.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

ВИНС и теми по български език

Искам да кандидатствам във Винса с икономика, но понеже се чудя дали да избера български или математика като тест, може ли някой, който е по-запознат да ми каже къде в нета мога да намеря тестове, които са давани. Искам да се ориентирам кое ще е по-подходящо за мен, тъй като и двете ми вървят
    Благодаря много

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)

Re: ВИНС и теми по български език

Цитирай Първоначално написано от _raztrevojenaaa_
    Искам да кандидатствам във Винса с икономика, но понеже се чудя дали да избера български или математика като тест, може ли някой, който е по-запознат да ми каже къде в нета мога да намеря тестове, които са давани. Искам да се ориентирам кое ще е по-подходящо за мен, тъй като и двете ми вървят
    Благодаря много
    По БЕЛ теста, знам че е кажи-речи, същото като матурата, само че без ЛИС-а.Има 80 въпроса.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Re: ВИНС и теми по български език

Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Цитирай Първоначално написано от _raztrevojenaaa_
    Благодаря много
    По БЕЛ теста, знам че е кажи-речи, същото като матурата, само че без ЛИС-а.Има 80 въпроса.
    е да, но искам да видя какво представляват. Няма ли някой, който да е кандидатствал там с БЕЛ???

Мега фен Аватара на L0ST
    Да хубаво е да видиш какво са. Примерно може да ма тест по БЕЛ с 50 въпроса за ограждане и тест по математика с 50 въпроса за ограждане, само че по БЕЛ теста сядаш и мислиш, какво си учил и т.н., а по математика сядаш и решаваш 50 задачи, което е нарапво смешно, но нали сме в България.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си