.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    Миналата година ,една приятелка си купи такива за 200 лв от Мола,ама не ги сложи дори веднъж,понеже всички и казвахме колко са ужасни :Д

Виждала съм такива и в New Yorker миналата година,мисля че бяха около 60 ...

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Такам..Биб, извинявай, че ще ти ползвам темата ама за да не правя нова...
    Та искам да попитам някой виждал ли е такива ботуши http://www.fluffyboots.co.uk/fluffy-...legwarmers.jpg ии къде

Тея бяха голяма мода в нащо даскало по едно време.
    Всички бяха тръгнали с такива,ама беше смешно зимата в снега,който остава по тях...
    Имаше ги във всеки 2ри магазин на центъра и в началото мисля,че бяха около 70-80 , после ги пуснаха по 15 /тогава когато всички носеха такива :Д/

Имаше ги по магазините преди 3-4 години. Сега никъде не съм виждала такива.

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Да.Знам, че им мина модата затова ги търся.Е аз няма да ходя с тях в снега де Като е сухо времето по-става Ама продължавам да ги търся.Ии даже предпочитам черни или розови

БианЦо, тия ботуши са за жени.

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от monka
    Бианке, на никой не можеш да забраниш да си казва мнението.Супер заядливо същество...Сигурна съм, че в много теми не си харесала я някоя обувка, я някоя пола и си реагирала така.Не се прави на интересна...
    Цитирай Първоначално написано от TheLittleAngel
    Аз написах, че това си е мое мнение, т.е. не съм тръгнала да убеждавам теб или някой друг, че са грозни. На мен не ми харесват и това е. На теб като ти харесват, носи си ги. Всеки си има собствено мнение и вкус за всичко, включително и за филмите.
    Айде, па, поспрете се и вие? Подкрепям Бианка тук. Каза си момичето, иска само мнения ПО ТЕМАТА. Щом нямате смислено мнение, което да напишете, не пишете.

Супер фен Аватара на cookie_master
    Миналата година си купих такива от Теранова.Много мекички и удобни
    Мисля че струваха 50 лв.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    Бианке, на никой не можеш да забраниш да си казва мнението.Супер заядливо същество...Сигурна съм, че в много теми не си харесала я някоя обувка, я някоя пола и си реагирала така.Не се прави на интересна...
    Цитирай Първоначално написано от TheLittleAngel
    Аз написах, че това си е мое мнение, т.е. не съм тръгнала да убеждавам теб или някой друг, че са грозни. На мен не ми харесват и това е. На теб като ти харесват, носи си ги. Всеки си има собствено мнение и вкус за всичко, включително и за филмите.
    Айде, па, поспрете се и вие? Подкрепям Бианка тук. Каза си момичето, иска само мнения ПО ТЕМАТА. Щом нямате смислено мнение, което да напишете, не пишете.
    Що да не си напише човек мнението????Никой не я обиди, просто каза, че ни ги харесва....голям проблемммммм
    Иначе онези пухкавите верно, че преди 2-3 години много ги носеха.Кофти е, че стават само за сухо време.Скоро не съм виждала такива по магазините...
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от BlueCat

Всичко е от новата колекция на Теранова. Явно все още не са ги изкарали. Вскеки чифт е по 49.90лв.
    Ааа какви са сладки.Моля ви когато излязат в Теранова кажете,защото не съм от София , а много искам да си взема!

Град
    ...
    Що да не си напише човек мнението????Никой не я обиди, просто каза, че ни ги харесва....голям проблемммммм
    Иначе онези пухкавите верно, че преди 2-3 години много ги носеха.Кофти е, че стават само за сухо време.Скоро не съм виждала такива по магазините...
    Защо да не си напише мнението ли? Когато е извън темата мнението не е "поканено". Не ме карай да ти цитирам форумни правила.

Цитирай Първоначално написано от BlueCat

имах като първите и са ужасни...

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    бианке не злобей че момичето има хубав вкус...
    и според мен са ужасни..
    и според мен
    п.п. : нз каде има
    .. за кой ли път молби и разкаяние..позната сцена нищо новo и мразя себе си за наказание защото те обичам твърде многоо..

Голям фен
    ...
    Защо да не си напише мнението ли? Когато е извън темата мнението не е "поканено". Не ме карай да ти цитирам форумни правила.
    не ме занемавай с глупости.Модераторите да изтрият мненията ми и готово
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Модераторите не са длъжни да се занимават само с теб. Затова са правилата.
    Иначе да е по темата - рано е още за ботушки. И в Ловеч би трябвало да има, но по-натам.
    What you give is what you get!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Decu
    Модераторите не са длъжни да се занимават само с теб. Затова са правилата.
    Иначе да е по темата - рано е още за ботушки. И в Ловеч би трябвало да има, но по-натам.
    Еее голям проблем стана, че някой си каза мнението...
    И, за да не занимавам модераторите да кажа, че в ибей имаше страхотни такива ботуши, обаче скъпички...
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Лелеее к'ви са тия космическите цени Някой даже беше споменал нещо за 100+ лв. В Силистра от седмица пак са ги изкарали тия (е мооооже би са мааалко по-тънки не знам ) и са между 40 и 60 лв. ... Знам,че не помагам много ама щом в малък град като Силистра се намират във всеки втори магазин к'во остава за София

П.П.Ся като се замисля тук редовно виждам обувки,които са поне с 20 лв. по-евтини,от колкото са в Русе,Добрич и Варна (за там имам наблюдение ...),така че що ли се очудвам като чета разни коментари за 100+ лв.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    ...
    Както казаха, модераторите не са сложени само заради теб. И не аз занимавам с глупости, а ти с безмисленото си мнение.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Нямах предвид това, че си си казала мнението..
    Просто твоето 'Модераторите да изтрият мненията ми и готово' ми прозвуча смешно. ;д
    What you give is what you get!

Голям фен
    ...
    Както казаха, модераторите не са сложени само заради теб. И не аз занимавам с глупости, а ти с безмисленото си мнение.
    Както и с вас, защото в момента спамите...

А случайно някой да знае къде продават апрески???
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Град
    София
    Абе първо са много хубави И БИАНКА НЕ ВИ ИСКА МНЕНИЕ, А ВИ ПИТА КЪДЕ СЕ ПРОДАВАТ!!! Бааааси, не можете ли да четете?! Еми мноо ясно, че не можем всички да имаме еднакъв вкус, ама тва няма абсолютно нищо общо с темата

Град
    България
    Ко става софиянци изкараха ли есенната колекция?

не ми зарежда страницата но съм сигурна че си си харесала ugg`boots ти си втория третия койото да ги харесва .. аз съм от бургас и ги има в джиани но са 170 лева сега в наща теранова са ги пуснали за 50 лева .. незнам ако си от софия 100% ще си намериш : ) (завист) ;д ъм .. иначе са си скъпички то в сайтовете са по 180 долара представи си в България

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    на мен ми казаха в трн ,че са 80, мързи ме да отида да видя

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    на мен ми казаха в трн ,че са 80, мързи ме да отида да видя
    Ех,тез пък...сигурно четат форума и видяли,че има маса желаещи и дай да надуем цените. Е 80 сравнение с 170 е добре,но пък все пак е Теранова и не е кой знае к'во качество.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си