- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къде продават такива ботуши?
Такам..Биб, извинявай, че ще ти ползвам темата ама за да не правя нова...
Та искам да попитам някой виждал ли е такива ботуши http://www.fluffyboots.co.uk/fluffy-...legwarmers.jpg ии къде![]()
Имаше ги по магазините преди 3-4 години. Сега никъде не съм виждала такива.![]()
Да.Знам, че им мина модата затова ги търся.Е аз няма да ходя с тях в снега деКато е сухо времето по-става
Ама продължавам да ги търся.Ии даже предпочитам черни или розови
![]()
БианЦо, тия ботуши са за жени.![]()
Първоначално написано от monka
Айде, па, поспрете се и вие? Подкрепям Бианка тук. Каза си момичето, иска само мнения ПО ТЕМАТА. Щом нямате смислено мнение, което да напишете, не пишете.Първоначално написано от TheLittleAngel
Миналата година си купих такива от Теранова.Много мекички и удобни![]()
Мисля че струваха 50 лв.
Що да не си напише човек мнението????Никой не я обиди, просто каза, че ни ги харесва....голям проблеммммммПървоначално написано от InnchetO
![]()
Иначе онези пухкавите верно, че преди 2-3 години много ги носеха.Кофти е, че стават само за сухо време.Скоро не съм виждала такива по магазините...
No MaN, No CrY!!!
\m/
Ааа какви са сладки.Моля ви когато излязат в Теранова кажете,защото не съм от София , а много искам да си взема!Първоначално написано от BlueCat
Защо да не си напише мнението ли? Когато е извън темата мнението не е "поканено". Не ме карай да ти цитирам форумни правила.Първоначално написано от monka
Първоначално написано от BlueCat
имах като първите и са ужасни...
и според менПървоначално написано от bloodyF
![]()
п.п. : нз каде има
.. за кой ли път молби и разкаяние..позната сцена нищо новo и мразя себе си за наказание защото те обичам твърде многоо..![]()
не ме занемавай с глупости.Модераторите да изтрият мненията ми и готовоПървоначално написано от InnchetO
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Модераторите не са длъжни да се занимават само с теб. Затова са правилата.
Иначе да е по темата - рано е още за ботушки. И в Ловеч би трябвало да има, но по-натам.
What you give is what you get!
Еее голям проблем стана, че някой си каза мнението...Първоначално написано от Decu
И, за да не занимавам модераторите да кажа, че в ибей имаше страхотни такива ботуши, обаче скъпички...
No MaN, No CrY!!!
\m/
Лелеее к'ви са тия космическите цениНякой даже беше споменал нещо за 100+ лв.
В Силистра от седмица пак са ги изкарали тия (е мооооже би са мааалко по-тънки не знам
) и са между 40 и 60 лв. ...
Знам,че не помагам много ама щом в малък град като Силистра се намират във всеки втори магазин к'во остава за София
![]()
П.П.Ся като се замисля тук редовно виждам обувки,които са поне с 20 лв. по-евтини,от колкото са в Русе,Добрич и Варна (за там имам наблюдение ...),така че що ли се очудвам като чета разни коментари за 100+ лв.![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Както казаха, модераторите не са сложени само заради теб. И не аз занимавам с глупости, а ти с безмисленото си мнение.Първоначално написано от monka
Нямах предвид това, че си си казала мнението..
Просто твоето 'Модераторите да изтрият мненията ми и готово' ми прозвуча смешно. ;д
What you give is what you get!
Както и с вас, защото в момента спамите...Първоначално написано от InnchetO
А случайно някой да знае къде продават апрески???
No MaN, No CrY!!!
\m/
Абе първо са много хубави И БИАНКА НЕ ВИ ИСКА МНЕНИЕ, А ВИ ПИТА КЪДЕ СЕ ПРОДАВАТ!!! Бааааси, не можете ли да четете?! Еми мноо ясно, че не можем всички да имаме еднакъв вкус, ама тва няма абсолютно нищо общо с темата![]()
Ко става софиянци изкараха ли есенната колекция?![]()
не ми зарежда страницата но съм сигурна че си си харесала ugg`boots![]()
![]()
![]()
ти си втория третия койото да ги харесва .. аз съм от бургас и ги има в джиани но са 170 лева сега в наща теранова са ги пуснали за 50 лева .. незнам ако си от софия 100% ще си намериш : ) (завист) ;д ъм .. иначе са си скъпички то в сайтовете са по 180 долара представи си в България
на мен ми казаха в трн ,че са 80, мързи ме да отида да видя![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Ех,тез пък...сигурно четат форума и видяли,че има маса желаещи и дай да надуем цените.Първоначално написано от POLLINA
Е 80 сравнение с 170 е добре,но пък все пак е Теранова и не е кой знае к'во качество.
![]()