- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво е музиката за вас ?
Ай,че филмирани деца.Като ви заблъска малко животеца ще видиме дали ще имате време да мислите за музичка и т.н.99% от вас никога не са се занимавали професионално с музика,така че какво се вживявате?!И с тея философските мисли дето ги бяха напускали в началото направо смях ме напуши.
Открай време музиката е правена за развлечение!И тя е това.Вие понеже си нямате друга работа и си създавате емоции чрез музиката,което е тъпо,и боготворите звездите,които я изпълняват,което е още по-тъпо.Затова музиката е вашия живот....за нормалните хора тя е просто развлечение и начин да се откъснеш за малко от истинските проблеми в живота.
За хората,които професионално се занимават с музика,тя наистина може би изпълва животът им,но някакви 13 годишни пикли с тея мисли на Бетовен и Ницше дето ми бяха излезли в началото наистна ми стана яко смешно.
Всеки разбира музиката по един или друг начин
За някои тя е начин на живот, за други е забавление, а за трети не е нищо особено
Всеки разбира музиката различно
За мене музиката е да й се кефиш, да се чунстваш добре докато я слушаш...тва е...от толкова философски разсъждения нямаше да има цигани на Лъвов мост...просто я слушайте!
За сестра ми например музиката е крана на тоалетната чиния , ама не тя не стои по цял ден във WC-то, че да казва, че е начин на живот![]()
Музиката е израз на всички мои чувства, тя е живот !![]()
![]()
![]()
![]()
музиката за мен е мн важна,само тя може да разгърне истинската ми същност.
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
чрез музика,казвам това което искам на някои човек.. или изразявам чувствата си,мислите и т.н.
без нея не мога <3
Marshall Mathers
ей на го... писал съм го в друга, моя си тема... ама ся ше го копирам безсрамно и няма да искам разрешение от себе си:
Първоначално написано от същия
Купон, забавление, убиец на скуката![]()
Музиката е нещо с което можеш да изразиш чувтвата си
Когато слушам някоя песен, по някакъв начин я свързвам с определена емоция, човек или случка. Когато слушам музика преживявам всичко това отново. Може би понякога емоциите не са толкова добри, но са по някакъв начин свързани със самата мен. Не мога да обясня пристрастеността си към музиката по никакъв начин. Тя е нещо от което имам нужда, нещо без което не се чувствам добре.
Освен това във всяка песен има история (говоря за свястна музика, а не от типа "о, мъж на хоризонта!"). В някои случаи разпознавам себе си някъде вътре в тази история. Не искам да навлизам във филми или да драматизирам, но си е така.
За мен музиката е необходимост, както цигарата за пушача! Трябва да получа необходимата доза ;]]
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Какво е музиката за менТя е мой много добър приятел... когато нещо ми е криво или тъпо слушам музика и по този начин според се разтоварвам..когато ми е ужасно готино и весело и никой не разбира на какво се кефя отново мога да си пусна някое супер яко парче и да изразя себе си по този начин ...всъщност не мога да кажа че без музиката немога да живея ,всеки може ! ..Но музиката прави денят ми по цветен и забавен.А и почти всяка песен която обичам е изпълнена с спомени с лубими мой хора.Обичам музиката
![]()
![]()