- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
Ние в 7 клас правихме котролни,не тестове, по музика след всеки раздели аз учих по музика
кво да правя,направо съм за разстрел
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Дам, и ние така. И естествено първите няколко пъти никой не написа нищо. Без изключения. Не че после стана по-добре деПървоначално написано от joannalof
![]()
Ама оценките така и не ни ги нанесоха (за щастие...).
Слам Копам: Та аз ви нарекох недоразвити едноклетъчни неандерталци.
Плочката: Никой не може да ни вика недоразвити еднолични нинджи без палци.
Ехх лятото свърши . . .
Яко лято беше . . .
Сега като се сетя за миналите теми покрай изпитите и лошо ли става . . .
Много неща съм забравила, ама не ми и пука . . .
Тая година ще го карам на кеф!! . . .
Това лято нищичкоо не съм прочела, мързел голямСамо купони, кафета, мотаене с фр насам-натам . . . Всичко друго освен учене.
Ама сме си го заслужили
![]()
![]()
Отностно входните. . . ДАНО да нямаме, че всичко ще оплескам, а за преговор . . . и през ум не ми минава. Никъв шанс.![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Здравейте отново. Аз искам да съобщя, че след доста дълго отсъствие се завръщам на терена /ако някой ме помни де, ако не аз съм Силвето/.
Това лято прочетох един разказАз направо се "претоварих"
![]()
Ся само ме е страх да не ме уцелят с някой морков по главата на 15
![]()
![]()
![]()
![]()
^Хех, дано да няма входни. (Ах, каква мечта)
Все пак аз се хванах да преговарям - бях започнала да решавам задачи по математика от помагалото допреди няколко дена, обачееее....дам, след първите 5-6 страници се отказах.
Няма лошо, няма лошо...
Eдит: към sm_95: Кой разказ прочете бтв?
Аз това лято съм на "Преди да се родя" и "Дамата с рентгеновите очи". Съответно, след като прочетох второто, реших да продължа направо от бъдещия учебник.![]()
ахуаха ..![]()
![]()
към тези дету ще са в моето даскало само мога да им кажа .. много много да внимават ...![]()
(за предпочитане да не се набиват на очи) ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз бих преговорила, ако имаше от какво.
Мамка му, що си изхвърлих тетрадката.
Пфу.
Ааа, такова.
Зачетох 'Нежната спирала'.
Тъпа е.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Къде учиш?Първоначално написано от Hilary_
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Много ясно,че тая нежна спирала е тъпа.То има ли нещо свястно?Аааа,да.'Крадецът на праскови' става.![]()
Пазя си тетрадките.По БЕЛ може да преговоря последната седмица,естествено...ама то ще е прелистване на тетрадката само.Карай,все пак там съм писала ужааасно много неща.Анализи,преразкази,съ инения...това само по литература.По български-изречения..сложно съставно с подчинено...ъъъ..к'ви бяха бе?аааа..определително,допъ лнително и т.н.![]()
По математика лесна работа-имам останали тестове.Ще реша половин-един тест и съм говота.
Даже,като се замисляяяяя...Аз може и по БЕЛ да реша само един тест и толкова.К'во ще ги разлиствам тия тетрадки.
Габи,щом си ги хвърлила,направи и ти така.Един тест по БЕЛ колко му е.Ето..За 15 минути си преговориииил.
btw-началото на август ми се решаваха задачи О.о..но,естествено,не решавах. ;D
Ако ви се занимава,погледнете и матурата,която дадоха сега..по български.Ето линк: http://mon.bg/opencms/export/sites/m...31_dzi_bel.pdf![]()
Всичко по български сме го учили.Само произведенията,дето не ги знаем...Иначе другото без проблем може да го направим..е,който си е учил де.
примери:
умекотен(въпрос 1)
порастна(въпрос 2)
подържащ(въпрос 3)
и т.н.. и т.н.
Всичко си го знаем.![]()
Само с тая 'Ралица' ,от Славейков,ги прецакаха малкооо...ама-очакваше се.![]()
Тайна ..Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
![]()
![]()
п.с. Амаа аз забравих да спомена ако е накой/я от форума .. ии не е "муцкЪъ" ше й е простено ...![]()
![]()
Priceless .. <3
Моля те разкрий тайната, че ме притесниПървоначално написано от Hilary_
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
хмм .. няма да ти е гадно ..Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
п.с. в професионална гимназия съм ако това те устройва?![]()
![]()
Priceless .. <3
Абе ще преговарям аз...Мисля, че няма. Освен ако не ми щукне нещо в последния момент. Криси, ти ме разби с тея тестове.
Аз се бях зарекла слез изпита по МАТ, че повече няма да погледна тест по математика от 50 задачи.
![]()
Всъщностт може би, ако имаме входни, преди тях може да попрегледам някои неща. Но преди това- не. Ще преговоря само по английски в курсовете, че 7ми клас не ходих ии така, трЕбе да си прпомня.![]()
бтв, хилари, ани е в езикова, както и аз.![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Криси, аз не за БЕЛ и математика се притеснявам, там нещата ги знам и без тетрадки.
По музика нямам тетрадкаааа.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Оо,по музика и аз нямам тетрадка.Никога не съм имала.![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Абе какво се притеснявате по музика и рисуване и т.н. . .![]()
Важното сега е езика, мат и бел. . . А ние тези си ги знаем, тъй че . . . кефете се на последните 11 дни. . .![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Аз имам тетрадка по музика, 40 листа,пълна с планове,всичко съм записвала, някой ще наддава ли за нея![]()
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
1 лв?![]()
ROCK
ON!
ПерфектноПървоначално написано от Hilary_
![]()
Хехе, нямаш шанс, аз си водя тетрадка от 5 клас - песни + плановеПървоначално написано от joannalof
![]()
![]()
me2Първоначално написано от joannalof
Дано и тая година не ни почнат и по Музика, че ще станем за резил..
![]()
3 лв?Първоначално написано от sunset_light
![]()
Аз няма да преговарям по нищо, може само да порешавам задачки преди входното, ей така - за кефпредпочитам цял сборник да реша пред това да напиша едно съчинение...
много ме е шубе за психическото... покриване на нормативи? това за скока от място ще ми е*е майката на всичко... по рисуване съм правила входно (рисуване и музика са ми най-омразните предмети), май имах 5, ама не ни ги писаха![]()
по музика даскалката изпитваше много яко, но си четяхме точната информация от тетрадките, а и аз се мазнех, така че ноу проблем.
уфф, абе някак искам вече да се почва...
страшно много искам да си купя тетрадки и такива работи (имам мания...), само дето предпочитам този път да знам какви, а не да си купя 100 и после да събират прах...
мисля да си купя и повечко черни моливи - последният път намерих само 17![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!