.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Странно нещо ..

За скромните ми години и 5те момчета,с които съм била,това не ми се беше случвало ..
    След последната ми провалена връзка аз си казах,че поне на тоя етап няма да се занимавам с момчета и бях убедена,че НИКОЙ не може да ми прихване вниманието дотам,че да го поискам. По закон на Мърфи ли,случайно ли, появи се едно момче което за отрицателно време ми обърна живота на 180 градуса. Само като го видях за първи път си глътнах ВСЯКАКВА граматика,да не говоря за после .. при мисълта за него изтръпвах,получавах топка в стомаха и не можех да направя 5 нормални крачки,щот' ми трепереха краката. И така си бях нон стоп.Такава тръпка просто не вярвах,че може да има ..
    Но дотук добрата част. Той е от ъндърграунда на квартала - минал е половината момичета в района,редовно участва в побоища, има 2 мотора и 2 коли, все добри модели, и прави планове за хиляди левове, които не знам откъде има. С 2 думи - типичен badass,по който всяка 15-годишна пикла си губи ума .. Наложи се много да ме убеждават,че се е променил и е изоставил мръсните дела, за да му дам шанс, защото, аджеба, много ме бил харесал, а аз нямам доверие на кой да е. Както и да е, тръгнахме, доверих му се и получих нааай-експлозивната връзка в досегашния ми живот. То просто нямаше такива емоции .. беше връзката-мечта за мен и за момент си помислих как искам да прекарам живота си с него.. велико.
    Всичко вървеше супер,докато той не изчезна.2 дена не ми отговаряше на търсенето и когато най-накрая реши да отговори,в прав текст го попитах всичко наред ли е. Той каза,че не бил момче за мен и че .. имал друга. Не правих панаири,просто се съгласих,пожелах му късмет и приключих темата.
    Споделих на приятелките ми,те започнаха да го нареждат къв бил тъп прост малоумен и т.н.,очакваха да ги подкрепя,защото все пак ми е изневерил и кой знае кога е щял да ми каже,ако не го бях питала.. ама аз не мога да кажа нищо лошо за него. Би трябвало да се чувствам унижена и да тая поне някакви мизерни лоши чувства,но.. не. Единственото,което искам е той да е щастлив,дори и да не е с мен.
    Това .. любов ли е?
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Не, това е наивност ;]

Определено според мен не е любов. Просто може би се го оценила като човек и сега си намерила сили да продължиш напред без него, желаейки му късмет. Макар че доста кофти е станало като ти е обяснявал колко наистина те харесвал и че се е променил, а после да те зареже заради друга.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Да,това е още една причина да се "сърдя",ама.. не мога дори "тъп" да му кажа.И наивност може да е..
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Не си го обичала.Било ти е тръпка според мене .. Искала си да вкусиш от това , което си виждала.Направила си го , то е като парче торта , виждаш колко е вкусна изгаряш да опиташ и след като го изядеш си доволен от вкуса.Не искаш пак , достатъчно ти е било.
    Не знам на колко си , но си силно момиче и това е много хубавo.Направо ми се иска да кажа 'гордея се с тебе' искаше ми се и аз понякога да имах тази сила на преодоляване

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Аз пък мисля, че го е обичала...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Островът на изкушението
    И аз мисля,че го е обичала..,защото когато обичаш правиш всичко човекът когото обичаш да е щастлив, а ти точно това си направила

Град
    Чаfдар Етрополе
    най важното е че не си приела раздялата толкова дълбоко , едвали не те е боляло , но ми хареса , това което си му казала
    Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

Не.Това е обич.Любовта е егоистично чувство...
    What I've felt
    What I've known
    Never shined through in what I've shown
    Never be
    Never see
    Won't see what might have been

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    и аз мисля, че си го обичала...
    The blood that binds us ..till death unites us

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Очакваш съвсем странични хора да ти кажат дали си го обичала? Ти знаеш какво си изпитвала по-добре от всеки друг.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на fenasf
    Не е. Често срещана заблуда е твоето
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Не, това е наивност ;]
    +

Град
    blg
    не мисля че е любов била си увлечена от тръпката от това което си преживяла с него..
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

не е любов.не му се сърдиш по-простата причина,че си благодарна за станалото между вас и може би тайно си знаела че възможно така да се получат нещата и той не те е изненадал...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми