.
Затворена тема
Страница 34 от 55 ПървиПърви ... 2430313233343536373844 ... ПоследнаПърви
Резултати от 826 до 850 от общо 1373

мммкаммм, на колко си години ?!
    Нещо ти е лабава психиката, говориш ми за 'вдовицата в бяло', виждам

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

mmkamm браво
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

Град
    Somewhere...in The sea...
    Цитирай Първоначално написано от hardball
    мммкаммм, на колко си години ?!
    Нещо ти е лабава психиката, говориш ми за 'вдовицата в бяло', виждам
    На 17 съм и колкото и да е несвързано това, което написах, мисля, че всеки може да схване горе-долу за какво става на въпрос. Просто не съм добра в обясненията. И "вдовицата в бяло" ... незнам за какво говориш, но тва нищо не ми казва...

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Сериали, сериали.
    Сред природата, вътъфъ?! Пейка в парка с коза в уста, яко неадекватни- адската природа.
    Нямате пари за уиски, но има за скъпи кецове, по 160 кинта. НАЙС. логично е.
    Ако музиката не е критерии що не ходите при чалгарите и фешъните?!
    Въобще въобще нещо нищо, а

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    бла-бла-бла, да се наливаш и на всяка снимка да си натопорчен е яко, ние сме различни, вие сте консервативни, гей гей, още бла бла
    о, да...несъмнено. подкрепям те. :>

снимкъ
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

mmKamm пусни 1 снимка ама да си alone че не моа разбера коя точно си
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    бла-бла-бла, да се наливаш и на всяка снимка да си натопорчен е яко, ние сме различни, вие сте консервативни, гей гей, още бла бла
    о, да...несъмнено. подкрепям те. :>

снимкъ
    Яко натопорчен съъъъъм, много е якооооо!
    Гей гей

Иначе яка фланелка, ама предното е по- яко.

Аз и природата

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Град
    Сериали, сериали.
    Сред природата, вътъфъ?! Пейка в парка с коза в уста, яко неадекватни- адската природа.
    Нямате пари за уиски, но има за скъпи кецове, по 160 кинта. НАЙС. логично е.
    Ако музиката не е критерии що не ходите при чалгарите и фешъните?!
    Въобще въобще нещо нищо, а
    оф пак ме караш да си излагам разбърканите обяснения тук.
    Като написах сред природата обясних по този начин (...)какво имам в предвид, а именно - на палатка в планината или на някой прекрасен див плаж. Писала съм и преди, че не съм против пиенето по парковете и го правя, но не това имах в предвид с това, че обичаме природата. Незнам дали си пушила коз, но на всеки му действа по различен начин. На мен лично в повечето случаи ми действа като ме кара да се заглеждам в красотата около мен, забелязвам и най-малките детайли на всичко прекрасно. Теб ако те омазва яко и ставаш неадекватна - ок. За 160 кинта колко бутилки уиски ще купим? И колко купона ще преживеем с тях? С едни кецове мога да карам 3-4< години. И по-добре ли е да си дам парите (събрани от лятото или дадени ми за рожден ден) за Джак Даниелс (просто за да съм вървежна) от колкото за обувки, с които ще изкарам доста време.
    Нямах предвид че музиката не е критерйй, а че цвета на кожата на изпълнителя не е критерий за хубава или лоша музика. Чети внимателно преди да нападаш.

Големи пиячи/ки всичките, бе...
    Много сте модерни с бутилка Каменица в ръката, да.

Почти ме затапи Ние сме от тези, които обичат природата и следователно им е приятно да се събират на открито (палатки, плажове) и да си правят купона. По-добре е от колкото да се съберем в някоя убита задимена кръчма, пълна със снобари и пияници, в която дъни чалга (музика, която е непоносима за нас) или някое кафе, което посещават така наречените "фешъни" за да обсъждат новите си прически. ДА носим кецове и кво от това. Този факт не ни зачислява непременно към деградиралата част на обществото. Пием това, за което имаме пари. Това, че нямаме кинти за Джак Даниелс не ни прави нещо по-малко от хората които могат да си го позволят. Пафкането на "смрадливи козове" си е личен избор на всеки човек. Това, че пушим също не те интересува. И музиката също не е критерий, по който може да се определи стойността на даден човек. Само за твоя информация - слушаме всякаква музика, която ни хареса, независимо дали изпълнителят е бял или черен или жълт или какъвто и да е. Музиката не се определя като добра или лоша в зависимост от цвета на кожата на човека, който я прави. Музиката си е музика. Музиката може да е хубава дори и да се прави от най-бесния, мазен гнусен мангал на планетата. Ако е хубава е хубава и това е.
    Друг път като ще спориш с мен се накози хубаво, че да виждаш подробностите, че нещо ме имаш за разсеяна май

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Забравих да питам, а парите за коза ако ги давахте за уиски?
    Не ми е за бирата, аз дори уиски не мога да пия, ама не виждам за какво трябва да се правиш на питка и от девет кладенеца вода да носиш да ми се обясняваш защо пиете бира- щото нямате пари за друго. Само за кецове веднъж на 4 години.

