.
Отговор в тема
Страница 9 от 62 ПървиПърви ... 56789101112131959 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 1540
    Мене пък ВЪОБЩЕ не ми е зор за никви химикалки.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Enitto
    Мене пък ВЪОБЩЕ не ми е зор за никви химикалки.
    И на мен.Майка ми днес е купила 40 химикалки и 20 черни молива.Вярно, че непрекъснато ги губя, ама това е прекалено
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

40 ХИМИКАЛААААААААА!
    Разби ме!Майка купува попринцип 10..Тя си взима от тях,татко си взима и естествено-аз.
    Ама сега ще купя само 2-3.
    Иначее...жестока вълна ме е обзела.Тетрадки,тетрадки,т традки,тетрадки!Пощурявам. С една приятелка от 2 часа говорим за тетрадки.Не знам защо така.Имам няк'ва мания по тетрадките. Ама ще купувам чаааак понеделник.
    Oбаче направо не ми се мисли как ще ги нося всеки ден тия 3 тетрадки с по 100 листа по А,Б и Ц уроци.... О.о
    + учебник и учебна тетрадка по английски..
    И учебници и тетрадки по математика и български.
    уууууужас.

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    ^ тетрадки
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Голям фен Аватара на joannalof
    Аз си купих чантааааааааааааааа Много и се радвам,та дори си я снимах докато е новичка Вече почти си избрах дрехи за 15ти,прическа търся и така ... а ученето ще е нЕкой друг ден
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    само така .. успех .. аа .. и носете си каски ще ви бомбардират ..

joannalof('айде..няма да ти казвам по име ;д).. ще ми я пратиш ли по скайпа,МОЛЯ? Снимката де..не чантата.
    Малко съм нахална,амааа...

btw,няма да идвам събота,работата няма да стане.
    Сори за спама,ама надявам се,че ще ми простите.
    Лека.

Цяло лято се чудех с какви дрехи ще отида,а в крайна сметка ,май единствено което ще направя за 15ти е да отида на козметик за лицето,солариум,маникюр,пе икюр и фризьор на 14ти...
    Дрехи - мислех за риза с бола и обувки на ток,но едва ли... Най-вероятно дънки,кецове и тениска.Нещо съвсем обикновено,май ще е .

^Шегуваш ли се?
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Абе май само аз не съм се подготвила?! Дори раница нямам още, какво остава за тетрадки? Нищо. Имам още десет дена
    Слам Копам: Та аз ви нарекох недоразвити едноклетъчни неандерталци.
    Плочката: Никой не може да ни вика недоразвити еднолични нинджи без палци.

Че аз, само дето съм си взела едни обувки(които надали и 2 месеца ще успея да нося, понеже идва студ, ама както и да е) и дънки.
    Даже до училището си още не съм ходила, за да видя в колко часа трябва да съм пред него на 15-ти. То не вярвам още и да са решили кое как ще бъде, ама...
    Учебници и тетрадки - след 15-ти ще купувам. Изобщо няма да бързам да купувам това и онова и накрая да се окаже, че е било грешното. За първите няколко дни ще си взема една тетрадка по всичкология и това е. После, на 15-16-ти, като си кажат изискванията, тогава.

Град
    ямбол
    И аз още нищо не съм купила, но се надявам в понеделник да насмогна . Иначе се вълнувам, ама не много. Все пак нов град, ново училище... Вече би трябвало във всички училища да са изнесли списъците в училищата по паралелки. Издирвам съученици от немската в Бургас 8е клас. Ако има някой да пише

Малее... като чета колко неща сте направили и купили си мисля колко съм изостанала аз . . . Ужас.
    Пф. . . Аз в понеделник ще си търся раница, купих си и чанта за всеки случай . . . За следващата седмица съм оставила и тетрадките, и химикалките, и моливите и всичко . . .
    Няма да преговарям сега, освен ако не се наложи. Надали. Може преди някое входно (ако въобще имаме) един-два теста и готово. . .
    По физическо нямам притестнения за нормативите . . .
    По музика не ме интересува . . .
    По испански . . . ух. Дано да го почнем отначало, че . . . ;x

. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Аз в понеделник отивам за униформата и да рацлера от колко часа сме на 15. Няма да преговарям -само преди входните нещо. Ттередки и учебници - на 15. Друго си имам.

