.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 116 от общо 116
    Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Не че нещо, но и милион да ми дават - пак НЕ бих се навила.
    Жалки са тези момиченца...

Град
    бълХаристан
    аз за без пари правя, кво ми пречи да взема некой лев
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Град
    Стара Загора
    О господи !! НИКОГА НЕ СЪМ ПРАВИЛА И НЕ БИХ ПРАВИЛА!! Това е възможно най-унизителното нещо. По каквито и да било причини не бих правила. Не е това начина да си изкарваш парите
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Голям фен Аватара на cveteto64
    Цитирай Първоначално написано от BUBBLEGUM4o
    Зависи... яко някоя яка мацка ми предложи хахаха ... иначе за момичетата , трябва да са доста пропаднали за да си продадат тялото......
    Защо ако някое момиче си продава тялото трябва да е супер пропадналата, а когато някое момче прави същото то той е най-големия плейбой ...
    По темата не знам живота може да ме сложи пред всякакви ситуации..
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Мързеше ме да чета 8 страници, ама да попитам. Младите дами да се замислят над това, дали всъщност за момчето има разлика между това да ви почерпи едно и да ви даде пари на ръка. И всъщност момичетата, които ходят с някого заради колата му и заради това че той плаща сметката... нека се замислят какви са.

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от ILoveU2
    Мързеше ме да чета 8 страници, ама да попитам. Младите дами да се замислят над това, дали всъщност за момчето има разлика между това да ви почерпи едно и да ви даде пари на ръка. И всъщност момичетата, които ходят с някого заради колата му и заради това че той плаща сметката... нека се замислят какви са.
    съгласна съм..

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Секса за пари е по долен от плешив циганин педераст .. (лично мнение)
    Да пием!!

Голям фен Аватара на gret4ety
    Зависи от човека... и от цената Ако ме срещне някаф дядка на улицата и ми каже: На ти 100 лева направи ми една свирка естествено че няма да се съглася

За пари не бих правил секс, макар че са ми предлагали, но така се превръщам в жиголо, а аз секса го правя за спорта.

.

Не,не мисля че бих го направила ... това е наистина унизително нещо ... но нали знаете никога не казвай НИКОГА. Човек не знае в каква задънена улица ще попадне.Но си пожелавам никога да не съм в такова положение ...

Голям фен
    Град
    Варна
    Айде айде половината момичета тука дет казаха че небиха да не мислите че ще си признаят, ако някои им предложи 500-1000 лв за една неангажираща свирка било то и с презерватив или за секс.Все някоя ще се навие.За 5 мин работа и удовоствие после за 1000 лв много глезотийки ще може да си купи.
    Така да ги питате няма смисал пригответе една пачка и ходете да предлагате (на пълнолетни момичета).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си