.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 116
    Град
    Пловдив
    Ооо, но какво виждат моите очи??? Изтрещялата тема за секса за пари..
    Вижте сега скъпи девойки от този форум. Супер е,че повечето не сте и няма да правите пари за секс,обаче тези които го правят са толкова стотици хиляди,че ми се гади като вървя по улиците и знам,че само късметлии се уреждат със свестни мадами.. Е не съм късметлия.

Аре бе, не са. Всяка една жена, ако и предложат ДОСТАТЪЧНО количество пари, примерно милиони, естествено, че ще предпочете с половин-един час ебане, да си уреди живота за години напред. Тъй, че не се прайте на много морални. Което не може да се купи с пари, се купува с много пари.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    Аре бе, не са. Всяка една жена, ако и предложат ДОСТАТЪЧНО количество пари, примерно милиони, естествено, че ще предпочете с половин-един час е**не, да си уреди живота за години напред. Тъй, че не се прайте на много морални. Което не може да се купи с пари, се купува с много пари.

Град
    kurvi
    аз бих, зависи с кой и за колко...
    As S1m
    KuRwA

Град
    In the middle of nowhere
    Аре бе, не са. Всяка една жена, ако и предложат ДОСТАТЪЧНО количество пари, примерно милиони, естествено, че ще предпочете с половин-един час е**не, да си уреди живота за години напред. Тъй, че не се прайте на много морални. Което не може да се купи с пари, се купува с много пари.
    В една друга тема като се опитах да им обясня същото настана бунт
    Come out, come out wherever you are...

ами ако сте студенти,живеете с майка си, а баща ви ви е зарязал когато сте били на 8 год и оттогава майка ви сама се справя сама и ви издържа.Ако ви тряват пари за семестъра,които е 250лв |примерно|,отделно за пътни,облекло учебници и тетрадки ??????

Не съм правил и при никакви обстоятелства не бих правил.Ама все пак никога не казвай никога нищо не се знае поне засега съм против секса за пари

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    аз пък бих предпочела да пукна от глад например, но не да жертвам честолюбието, гордостта и достойнството си за пари

Цитирай Първоначално написано от PeaceSells
    ами ако сте студенти,живеете с майка си, а баща ви ви е зарязал когато сте били на 8 год и оттогава майка ви сама се справя сама и ви издържа.Ако ви тряват пари за семестъра,които е 250лв |примерно|,отделно за пътни,облекло учебници и тетрадки ??????
    =>>> има много други начини да набавиш тези пари за нужните ти неща, е естествено ако не си супер бездарна и тъпа, ама така е който не е учил, да го духа, макар че в БГ с диплома си за никъде, ама без хептен...

Супер фен Аватара на Passi0n
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Не съм и никога не бих правила!

Което не може да се купи с пари, се купува с много пари.
    Мнооого точно казано..

Град
    ВаРнАаАа
    Е да де, ама ако някой предложи 1 милион за секс, мислиш ли, че някой ще му повярва? Всеки ще си каже "Тоя/тая на тъп/а ли ме прави? Ще ми даде 1 милион..друг път "

Повече от фен
    ...много сте сигурно че всеки ще се продаде за определена цена.... ......може би защото вие бихте го направили ....

Цитирай Първоначално написано от Di
    да,разбира се..
    400 милиарда на секунда..
    После защо има криза по темата: тъпо е малко , но пък това е най-старата професия доколкото знам

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Е да де, ама ако някой предложи 1 милион за секс, мислиш ли, че някой ще му повярва? Всеки ще си каже "Тоя/тая на тъп/а ли ме прави? Ще ми даде 1 милион..друг път "
    Така е да, но пък може да е някой ултра мега богаташ и да ти даде банкова гаранция за съответния милион. Само, че ще трябва един нотариус да ви свети, за да удостовери надлежно изпълнението на задължението от твоя страна
    Вероника, това са подробности, въпросът е принципен

Град
    Sofia
    ^ ехее, продаде я вече

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Така е да, но пък може да е някой ултра мега богаташ и да ти даде банкова гаранция за съответния милион. Само, че ще трябва един нотариус да ви свети, за да удостовери надлежно изпълнението на задължението от твоя страна
    Вероника, това са подробности, въпросът е принципен
    Той хубаво е принципен, но аз да кажа.. Никой за единия секс няма да тръгне да прави сичките тея глупости

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Предполагам, че темата се отнася и за момичета, и за момчета.