Аз съм на принципа "всичко в последния момент". На 10-ти има род. среща и се надявам тогава всичко да кажат - какви тетрадки такива работи. Иначе имам страшно много за свършване:
    1.Да си купя яке, но това може да стане и след 15-ти
    2. Да си купя едни дънки които от край време съм си харесала - надявам се тая събота.
    3. Да обиколя с майка ми да видя къде какво има, за да си напазарувам дрехи.
    4. Да си купя нещо за първия учебен ден (онези дънки които съм си харесала и някаква блуза за тях)
    5. Да се снимам
    6. Да се видя с Миленчету за отпусното!!!
    7. Да си извадя всичко от бюрото (стари учебници, тетрадки, етц.) което отлагам цяла година
    8. Амм да си попълня здравния картон
    9. Да измисля как да се подстрижа (подозирам че това ще остане за след 15-ти)
    10. След 10-ти да си купя тетрадки и моливи /и химикалки де/ ако ни кажат какви тетр. искат
    11. Да и направя лична карта и бележник.
    12. Май попрекалих... Ако се досетя ще пиша.
    13. Няма да е зле да видя какво ми става от миналогодишните дрехи...

Ухх леле то много малко време остана.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kallyn4eto
    Аз съм на принципа "всичко в последния момент". На 10-ти има род. среща и се надявам тогава всичко да кажат - какви тетрадки такива работи. Иначе имам страшно много за свършване:
    1.Да си купя яке, но това може да стане и след 15-ти
    2. Да си купя едни дънки които от край време съм си харесала - надявам се тая събота.
    3. Да обиколя с майка ми да видя къде какво има, за да си напазарувам дрехи.
    4. Да си купя нещо за първия учебен ден (онези дънки които съм си харесала и някаква блуза за тях)
    5. Да се снимам
    6. Да се видя с Миленчету за отпусното!!!
    7. Да си извадя всичко от бюрото (стари учебници, тетрадки, етц.) което отлагам цяла година
    8. Амм да си попълня здравния картон
    9. Да измисля как да се подстрижа (подозирам че това ще остане за след 15-ти)
    10. След 10-ти да си купя тетрадки и моливи /и химикалки де/ ако ни кажат какви тетр. искат
    11. Да и направя лична карта и бележник.
    12. Май попрекалих... Ако се досетя ще пиша.
    13. Няма да е зле да видя какво ми става от миналогодишните дрехи...

Ухх леле то много малко време остана.
    Ехее, ето ти работа за оставащите 11 дена.

Е, добре, значи не съм само аз
    Това ме успокоява.

Град
    София
    Аз на 15 ще си взема чадър, че може и да завали, пък може и да ме препази от моркови.

Град
    Stara Zagora
    в нащо даскало били давали една найлонова торбичка със зеле и моркови ( на наще няма да им се налага да купуват ) а иначе изобщо не съм се подготвила нищо не съм купувала абе ще му дойде времето (така предполагам )
    Коя е думата с наи-много наставки и представки?
    - Изпонасрахме се!!!

Бтв: за хората, които ще са в ново училище:
    От къде разбирате в колко часа да отидете на 15-ти, дали ще има униформи и т.н.? Има ли нещо от сорта на родителска или става с разпитване?

ами при нас ще има родителска и там ще ни кажат..а предполагам там където няма да има,отивате и питате.или ви казват на 15..

Hold my hand and I'll take you there..
    Somehow..
    Someday..
    Somewhere..

Уф, ама как ме мързи да отида до училището

Аз днеска отидох- разбрах от колко сме на 15ти и кога е родителската. Имаше лист с тая информация. А иначе в понеделник ще ходя пак да видя кой клас ще съм.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

На мен бившата ми класна ще ми каже в колко трябва да сме там.Не питайте защо,дълга история.
    Аз ще съъъъм... 8А1.
    Утре следобяда(сигурно) ще излизам за покупкиии..Понеделник за тетрадки и това е общо взето.
    Пак си промених решението.. Не знам с какво ще съм на 15.

Леле, вие сте готови.
    Аз още нищо не съм си купила. Тази седмица трябва да си взема дрехи, тетрадки, чанти и какво ли още не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си