.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Отново въпрос към момичетата

Е, момичета, много обичате да казвате колко самтиметра ви задоволяват, кое е малко, кое голямо, а всъщност вие мерили ли сте, лично, кура на приятеля ви?
    Задавам този въпрос защото повечето момчетата лъжат приятелките си, за размера на "малкия приятел" а повечето момичетата нямат и представа колко е, а просто казват, толкова колкото смятат че е...

Хахахах представяш ли си копеле придръвил съм го и она фанала шивашкия метър и мери хахах
    Говнааааааааааа

Град
    ВаРнАаАа
    Да човек, надървих му го и го измерих с линийката, защото ако не е поне 21.3 см не може да е с мен. Беше едва 21 см и го зарязах.. не става. А той се опита да ме изменти копелдака "22 ми е беее" пф...

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Да човек, надървих му го и го измерих с линийката, защото ако не е поне 21.3 см не може да е с мен. Беше едва 21 см и го зарязах.. не става. А той се опита да ме изменти копелдака "22 ми е беее" пф...
    Представяш ли си !!! 1см и си аут ..

ти верно си тъпа ама поне забавна да беше мама му и живот значи

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от zobdog
    ти верно си тъпа ама поне забавна да беше мама му и живот значи

Град
    Момини Цици
    размера на приятеля ми .. достатъчен.. няма да хукна да го меря..

Различни хора, различни предпочитания
    http://cdn.11.forumer.com/

Животът е наем, а не подарък!

Град
    Пловдив
    Защо жените все се блъскат като опитат да паркират назад? Защото не знаят колко е 20 см
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Повече от фен
    ...достатъчен

Четете първия пост от темата, преди да пишете

Естествено,че не съм го мерила,но видимо се вижда че е голям и се усеща,няма кво да го меря!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    Maina Town
    Не съм го мерила естествено. Но за мен няма значение колко е голям.. за това не си и правя труда.. Тва че вашите мъжки лиготии относно размера не спират, не означава че и мен трябва да ме вълнуват. Хубаво ми е с моя приятел, значи няма смисъл да меря квото и да е..
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

стига ве меен...
    толкова теми има дори на тая страница, мръдни малко скролера, егати мързела..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си