- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс за пари
Ооо, но какво виждат моите очи??? Изтрещялата тема за секса за пари..
Вижте сега скъпи девойки от този форум. Супер е,че повечето не сте и няма да правите пари за секс,обаче тези които го правят са толкова стотици хиляди,че ми се гади като вървя по улиците и знам,че само късметлии се уреждат със свестни мадами.. Е не съм късметлия.
Аре бе, не са. Всяка една жена, ако и предложат ДОСТАТЪЧНО количество пари, примерно милиони, естествено, че ще предпочете с половин-един час ебане, да си уреди живота за години напред. Тъй, че не се прайте на много морални. Което не може да се купи с пари, се купува с много пари.
Първоначално написано от ImmortalTechnique
В една друга тема като се опитах да им обясня същото настана бунтПървоначално написано от ImmortalTechnique
![]()
Come out, come out wherever you are...
ами ако сте студенти,живеете с майка си, а баща ви ви е зарязал когато сте били на 8 год и оттогава майка ви сама се справя сама и ви издържа.Ако ви тряват пари за семестъра,които е 250лв |примерно|,отделно за пътни,облекло учебници и тетрадки ??????
Не съм правил и при никакви обстоятелства не бих правил.Ама все пак никога не казвай никога нищо не се знае поне засега съм против секса за пари
аз пък бих предпочела да пукна от глад например, но не да жертвам честолюбието, гордостта и достойнството си за пари
=>>> има много други начини да набавиш тези пари за нужните ти неща, е естествено ако не си супер бездарна и тъпа, ама така е който не е учил, да го духа, макар че в БГ с диплома си за никъде, ама без хептен...Първоначално написано от PeaceSells
Е да де, ама ако някой предложи 1 милион за секс, мислиш ли, че някой ще му повярва? Всеки ще си каже "Тоя/тая на тъп/а ли ме прави? Ще ми даде 1 милион..друг пътПървоначално написано от ImmortalTechnique
"
...много сте сигурно че всеки ще се продаде за определена цена..........може би защото вие бихте го направили ....
После защо има кризаПървоначално написано от Di
![]()
по темата: тъпо е малко , но пък това е най-старата професия доколкото знам
![]()
Така е да, но пък може да е някой ултра мега богаташ и да ти даде банкова гаранция за съответния милион. Само, че ще трябва един нотариус да ви свети, за да удостовери надлежно изпълнението на задължението от твоя странаПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
Вероника, това са подробности, въпросът е принципен![]()
Първоначално написано от ImmortalTechnique
Той хубаво е принципен, но аз да кажа..
Никой за единия секс няма да тръгне да прави сичките тея глупости
![]()
Предполагам, че темата се отнася и за момичета, и за момчета.
Разбира се, че бих оправил някоя за пари. Зависи от сумата бих оправил някоЙ за пари.
Всички казвате "Нееее !", "Никога !" и тем подобни. Всъщност като видите няколко хиляди накуп (нямам предвид стотици), не мисля, че ще сте на същото мнение. Нямам намерение да споря, а просто изказвам мнение.
аве еи ше ви трашна 1 милион пред очите и ше видим така ше ми скачате на кура че ...![]()
![]()
![]()
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
едва ли бих го правила освен ако нещо не застращава семеиството и няма друг изход но пак ще се намери вариант![]()
ОБИЧАМ ТЕ
+1 ВЕроника, и така да е, но за няколко хиляди лева, много хора въобще не ги бърка, че са ги дали. Още повече ако е симпатяга пичът, а не няккъв ултра грозен, дебел чичка, на всяка ше й омекнат коленцата.Първоначално написано от hamilcar
НИКОГА,неща от сорта са ми под достойнството
не съм плащал никога за секс![]()
Първоначално написано от Say It Right
е той ако е симпатяга и ми е по вкуса, и във възрастовата ми граница, аз и без пари ще си легна с него, то въпросът е,ако е някой, който не ти харесва дали би се прежалил/а, поне аз така го разбирам, защото иначе се губи целта на занятиети,се едно гаджето ми да ми дава пари,че спя с него /почти все едно/Първоначално написано от ImmortalTechnique
![]()
Всъщност вие не зачитате нещо. Секса за пари не е някоя готина мацка/юберяк пич да ти предложи пари за да преспиш с него. Секса за пари (проституция, дееегати) е някой да ти даде пари, за да му направиш хубавото чрез сексуален акт (не е задължително да е секс, нали, може свирка да е, може и извратения като СКАТ-а - всеки сам си определя границите).
Не е задължително и човек, който плаща, да е от противоположния пол. Също така мъжете, които правят секс за пари (жиголота), не са обратни или травестити - един от любимите ми главни герои във филми всъщност си е точно мъжко жиголо-робот - Жиголо Джо от Изкуствен Интелект.
Тука явно ме запомниха някои хора с факта, че не вярвам в морала (за мен морала се ограничава до това да не се бъркаш в живота на другите и те да не се бъркат в твоя). Поради този факт не виждам нищо лошо да се прави секс за пари - тялото нито е свещено, нито пък един секс го прави за еднократна употреба, както някой спомена по-горе. Дали аз бих го правил - не знам, по-вероятно не, но както казах, не виждам нищо лошо в това да правя секс за пари.
Е това вече е въпрос на психика,за теб не би било унижение, загуба на достойнство и начин, по който да се чувстваш нищожен от факта, че можеш да си изкараш парите само по този начин, а не по някой по- достоен, но за други даПървоначално написано от Ballbreaker
П.П. Не споря нито те съдя, просто мнение![]()