Разбира се, че бих оправил някоя за пари. Зависи от сумата бих оправил някоЙ за пари.

Всички казвате "Нееее !", "Никога !" и тем подобни. Всъщност като видите няколко хиляди накуп (нямам предвид стотици), не мисля, че ще сте на същото мнение. Нямам намерение да споря, а просто изказвам мнение.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    НеКъДе В ЛеВо иЛи Май БешЕ от ДеСн0
    аве еи ше ви трашна 1 милион пред очите и ше видим така ше ми скачате на кура че ...
    Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!

а

едва ли бих го правила освен ако нещо не застращава семеиството и няма друг изход но пак ще се намери вариант
    ОБИЧАМ ТЕ

Цитирай Първоначално написано от hamilcar
    Предполагам, че темата се отнася и за момичета, и за момчета.

Разбира се, че бих оправил някоя за пари. Зависи от сумата бих оправил някоЙ за пари.

Всички казвате "Нееее !", "Никога !" и тем подобни. Всъщност като видите няколко хиляди накуп (нямам предвид стотици), не мисля, че ще сте на същото мнение. Нямам намерение да споря, а просто изказвам мнение.
    +1 ВЕроника, и така да е, но за няколко хиляди лева, много хора въобще не ги бърка, че са ги дали. Още повече ако е симпатяга пичът, а не няккъв ултра грозен, дебел чичка, на всяка ше й омекнат коленцата.

Град
    SOFIA
    НИКОГА,неща от сорта са ми под достойнството

Супер фен
    Град
    Панацея
    не съм плащал никога за секс
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Sofia
    Още повече ако е симпатяга пичът, а не няккъв ултра грозен, дебел чичка, на всяка ше й омекнат коленцата.
    е той ако е симпатяга и ми е по вкуса, и във възрастовата ми граница, аз и без пари ще си легна с него, то въпросът е,ако е някой, който не ти харесва дали би се прежалил/а, поне аз така го разбирам, защото иначе се губи целта на занятиети,се едно гаджето ми да ми дава пари,че спя с него /почти все едно/

Град
    My empire of Dirt.
    Всъщност вие не зачитате нещо. Секса за пари не е някоя готина мацка/юберяк пич да ти предложи пари за да преспиш с него. Секса за пари (проституция, дееегати) е някой да ти даде пари, за да му направиш хубавото чрез сексуален акт (не е задължително да е секс, нали, може свирка да е, може и извратения като СКАТ-а - всеки сам си определя границите).

Не е задължително и човек, който плаща, да е от противоположния пол. Също така мъжете, които правят секс за пари (жиголота), не са обратни или травестити - един от любимите ми главни герои във филми всъщност си е точно мъжко жиголо-робот - Жиголо Джо от Изкуствен Интелект.

Тука явно ме запомниха някои хора с факта, че не вярвам в морала (за мен морала се ограничава до това да не се бъркаш в живота на другите и те да не се бъркат в твоя). Поради този факт не виждам нищо лошо да се прави секс за пари - тялото нито е свещено, нито пък един секс го прави за еднократна употреба, както някой спомена по-горе. Дали аз бих го правил - не знам, по-вероятно не, но както казах, не виждам нищо лошо в това да правя секс за пари.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Ballbreaker
    Поради този факт не виждам нищо лошо да се прави секс за пари - тялото нито е свещено, нито пък един секс го прави за еднократна употреба, както някой спомена по-горе. Дали аз бих го правил - не знам, по-вероятно не, но както казах, не виждам нищо лошо в това да правя секс за пари.
    Е това вече е въпрос на психика,за теб не би било унижение, загуба на достойнство и начин, по който да се чувстваш нищожен от факта, че можеш да си изкараш парите само по този начин, а не по някой по- достоен, но за други да
    П.П. Не споря нито те съдя, просто мнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си