- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс за пари
Не че нещо, но и милион да ми дават - пак НЕ бих се навила.
Жалки са тези момиченца...![]()
аз за без пари правя, кво ми пречи да взема некой лев![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
О господи !! НИКОГА НЕ СЪМ ПРАВИЛА И НЕ БИХ ПРАВИЛА!! Това е възможно най-унизителното нещо. По каквито и да било причини не бих правила. Не е това начина да си изкарваш парите
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Защо ако някое момиче си продава тялото трябва да е супер пропадналата, а когато някое момче прави същото то той е най-големия плейбой ...Първоначално написано от BUBBLEGUM4o
По темата не знам живота може да ме сложи пред всякакви ситуации..
"Колкото повече, толкова повече..!"
Мързеше ме да чета 8 страници, ама да попитам. Младите дами да се замислят над това, дали всъщност за момчето има разлика между това да ви почерпи едно и да ви даде пари на ръка. И всъщност момичетата, които ходят с някого заради колата му и заради това че той плаща сметката... нека се замислят какви са.
Секса за пари е по долен от плешив циганин педераст .. (лично мнение)
Да пием!!
Зависи от човека... и от цената![]()
![]()
Ако ме срещне някаф дядка на улицата и ми каже: На ти 100 лева направи ми една свирка естествено че няма да се съглася
За пари не бих правил секс, макар че са ми предлагали, но така се превръщам в жиголо, а аз секса го правя за спорта.
Не,не мисля че бих го направила ... това е наистина унизително нещо ... но нали знаете никога не казвай НИКОГА. Човек не знае в каква задънена улица ще попадне.Но си пожелавам никога да не съм в такова положение ...
Айде айде половината момичета тука дет казаха че небиха да не мислите че ще си признаят, ако някои им предложи 500-1000 лв за една неангажираща свирка било то и с презерватив или за секс.Все някоя ще се навие.За 5 мин работа и удовоствие после за 1000 лв много глезотийки ще може да си купи.
Така да ги питате няма смисал пригответе една пачка и ходете да предлагате (на пълнолетни момичета).