.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Наистина малък пенис...

Здравейте Дълго време четях във форума теми за размера на пениса, ебавки, подигравки (признавам-и аз съм се смяла с глас на подмятания за размери)...Та така де да започнем от тука-аз съм момиче на почти 19, имала съм какви ли не партньори в секса, но такова нещо не ми се беше случвало и не ми дава мира, за това искам да го споделя някъде...
    Ще гледам на кратко-легнах си с едно момче ... поех инициативата в мои ръце (понеже беше притеснителен) и реших да съм от горе...Тогава в тъмното с ръка започнах да търся (мисля че ТЪРСЯ е точната дума) пениса му и тогава...грозната истина ме плясна по лицето-беше му страшно малък...не просто малък (от порядъка на 12-14 см примерно), а ужасно малък по дяволите!!!И аз скочих като ужилена и излязох на терасата да пуша и поговорих с него и ужаса за мене беше, че той не осъзнава, че това е проблем...Казах му да се посъветва с лекар, знам ли и аз какво...Но той сякаш не приемаше, че това е проблем.И така...
    На вас може да ви се струва глупаво, но този случай ме остави без думи, защото само бях чела за подобни неща, не вярвах , че ще попадна на момче с такъв проблем (А И НЕ ВЯРВАХ, ЧЕ МОМЧЕ С ТАКЪВ ПРОБЛЕМ ЩЕ СЕ ОСТАВИ НЕЩАТА ДА СТИГНАТ ДО СЕКС)..
    Та за да не бъде само като изповед...Момичета, вие как бихте реагирали?И смятате ли, че съм реагирала грубо като скочих и се обляках и след това открито си му го казах, че има подобен проблем?
    Мерси предварително Никой не е длъжен да пише...просто ако искате да споделите мнение-заповядайте
    ...
    Don't let them say you aint beautiful...
    They can all get fUcked, just stay true to you..!

А той на колко години е?

на 21
    ...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Хм.. какво бих направила?! .. о.О Първо, никога не бих си легнала със случаен. (Нееее, няма да пояснявам защо, може ли?! ) Второ, ако изобщо се стигне до секс с някого, значи.. той би означавал много за мен и определено не би ме интересувало колко му е голям члена. След като не е проблем за него, защо да е проблем за мен? То си е до ген, не можеш да го промениш, чувала съм какви ли не неща.. Все едно грамааааадните пениси не са аномалия? Както има големи и средни, така има и малки ... та и мънички.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Повече от фен
    Ами да се посъветва с лекар не бих му казала....защото няма как това да се оправи...а той че не го приема за проблем,че то и жените с мн малки гърди също не го приемат за проблем....все едно на тях да им кажеш посъветвай се с лекар.......ама ти мн яко си реагирала

за мацката, дето прави опити да ме упреква, че си лягам с всеки-с него сме приятели от година...и последния месец започнахме да се държим като повече от приятели...но няма смисъл да давам обяснения...а и още нещо - НЕ ГОВОРИМ ЗА "МАЛКА ПИШКА" , МАМКА МУ...А ЗА ПЕНИС ОТ ПОРЯДЪКА НА...ЕМИ ПРОСТО СИ ПОГЛЕДНИ ПРЪСТА НА РЪКАТА!ТИ КАКЪВ ПОЛОВ ЖИВОТ ЩЕ ВОДИШ С ТАКЪВ ЧОВЕК, А?!
    ...

