- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Използвали ли сте ???
Някога използвали ли сте някой (гадже или прятел)???
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Не, не съм такава. А пък и имам ужасна съвест за всяко нещо, така че просто не бих могла..![]()
Не, но когато бях малък си спомням, че с приятелчетата от махлата се използвахме всичките, всеки си говореше зад гърба на другия, но пак си играхме![]()
Мен най-вероятно заради парите може да са ме използшали.
Ние сме 3ма фр, но пък поне имаме пари![]()
. Имаш ли парички обичан си от всички
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
LuxurySk0B спри с това ''Имаш ли парички обичан си от всички'' щото накрая ще останеш с пръст в гъза..А по темата да,използвала съм един бивш съученик,за да преписвам от него по химия...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ами...имало е случаи,в които съм имала възможности,обаче не съм го правила.Е...може би за един концерт
![]()
Ти си на 10, ваш'те ти дават 5 лева, на другите родителите им дават по 2 и имаш пари предполагам?Първоначално написано от LuxurySk0B
По темата - имало е доста случаи, но с хора, които едва познавам. Близък човек(приятел) никога не бих използвал.
мамка му , кой ти каза тва , се ми е тая дали си на 10 , 15 или 20 накрая наистина ще останеш с пръст в гъза ако не и с нещо по-лошоПървоначално написано от LuxurySk0B
![]()
![]()
ONE LIFE ONE LOVE
а сега по темата - като погледна реално може би аз съм била повече използвана , а не обратното![]()
![]()
ONE LIFE ONE LOVE
аз учтиво моля за услуга... пък и моя най-добър приятел сам се натапя... ама тва са дребни раоти, аз не бих направил нещо на чужд гръб... за собствена облага, против принципите ми е
Не,не съм
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
+ 1 xDПървоначално написано от kalinadelinda
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Не.
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Не.![]()
[bАз никога не съм и не бих , НО мен са ме и никак не е приято .
![]()
[/b]