Голям фен Аватара на joannalof
    Аз имам тетрадка по музика, 40 листа,пълна с планове,всичко съм записвала, някой ще наддава ли за нея
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

1 лв?
    ROCK
    ON!

Град
    София
    хмм .. няма да ти е гадно ..

п.с. в професионална гимназия съм ако това те устройва?
    Перфектно

Аз имам тетрадка по музика, 40 листа,пълна с планове,всичко съм записвала, някой ще наддава ли за нея
    Хехе, нямаш шанс, аз си водя тетрадка от 5 клас - песни + планове

me2 Дано и тая година не ни почнат и по Музика, че ще станем за резил..

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от sunset_light
    1 лв?
    3 лв?

Аз няма да преговарям по нищо, може само да порешавам задачки преди входното, ей така - за кеф предпочитам цял сборник да реша пред това да напиша едно съчинение...

много ме е шубе за психическото... покриване на нормативи? това за скока от място ще ми е*е майката на всичко... по рисуване съм правила входно (рисуване и музика са ми най-омразните предмети), май имах 5, ама не ни ги писаха

по музика даскалката изпитваше много яко, но си четяхме точната информация от тетрадките, а и аз се мазнех, така че ноу проблем.

уфф, абе някак искам вече да се почва...

страшно много искам да си купя тетрадки и такива работи (имам мания...), само дето предпочитам този път да знам какви, а не да си купя 100 и после да събират прах...

мисля да си купя и повечко черни моливи - последният път намерих само 17
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си