Повече от фен
    Да, реагирала си грубо и неадекватно. Ти за единия пенис ли си с него? И смяташ, че не заслужава да прави секс, защото е с малък пенис. А ако на теб някой ти каже, че не иска да правите секс, защото имаш малки гърди и избяга? Гадно е, плоско е, показва цялата ти простотия. Аз съм висока 1.57. А някой ми е казал да отида на лекар, щото виждаш ли, той не може да е с толкова ниска, а му се е видял тесен светът. Аман от курви и криворазбрани ценности...
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Има ги и такива, к'во се чудиш.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Това имах в предвид, ако се стигне дотам, значи изобщо няма да съм с него, заради половия живот. И никак не те упреквам .. В темата си попитала "Какво бихте направили .. ?" .. Отговорих за себе си, споко мацка. .. Ииии да, окей, признавам, че би било кофти и не знам точно как бих реагирала.. ноооо горе изразих мнението си.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от SummerRain
    Да, реагирала си грубо и неадекватно. Ти за единия пенис ли си с него? И смяташ, че не заслужава да прави секс, защото е с малък пенис. А ако на теб някой ти каже, че не иска да правите секс, защото имаш малки гърди и избяга? Гадно е, плоско е, показва цялата ти простотия. Аз съм висока 1.57. А някой ми е казал да отида на лекар, щото виждаш ли, той не може да е с толкова ниска, а му се е видял тесен светът. Аман от к**ви и криворазбрани ценности...
    ВИЖ КВО СКЪПИ ИЛИ СКЪПА...ЗЕМИ ПОМИСЛИ МАЛКО С ТАЗИ ГЛАВИЦА, ВМЕСТО ДА ФЪРЛЯШ НАЛЯВО НАДЯСНО ОПРЕДЕЛЕНИЯ КАТО К**ВА...НЕ СЪМ КАЗАЛА, ЧЕ НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА ПРАВИ СЕКС ЗАЩОТО Е С МАЛЪК, А ЧЕ ЧИСТО ФИЗИЧЕСКО НЕ Е ВЪЗМОЖНО!!!!!!!!!!!!!
    ЗА ХИЛЯДЕН ПЪТ ЛИ ДА КАЗВАМ, ЧЕ ТОВА НЕ Е НЯКАКЪВ КАПРИЗ ОТ МОЯ СТРАНА!!!!!!!ДА БЕШЕ 11 САНТИМА НЯМАШЕ НИЩО ДА КАЖА, НО ТУКА ГОВОРИМ ЗА НЕЩО, КОЕТО НЕ Е НОРМАЛНО...ТОЙ ДОРИ ЕРЕКЦИЯ НЯМА...ТОВА Е НЕДОРАЗВИТ ПЕНИС ЗА БОГА
    ...

За последния ми коментар-извинявай, не видях , че си момиче...и няма смисъл да сравняваш случая с малки цици примерно, щото с циците си не праиш секс капиш
    ...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от BunnyD
    Да, реагирала си грубо и неадекватно. Ти за единия пенис ли си с него? И смяташ, че не заслужава да прави секс, защото е с малък пенис. А ако на теб някой ти каже, че не иска да правите секс, защото имаш малки гърди и избяга? Гадно е, плоско е, показва цялата ти простотия. Аз съм висока 1.57. А някой ми е казал да отида на лекар, щото виждаш ли, той не може да е с толкова ниска, а му се е видял тесен светът. Аман от к**ви и криворазбрани ценности...
    ВИЖ КВО СКЪПИ ИЛИ СКЪПА...ЗЕМИ ПОМИСЛИ МАЛКО С ТАЗИ ГЛАВИЦА, ВМЕСТО ДА ФЪРЛЯШ НАЛЯВО НАДЯСНО ОПРЕДЕЛЕНИЯ КАТО К**ВА...НЕ СЪМ КАЗАЛА, ЧЕ НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА ПРАВИ СЕКС ЗАЩОТО Е С МАЛЪК, А ЧЕ ЧИСТО ФИЗИЧЕСКО НЕ Е ВЪЗМОЖНО!!!!!!!!!!!!!
    ЗА ХИЛЯДЕН ПЪТ ЛИ ДА КАЗВАМ, ЧЕ ТОВА НЕ Е НЯКАКЪВ КАПРИЗ ОТ МОЯ СТРАНА!!!!!!!ДА БЕШЕ 11 САНТИМА НЯМАШЕ НИЩО ДА КАЖА, НО ТУКА ГОВОРИМ ЗА НЕЩО, КОЕТО НЕ Е НОРМАЛНО...ТОЙ ДОРИ ЕРЕКЦИЯ НЯМА...ТОВА Е НЕДОРАЗВИТ ПЕНИС ЗА БОГА
    А ти що не помисли с твойта главица преди да реагираш толкова умно?
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от BunnyD
    А ти що не помисли с твойта главица преди да реагираш толкова умно?
    Айде сега ще се нападаме ли?!Ако тва искаш-няма проблем...
    Иначе-говорих дълго време с момчето и естествено , че му се извиних за реакцията си...
    ...

Град
    Maina Town
    Абе на думи мн лесно.. Всеки говори ее ся ти щом имаш чувства няа ти пука колко е голям бля бля бля... Ама съм 100% сигурна че голяма част от тея хора ще реагират остро, както и авторката на темата. Разбирам че ти е тъпо ии добре си напраевила че сте поговорили а не си изчезнала направо.. Честно казано не знам аз как бих реагирала ноо определено с недоразвит пенис не ми е ясно как ще се прави секс.. ПЪЛНОЦЕНЕН!
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

А, те тва е monincetyyy Аз примерно искам един ден да създам семейство, да имам деца...Как ще стане?!Не ми ги пробутвайте тея за обичта и т.н. , щото ако ви се случи друга песен ще запеете
    ...

