- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отново въпрос към момичетата
Е, момичета, много обичате да казвате колко самтиметра ви задоволяват, кое е малко, кое голямо, а всъщност вие мерили ли сте, лично, кура на приятеля ви?
Задавам този въпрос защото повечето момчетата лъжат приятелките си, за размера на "малкия приятел" а повечето момичетата нямат и представа колко е, а просто казват, толкова колкото смятат че е...
Хахахах представяш ли си копеле придръвил съм го и она фанала шивашкия метър и мери хахах
Говнааааааааааа
Да човек, надървих му го и го измерих с линийката, защото ако не е поне 21.3 см не може да е с мен. Беше едва 21 см и го зарязах.. не става. А той се опита да ме изменти копелдака"22 ми е беее" пф...
![]()
Представяш ли си !!! 1см и си аут ..Първоначално написано от BePoHuKa
ти верно си тъпа ама поне забавна да беше мама му и живот значиПървоначално написано от BePoHuKa
Първоначално написано от zobdog
![]()
![]()
Различни хора, различни предпочитания
Защо жените все се блъскат като опитат да паркират назад? Защото не знаят колко е 20 см![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
...достатъчен
Четете първия пост от темата, преди да пишете![]()
Естествено,че не съм го мерила,но видимо се вижда че е голям и се усеща,няма кво да го меря!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Не съм го мерила естествено. Но за мен няма значение колко е голям.. за това не си и правя труда.. Тва че вашите мъжки лиготии относно размера не спират, не означава че и мен трябва да ме вълнуват. Хубаво ми е с моя приятел, значи няма смисъл да меря квото и да е..![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
стига ве меен...
толкова теми има дори на тая страница, мръдни малко скролера, егати мързела..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