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Град
    Така. Аз съм разсеяната тва го признавам. НО всеки избира с кого да излиза. Моите приятели са ми напълно достатъчни, за да нямам нужда да търся такива по кафетата и т.н. Имам много повече общи теми с тях, от колкото бих имала примерно с човек, слущащ чалга. Най-малкото защото се предполага, че 90% от хората слущащи такава музика биха предпочели хотела пред палатката разбираш ли. Не казвам, че няма готини чалгари. Напротив. Има и аз познавам няколко, но повечето не ми допадат. Нямам критерии за хората с които общувам и не бих обидила примерно човек, който слуша чалга само защото слуша чалга. почвам да се повтарям и не мисля, че има какво повече да кажа. Всичко което трябваше, го казах в първия пост. Мисля, че не е сложно за разбиране.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    и двете пишете баси глупостите

снимка

Град
    Цитирай Първоначално написано от x3eme

снимка
    боли ме джинджифила
    http://prikachi.com/files/1078715k.jpg

Аз тебе и твоите приятели не ви отразявам, просто оня дългия пост с това как обичате природата и пиете бира, щото нямате пари за друго и дрън дрън дрън- абе човек, кого будалкаш Стегни се малко.
    То не е сложно, ама е ебахти сериала, заклевам се.
    Не държа да знам за приятелите ти чалгари и как пестите от уиски за да имате за кецове (които са за 4 години- 1 чифт) и трева и как забелязвате детайлностите в природата докато висите в борисовата градина.
    Адаша го съкрати:
    да си натопорчен е яко, ние сме различни, вие сте консервативни, гей гей.

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Майтап да не е, аз си лягам, щото нещо и аз трудно си връзвам мисълта

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Там, където има картофи...
    Така. Аз съм разсеяната тва го признавам. НО всеки избира с кого да излиза. Моите приятели са ми напълно достатъчни, за да нямам нужда да търся такива по кафетата и т.н. Имам много повече общи теми с тях, от колкото бих имала примерно с човек, слущащ чалга. Най-малкото защото се предполага, че 90% от хората слущащи такава музика биха предпочели хотела пред палатката разбираш ли. Не казвам, че няма готини чалгари. Напротив. Има и аз познавам няколко, но повечето не ми допадат. Нямам критерии за хората с които общувам и не бих обидила примерно човек, който слуша чалга само защото слуша чалга. почвам да се повтарям и не мисля, че има какво повече да кажа. Всичко което трябваше, го казах в първия пост. Мисля, че не е сложно за разбиране.

Град
    хванали сте се за косите,обяснявате една на друга колко яко било тва,което прави едната.колкото и да се дърлята консенсус нема да се получи

Град
    Аз тебе и твоите приятели не ви отразявам, просто оня дългия пост с това как обичате природата и пиете бира, щото нямате пари за друго и дрън дрън дрън- абе човек, кого будалкаш Стегни се малко.
    То не е сложно, ама е ебахти сериала, заклевам се.
    нека все пак да се погрижа за сутрешния вестник
    Не исках да прозвучи като нещо от рода на: ние нямаме кинти,, супер бедни сме, затова пием бира, а не уиски. Не ви ли е жал за нас
    Исках да кажа, че всеки път пием това, за което имаме кинти .

Айде http://prikachi.com/files/1078738D.jpg

Град
    то и мъжката не е по-слаба,но да видиш женска злоба пълни душата понякога

снимка

По- тъпо от мъжкото сеирджийство нема.

х3еме, замисли се- втори път се обаждаш, никого не го бръсне всъщност какво мислиш, обаче много държиш да си и ти с единия крак вътре.
    Да не говорим, че ме съмнява нея да я тормози тоя спор повече, отколкото мен, т.е. не особено. "Хванали сте се за косите" е супер тъпо в случая, като цяло нещо не схващаш какво ти казвам. Ю фийлин ми?!
    Трето, спор не се води за да се достигне консенсус като цяло. Имаш грешна представа. Ние не спорим дали да си купим булонка.

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Град
    бе хич не ми дреме за кво спорите,смешно е

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    На мене така и не ми стана ясно за какво я нападате...

Аз лично съм възмутен единствено от пиенето на повърнята наречена каменица.

Град
    Wonderland
    нема значение,факт е,че mmKamm е адски много секс.
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си