Град
    Пловдив
    а той пича правил ли го е с друга? ... и колкото и да му е малък си постъпила като селска селянка...
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Мило момиче BunnyD, явно за теб размера има значение това обаче не е повод да го правиш на проблем, не това НЕ Е проблем, първо на първо съм убеден, че нямаш никаква идея колко са 14см и че това е що годе средната статистическа големина в световен мащаб.
    Щом за теб 14 сантиметра са малко, отиваш в най близкия сексшоп и си купуваш един пожарогасител (референция към един виц), който да те задоволява или за да да бъда малко по мил, си намери някой друг мъж, но не се подигравай.

Препоръчвам ти да се извиниш на момъка.

И за да бъда безкрайно тривиален, за да си се съгласила да спиш с него значи ти е харесал с нещо, така че не се си в правото да се оплакваш и подиграваш!
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Цитирай Първоначално написано от Macallan
    а той пича правил ли го е с друга? ... и колкото и да му е малък си постъпила като селска селянка...
    това, че поговорих с него като човек, а можех да стана и да си замина смеейки се ли е селското?
    А на въпроса-не го е правил, защото не може!Тва е пенис колкото на малко дете...разбираш ли?Нямам намерение да се заяждам с тебе, просто искам да разбереш, че не говоря за няква простотия, а за проблем...Този мъж или момче (както искаш) никога няма да може да води нормален полов живот ...жалко но е така...
    ...

Цитирай Първоначално написано от vde
    Мило момиче BunnyD, явно за теб размера има значение това обаче не е повод да го правиш на проблем, не това НЕ Е проблем, първо на първо съм убеден, че нямаш и на идея колко са 14см и че това е що годе средната статистическа големина в всетовен мащаб.
    Това, че на теб 14 сантиметра са ти малко, отива в най близкия сексшоп и си копуваш един пожарогасител, който да те задоволява или за да да бъда малко по мил, си намери някой друг, но не се подигравай.

Препоръчвам ти да се извиниш на момъка.

И за да бъда безкрайно тривиален, за да си се съгласила да спиш с него значи ти е харесал с нещо, така че не се си в правото да се оплакваш и подиграваш!
    Мило момче или момиче, пришки на пръстите хванах да ви обяснявам на вас....Вие не четете ли?!Тука не говорим за 14 см нито за 10...говорим за медицински проблем...И МОЛЯ ВИ, НЕ СЕ ЗАЯЖДАЙТЕ
    ...

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Ни най-малко не се заяждам, можеш да бъдеш сигурна в това. Ако реша да се заяждам ставам много хаплив и си личо от всяка дума!

Както казах щом размера за теб има значение, си намери друг, който да те задоволява като размер.

п.п.

Медицински проблем е ако му е крив като спирала, ако не му става по някаква причина, или ако е колкото фалангата на пръста ти. Всичко друго не влиза в категорията проблем.
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Град
    Пловдив
    да не би да има проблем с ерекцията от притеснение или не знам си какво да не го е надървил до край. Твърд ли беше като го пипна?
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Голям фен Аватара на revolver
    Mom4e sam i da kaja 4e momi4eto si postapilo normalno! Vie drugite,taka govorite a ako vi se slu4i?Bahti, pro4etoh onova vij si prasta i 6te preceni6 kolko mu e golqm i vse ne moga da si predstavia ,taka de ne sam pedal,no ina4e tozi triabva da si nameri momi4e koiato da e niska(na rast) s niski standarti i da niama drug izbor !

Цитирай Първоначално написано от Macallan
    да не би да има проблем с ерекцията от притеснение или не знам си какво да не го е надървил до край. Твърд ли беше като го пипна?
    Не...беше страшно мек и ... даже като си помисля ми става гадно...почувствах се като някой педофил баси...все едно да пипнеш пишлето на малкия си братовчед... (примера беше гнусен ама ...)
    ...

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Много неприятно,че момчето е на години,а не осъзнава проблема. хаха Напълно правилно си постъпила и аз това щях да направя сигурно..ако кажеш нещата направо е по-лесно,макар че той пак не е схванал.Накратко не виждам теб какво те касае,след като по думите ти си вадя извод,че не ти е много на сърце човека - негов проблем.
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

толкова се е притеснил че повечето кръв е отишла в голямата my глава,вместо в малката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си