- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 8/
Естествено че не е но отговори ми на следния въпрос :
След като марихуаната е толкова вреден и пристрастяващ наркотик , защо има толкова много умрели и доволно овредени хора от алкохола и цигарите (факт) , а през цялата древна история на марихуаната няма (факт) ?
phah
Марихуаната бързо омръзва и води до нужда от по-силни вещества. Като баба ти Хера например. (Факт.)
умрели са от рак, високо кръвно или бог знае кво, предизвикани от редовната й употреба (примерно)
Тва е точно факт бе ! Тва че вие не го приемате с ограничените си акъли не значи че не е ! Аре да чуя някой УМРАЛ от марихуанасмея се мнооого мноого силно в момента ! Щото аз мога да ви кажа 1354534575775 случая за умрели и унищожени хора заради пиячка и шибани цигари !
Изобщо не ми намесвайте хероина при марихуаната жива смешка е !!!
phah
Марихуаната лекува редица болести сред които е и рак на някои части ако не се лъжа ... да тука е възможна да се лъжа .
Може да навреди на хора с психични проблеми !
Когато фактите говорят и боговете мълчат !
Значи просто си замълчете. ;]
phah
Да, предпочитам го пред това, да пробвам сама.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Нямах предвид това, че "води до нужда от", ами води до употребата на други неща от интерес.ОбъркАла съм се.
Опа още едно нещо ! Не си пробвал , не знаеш , не се интересуваш за да имаш мнение - мълчиш !Първоначално написано от Bianca
Щото виждаш ли заради тва че си безкрайно неинформиран/а какви простотии можеш да кажеш ! Трай си ..
phah
# Enhanced cancer risk
# Decrease in testosterone levels and lower sperm counts for men
# Increase in testosterone levels for women and increased risk of infertility
# Diminished or extinguished sexual pleasure
# Psychological dependence requiring more of the drug to get the same effect
# Sleepiness
# Difficulty keeping track of time, impaired or reduced short-term memory
# Reduced ability to perform tasks requiring concentration and coordination,
such as driving a car
# Increased heart rate
# Potential cardiac dangers for those with preexisting heart disease
# Bloodshot eyes
# Dry mouth and throat
# Decreased social inhibitions
# Paranoia, hallucinations
# Impaired or reduced short-term memory
# Impaired or reduced comprehension
# Altered motivation and cognition, making the acquisition of new information difficult
# Paranoia
# Psychological dependence
# Impairments in learning and memory, perception, and judgment - difficulty
speaking, listening effectively, thinking, retaining knowledge, problem solving,
and forming concepts
# Intense anxiety or panic attacks
# Increase of laughter because everything seems funny
# Increase of appetite known as the "munchies"
нищо животозастрашаващо, абсолютно безвредна![]()
Груба грешка . Няма да разказвам отново примери на хора които употребяват марихуана и как това НЕ им е повлиало негативно . До човека си е !!!! И спирам до тук , защото няма за има край !Първоначално написано от Battlescarred
phah
Не е на 100% безвредна и не съм го казала !! Но не е и това което често я изкарват . Абе право на избор има за всеки .. и тук вече наистита спирам .Първоначално написано от DimovB
phah
всеки знае че от рак на белите дробове не се умираПървоначално написано от balon4eee
даже редовната й употреба го лекува
Колко хора умреха от алкохол!?!?!?!А?
некой обича да си шмръче, друг да пие, я обичам да си пушим ама не често иначе е вредно!А тая сперма се е пристрастила и сега се оправдава!СМЕРТь!Такива ретарди като димов да не се правят сиг и те пушат, ама е факт че има малки пробити тревомани, не трябва удовослтвието да нарушава нормалния жизнен ритъм!
еми точно защото всичко е вредно, нека не си говорим глупости от сорта "тревата не убива, даже лекува"Първоначално написано от SofiaRegularCunt
там някъде съм аз ..![]()
http://img89.imageshack.us/img89/739...9092009011.jpg
The Spark
Безинтересните хора се правят и стават интересни с всякакви храсти, прахове, игли и прочие.
След като не могат да си направят шоуто без нищо, си го правят с някоя простотия, от който някой става богат и така.
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ооо със сигурност. Познавам хора, които са твърдо против всякакви наркотици. От години пушат коз, опитали са по веднъж амфорка или бонбони и тва е... остават против наркотиците, но пушат трева... Тва е типичен пример, че всичко си зависи от човека. На всички им става интересно какво ли е усещането от по-тежките наркотици. Всички пробват, но някои спират, а други продължават. Всичко зависи от човека.Първоначално написано от Bianca
И както някой преди мен беше написал: Всичко е вредно. Вредно е да ядеш много, вредно е да пиеш много, вредно е да седиш пред компа, вредно е да дишаш мръсния въздух дори. Всичко е вредно и ако трябва да се ограничим от всички вредни неща....просто не трябва да живеем. Всеки употребява вредни неща, просто сам избира кои да са те. Дали да са цигари, алкохол или трева.
Снимка
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Видях теее! Ще те издам? Втория от ляво на дясно, клекналия.Първоначално написано от 5StaR
'убава усмивка, майна![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
^аз него го видях тая година за първи път в даскало, вече 5-та година съм там майна...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.